ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2020 | 02:20

All alone am I

Στενοχωριέμαι που είμαι δίπλα στους φίλους μου πάντα, στα καλά και στα άσχημα, στις βόλτες και σε όλα, τους έχω πάνω από όλα και ...έχουν κανονίσει όλοι τους διακοπές χωρίς να με υπολογίσουν..δουλεύω πολύ και πρώτη φορά έχω μια άδεια της προκοπής. Που μπορώ να πάω κάπου και να ξεκουραστώ κάπως. Είναι ένας χρόνος χάλια για όλους, μα για όσους πέρασαν κι επιπλέον προβλήματα είναι χειρότερα τα πράγματα. Και το είχα τεράστια ανάγκη να πάμε κάπου να είμαστε λίγο ξέγνοιαστοι. Για σύντροφο δεν το συζητώ. Άλλωστε, αν δεν είσαι ψηλή καλλονή δεν έχεις καμία ελπίδα το 2020, όπως φαίνεται. Νιώθω λες κι έχω αδειάσει. Μου έχουν χαλάσει ότι ωραίο ένιωθα κι αρχίζω να βλέπω το ποσο παρτάλια είναι τελικά. Διακοπές alone λοιπόν.. όπου με βγάλει κι όπως ερθουν βρε παιδιά.. μια ακόμη εμπειρία στη συλλογή μου... Στο τέλος όλα θα πάνε καλά που θα πάει...
3
 
 
 
 
σχόλια
Μου έκανε εντύπωση το ψηλή και καλλονή...Έχω δει αρκετές που είναι κοντές και μέτριες/αδιάφορες και έχουν πολύ όμορφα αγόρια. Αν θες αγόρι άνετα βρίσκεις πάντως!!!Επίσης μη φοβάστε τις διακοπές μόνοι, δεν είναι κακό και κάνεις Ό,ΤΙ γουστάρεις και δεν σε πρήζει κανείς!
Νιώθω ότι ''δίνεσαι'' σε όλα τα παρτάλια (κατά τη δική σου ρήση) ώστε να ''εκτιμήσουν'' το μεγαλείο σου και να σε έχουν ''φίλη''. Μπορείς να το συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο, κάτι που πιστεύω ότι θα συνεχίσεις να κάνεις προσποιούμενη την καλή, εναλλακτικά θα πρέπει να ξεκόψεις από όλους αυτούς τους τύπους, διατηρώντας την αξιοπρέπειά σου.
Σίγουρα κι άλλος κόσμος κάνει διακοπές μόνος και προσωπικά μιλώντας, είναι πολύ ωραία εμπειρία. Ούτε κανονίσματα, ούτε διλήμματα να πάμε από 'δω ή από 'κει, ούτε "τι ώρα ξυπνάμε", ούτε πολλές κουβέντες, ούτε τίποτα. Αδειάζει το κεφάλι σου που δε χρειάζεται να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν, παρά λειτουργείς αυθόρμητα και ανάλογα με τη δική σου όρεξη. Μπορείς ακόμα να κουβεντιάσεις με ντόπιους, να γνωρίσεις καλύτερα την τοπική κοινωνία και τέτοια (αν έχεις την όρεξη)Μόνο τσέκαρε αν μπορείς να είσαι σχετικά αυτάρκης εκεί που θα πας, δηλαδή αν έχεις εύκολη πρόσβαση σε παραλία - φαί - ποτό κλπ. Τσέκαρε και πού παίζει το πιο κοντινό νοσοκομείο για παν ενδεχόμενο και έφυγες. Θα δεις, θα σε ανανεώσει. Ό,τι κι αν κάνεις, να περάσεις τέλεια!