ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.7.2020 | 13:08

Summertime sadness

Αλλο ενα καλοκαιρι που περναει τελικα οπως τα υπολοιπα. ΚΑθε χρονο λεω θα ειναι διαφορετικο, φετος θα κανω αυτα που σκεφτομαι και στο τελος στα ιδια γυρναμε. Δεν εχω κανεναν να παω εστω μια μερα στη θαλασσα, ειμαι παντα μονος, κλεισμενος στο δωματιο να κοιταω τις χαρουμενες φωτογραφιες των αλλων απο τα νησια και τις παραλιες.. Τι κι αν μιλησα με ολους, η απαντησεις κλασικες και αναμενομενες " Δεν μπορω", " Δεν θελω", " Θα το δουμε" για να σου πουν τελικα " Εγω απο τοτε μεχρι τοτε θα ειμαι διακοπες". Νταξει το ηξερα παντα οτι δεν ειμαι και κανας δημοφιλης τυπος αλλα πιστευα οτι εστω ενα ατομο δεν θα με εχει γραμμενο. Λαθος πιστευα, αλλα ειναι η ρημαδα η ελπιδα.... Ετσι κι αλλιως το ιδιο βιωνω χρονια τωρα ειτε σε καλοκαιρια ειτε σε αργιες και γιορτες: παντα εχω ορεξη να κανω πραγματα και παντα δεν εχω κανεναν και περναω στο δωματιο με τον υπολογιστη αγκαλια... Πια δεν εχει νοημα να παραπονεθω αλλο, αυτο μου αξιζει μαλλον. Γιατι δεν ξερω, αλλα εχω κανει τα παντα μηπως αλλαξει και δεν αλλαζει. Οποτε αλλο ενα καλοκαιρι στη λιστα που το πιο κοντινο που θα δω σε διακοπες ειναι στορυ στο ινσταγκραμ. Ζητω...
9
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να έχω μικρό κύκλο ατόμων, αλλά ξεγραμμένη δεν είμαι εδώ που τα λέμε. Επειδή όμως πολλές φορές είχε τύχει από το να μην έχω χρήματα ή χρόνο οι άλλοι να βρεθούμε έμαθα να βγαίνω μόνη μου. Τα καλοκαίρια μου άρεσαν οι βόλτες το βράδυ, ειδικά προς κέντρο και σίγουρα επισκεπτόμουν κάποιο θερινό σινεμά όταν είχα χρήμα και διάθεση. Με μουσική στ' αυτιά και μπύρα στο χέρι, ένιωθα σα να πρωταγωνιστώ στα φτηνά τσιγάρα. Όσο για τη θάλασσα, η αλήθεια είναι δε νιώθω επαρκώς ασφαλής να πάω, ίσως σε κάποιο μέρος με beach bar για ν΄ αφήσω τα πράγματά μου και να κάνω μια βουτιά; Υ.Γ. Πριν κάτι μήνες πήγα και για ποτάκι μόνη μου, κανένας δεν έδωσε σημασία. Νομίζουμε ότι ο κόσμος ασχολείται μαζί μας σε βαθμό που δεν ισχύει, ή εγώ είμαι τυχερή και περνάω αδιάφορη. Υ.Γ.1 Έχω κάνει ένα ταξίδι πριν αρκετά χρόνια μόνη μου το οποίο μου άφησε γλυκόπικρη γεύση αλλά όχι επειδή δεν πήγα με παρέα. Είχα φροντίσει να έχω ένα πλάνο για όσα ήθελα να δω/κάνω και αυτό με βοήθησε πολύ να μη νιώθω χαμένη. Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα μπορείς να πας και με κάποιο γκρουπ επίσης. Βέβαια, εγώ σαν άτομο συνήθως είμαι διαθέσιμη να κάνω διάλογο με αγνώστους αλλά και αν δεν προκύψει μου είναι πολύ ευχάριστο να χάνομαι στις σκέψεις μου ή άλλων. :)
τουλάχιστον να σε παρηγορεί οτι για φέτος λόγο κόβιντ πολλοί που θα τους νόμιζες οτι θα παρτάρουν το καλοκαίρι μάλλον δεν θα πάνε πουθενά ή το πολύ πολύ κάπου σε κοντινές αποστάσεις.
Εγώ έχω τρομερό πρόβλημα με τον ήλιο τα καλοκαίρια. Αν κάτσω στον ήλιο γίνομαι κατακόκκινος ενώ και μια φορά που είχα επισκεφτεί δερματολόγο για άλλο θέμα μου απαγόρευσε να κάθομαι στον ήλιο. Ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας δεν μπορώ να πάω πουθενά.
Μόλις είδα τον τίτλο της εξομολόγησης,έβαλα ν'ακούσω αυτό το τραγούδι που τόσο μ'αρέσει.Όσο για την κατάσταση που περνάς,δεν είσαι ο/η μόνος/η.Υπομονή και πρσπάθεια χρειάζεται,και θα 'ρθουν καλύτερες μέρες.Να είσαι καλά.
Κι εγώ τα ίδια περνάω κάθε καλοκαίρι. Βασικά όλο το χρόνο αλλά ειδικά το καλοκαίρι βλέπω εικόνες άλλων ανθρώπων μέσω instagram που πάνε διακοπές κι εγώ κυριολεκτικά δε γουστάρω καθόλου. Άσε που είναι όλοι τους ψωνάρες! Οπότε τους έχω προτείνει να πάω μαζί τους όλο μου λένε "δε γίνεται και δε μπορούμε" κι έτσι μένω μόνος πίσω με όνειρα κάθε χρόνο που δεν τα κάνω. Τελικά το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για εμάς τους μοναχικούς!
Έχεις δίκιο σε όσα λες και μόνο όσοι περνάνε το ίδιο μπορούν να σε καταλάβουν. Οι άλλοι θα σου πουν έλα μωρέ βρες και εσύ μια παρέα, λες και πατάς ένα κουμπί και βρίσκεται. Και εγώ πάντα περιμένω το καλοκαίρι και τελικά δεν μπορώ να χαρώ κάτι γιατί δεν υπάρχει η παρέα κλπ..Οι κατηγορίες οι οποίες έχω εντοπίσει τόσα χρόνια..1. Όσοι είναι δεσμευμένοι κυκλοφορούν 24/7 αποκλειστικά με τη σχέση τους οπότε δεν υπάρχεις καν γι' αυτούς2. Οι ελεύθερες-οι που έχουν ήδη παρέες έχουν κανονίσει και πάντα κανονίζουν με τον κύκλο τους3. Όσοι δεν έχουν παρέες/σχέση είναι μόνοι στο σπίτι συνήθως οπότε δεν έχεις ευκαιρία να τους γνωρίσεις αν και βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που είσαι.Και έτσι πάμε σε έναν ατέρμονο φαύλο κύκλο..Η μόνη λύση που έχω βρει είναι να κάνω πράγματα μόνη μου! Από το τίποτα...!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ