ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2020 | 17:03

Λίγο πριν την έκτρωση

Ας το πάρω από την αρχή !είμαι 24 ετών και είχα σχέση με ένα παιδί 1 χρόνο ,εκείνος 27 ήμασταν βαθιά ερωτευμένοι ,στους πρώτους 6 μήνες συγκατοίκησαμε κιόλας φίλοι και γνωστοί έλεγαν πως είμαστε το τέλειο ζευγάρι, μέχρι που έμεινα έγκυος , ήμουν μέσα στην τρελή χαρά ,εκείνος πάλι όχι το μόνο που μου είπε ήταν "η το παιδί η εμένα " πάγωσα !δεν περίμενα ο άνθρωπος μου να μου βαλει τέτοιο δίλημμα.Μετα από κλάματα και υστερικα ξεσπάσματα αποφάσισα να το ρίξω ,εκείνος χάρηκε που πήρα επιτέλους την σωστή απόφαση και μου είπε πως θα κάνουμε άλλο όταν έρθει η ώρα .Όταν έφτασα στο γιατρό δίπλα μου καθόταν μια γυναίκα έγκυος που πήγε για άλλο λόγο εκεί ,κάπως πιάσαμε την κουβέντα και της αναφερα τον λόγο που ήρθε ,άρχισε να κλαίει να με παρακαλάει να μην το κάνω πως το πρώτο της παιδί το έριξε και ακόμα το μετανιώνει ,ο τρόπος που τα έλεγε με συγκλόνισε και κάτι μέσα μου με ταρακούνησε ,σηκώθηκα έφυγα για το σπίτι ακόμα έγκυος ! Εκείνος με περίμενε σπίτι, μου έφτιαξε ένα ωραίο δειπνό να με ευχαριστήσει που θα έκανα πίσω...Του είπα την αλήθεια,το μόνο που μου είπε ήταν "Αυτό ήταν ,με έχασες!"Μάζεψε τα πράγματα του και έφυγε ,εγώ απλώς τον κοιτούσα παγωμένη ...Πλέον ο γιος μου είναι 2 ετών και ευχαριστώ τον Θεό που είχα συναντήσει εκείνη την γυναίκα τότε...Εκείνον τον συνάντησα σήμερα τυχαία που έβγαλα το μωρό βόλτα ήταν με την καινούργια του κοπέλα και το χειρότερο...ήταν έγκυος! Απλώς ένιωσα μια πικρία και έναν πόνο είπα να το μοιραστώ μαζί σας
8
 
 
 
 
σχόλια
Λέω να μοιραστώ την ιστορία μιας φίλης μου. Εκείνη σπούδαζε Πάτρα και αυτός ήταν λίγο μεγαλύτερος και δούλευε Αθήνα. Ήταν 3 χρόνια μαζί και αυτός ερχόταν Πάτρα κάθε Σκ.Από κοινούς τους γνωστούς και ενώ τα είχαν 3 χρόνια, μαθαίνει ότι την επόμενη εβδομάδα παντρεύεται. Πως σας φαίνεται αυτό??? Ήταν πραγματικά απαρηγόρητη. Κάνει ψυχοθεραπεία πάρα πολύ καιρό για να το ξεπεράσει.
Επραξες το σωστό, μπράβο σου!Όσο για τον πρώην "φίλο" σου πραγματικά ούτε το σάλιο μου δεν αξίζει. Αν πιστεύεις πως έχεις αναγκη απο σύζυγο μπορείς να ψάξεις και αυτός που θα σε δεχτεί θα σε κάνει χαρούμενη γιατί θα έρθει με αυτογνωσία και θα θέλει να προσφέρει. Καλή επιτυχία εύχομαι
Πραγματικά γενναία απόφαση από μια γενναία μαμά . Να σου ζήσει ο μικρούλης κ να σου φέρνει πολλές χαρές. Μην σκας με τον τύπο , απλά βρήκε άλλη κοπέλα που θα κάνει δυστυχισμένη. Κ δεν μπορώ να κρατηθώ κ να μην το πω γτ θα σκάσω. Ρε συ σοβαρά το τελευταίο πράγμα που είπε ήταν "αυτό ήταν με έχασες" Μλκ μου τι έχασα ,το δαχτυλίδι, το ανάκτορο, την ζωαρα; Αεί να χαθεί ρε ο σκατομαλακας κ κάθεσαι κ στεναχωριέσαι. Ένας μαλακας ήταν που τυφλωμένη από τον έρωτα δεν τον έβλεπες το σόι παπάρας ήταν.
Υποθέτω σε πειράζει που το παιδάκι σου μεγαλώνει χωρίς τον πατέρα του, ενώ το αλλο παιδάκι θα έχει το πατέρα του μόλις με 2 χρόνια διαφορά ( τι άλλαξε γι αυτόν σε 2 χρονια; κέρδισε το Λόττο και αισθάνθηκε ξαφνικά έτοιμος για παιδιά; Πόσο ανώριμος..)Είναι δύσκολο..Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου. Μπράβο σου για την απόφαση σου κορίτσι μου. Κουράγιο και όταν δεις το γιο σου να γίνεται παλικαράκι θα ανταμοιφθεις για όλο σου τον κόπο! Αυτός χάνει..
Να χαίρεσαι το παιδί σου κι ό,τι καλύτερο.Νομίζω ο τύπος ήταν τρελά εγωιστής και καλύτερα που ήρθαν τα πράγματα έτσι και τον ξεφορτώθηκες. Κι εξηγώ, του έκαναν τόση διαφορά τα 2 χρόνια; Έγινε πλούσιος κι ώριμος 2 χρόνια μετά; Μου δείχνει ξερός εγωισμός το «ή το παιδί ή εμένα». Δεν έγινε το δικό του κι εξαφανίστηκε. Απαράδεκτος.
Να τον χαίρεσαι τον μικρούλη σου! Από αυτήν την ηλικία ξεκινάνε να είναι ανθρωπάκια και είναι πιο όμορφα και πιο εύκολα!Όσον αφορά τις τυχαίες συναντήσεις, δεν έχεις με τίποτα πιο σημαντικό να στεναχωρηθείς;;; Σιγά μην σκάσεις κιόλας! Σε περιμένουν τόσες ευτυχισμένες στιγμές! Αυτό να σκέφτεσαι γλυκό μου κοριτσάκι! Και τα άσχημα delete!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ