ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2020 | 23:50

Τσουρέκια...

Με την Αγια Σοφια και τον Ερντογάν. Βαρεθήκαμε...Τσουρέκια...
5
 
 
 
 
σχόλια
Όχι πουλάκι μου, κάνε εσύ τα μπανάκια σου και μην ακούς κανέναν!! Μα πώς τολμάνε ρε παιδί μου να ενοχλούν τα μπάνια του λαού, αυτό και ο κορώνα πρώτα στα τρεντς πια, κούρασαν... #καμία_ελπίδα #ελάτε_να_τα_πάρετε
Μπορεί να μη σε ενδιαφέρει η πολιτική και να μη θελεις να γνωρίζεις τι πρόκειται να συμβεί στην γεωγραφική σκακιέρα της Μεσογείου. Κάποιοι βρισκουν πιο ενδιαφέρουσες τις εκπομπές next top model. Έκαστος με το equipment που διαθέτει πορεύεται.Δεν ειναι ολα για όλους σε αυτή τη ζωή.
Αν έψαχνες λίγο την ιστορία αυτό του κτίσματος, έστω και ως κτηρίου, θα καταλάβαινες ότι πολύ λίγα λέγονται...Τελοσπάντων, την ιστορία την γράφουν οι νικητές. Οι χαμένοι προτιμούν τη λήθη.
Μακάρι Έλγουντ Μπλουζ να σταματήσουν οι πόλεμοι στο μέλλον, όπως λες. Αυτό θα γίνει μόνο αν οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν τις καταστροφικές συνέπειες ενός πολέμου. Θα τις συνειδητοποιήσουν όμως; Τόσοι και τόσοι πόλεμοι έχουν γίνει και ακόμα γίνονται και πολλοί άνθρωποι τίποτα δεν έμαθαν, λες να μάθουν στο μέλλον; Τι θα πρέπει να γίνει, για να μάθουν; Άραγε οι καταστροφές που προκάλεσε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος και οι απώλειες εκατομμυρίων ανθρώπων δεν ήταν αρκετές, για να μας διδάξουν; Όπως δείχνουν τα πράγματα δεν ήταν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ