ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2020 | 01:31

Ολομόναχη

Αισθάνομαι μόνη μου πραγματικά...δεν έχω φίλους, το αγορι μου έχει κι αυτός την ζωή του και τους φίλους του και περνάει καλά, δεν μπορώ να τον πρήζω συνέχεια εγώ,και αισθάνομαι πολύ άσχημα...όλοι όσοι είχα στην ζωή μου με πρόδωσαν, έφυγαν, πήραν αυτό που ήθελαν και γεια σας... Είμαι 24 και δεν μπορώ να βγω να πάω κάπου με κάποιον φίλο να πούμε δυο μαλακίες... Και ζηλεύω και το αγόρι μου που τα έχει αυτά, και δεν είναι σωστό... Δεν ξέρω τι να κάνω...βαρέθηκα να και σπίτι η απλά να βγαίνω σαν την τρελή μόνη μου για περπάτημα... Έχω απελπιστει.
5
 
 
 
 
σχόλια
Από άντρα που έχει σχέση,δεν θ'ακούσεις ποτέ ότι νιώθει μοναξιά.Από γυναίκα όμως το ακούς συχνά.Περίεργο πράγμα.Εσύ τώρα λες ότι οι φίλοι 'έφυγαν και σε πρόδωσαν'.Μήπως όμως εσύ τους έφυγες με το που έκανες σχέση;Γιατί πολλές το κάνετε αυτό και μετά κλαίγεστε.
Εν τω μεταξύ κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες. Επίσης τι είναι εδώ μέσα τελευταία όσες έχετε αγόρια να αισθάνεστε ολομόναχες; Δηλαδή εμείς οι επι καιρώ singles να πάμε να χορέψουμε τον χορό του Ζαλόγγου;;;
Δεν είσαι ολομόναχη, νομίζεις ότι είσαι. Ολομόναχος είναι κάποιος που δεν έχει κανέναν δίπλα του, ούτε σύντροφο, ούτε συγγενή, ούτε φίλο, ούτε γονιό, ούτε αδερφό κτλ.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ