ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.8.2020 | 02:48

Περίεργα πράγματα...

Πάντα στο σπίτι μου οι γονείς μου είχαν θέμα με τη καθαριότητα σκούπιζε και καθάριζε πολύ συχνά η μανα μου, γενικά δε μπαίνουμε σπίτι ούτε με παπούτσια όταν έχουμε χάλια τώρα όμως που είναι καλοκαίρι αντεε κάνουμε και λίγο τα στραβά μάτια.. ένα σκηνικό που έγινε χθες με έκανε να αισθανθώ περίεργα. Χτεσ λοιπόν ήρθε η αρραβωνιαστικιά μου σπίτι μου να κάτσουμε και όπως πάμε να φύγουμε περάσαμε απ το δωμάτιο μου( το κρεβάτι μου είναι στη μεση του δωματίου οπότε για να το περάσεις πας γυρω γύρω) εγω προχώρησα και η αρραβωνιαστικιά μου έμεινε απέναντι να δει μια φωτογραφία(μας χώριζε το κρεβάτι) οταν της είπα ελα... Αντι να κάνει το κύκλο ανέβηκε και πατησε στο κρεβάτι μου (φορούσε υπέροχες πλατφόρμες) χαμογέλασε οσο ήταν πανω και μ ζήτησε το χερι μου οπότε τη κατέβασα και φύγαμε. Όμως εκείνη την ώρα ένιωσα περίεργα γιατι απ τη μια ήταν άκρως σεξουαλικό να βλέπω μια γυναίκα να είναι στο κρεβάτι με σεξυ υποδήματα, απ την άλλη σιχαθηκα τόσο πολύ που δεν ήθελα να κοιμηθώ ξανά σε αυτά τα βρωμικα σεντόνια που μόλις είχα αλλαξει, τι και αν τα έπλυνα πλέον είναι στιγματισμένα... Δε τα χρησιμοποιώ ξανα. Δεν ένιωθα καθόλου άνετα με ολα αυτά τα μικρόβια να ξαπλώσω με τις πυτζάμες μου και να νιώσω άνετα.. Είμαι παράλογος? Εσεις πως θα αισθανοσασταν? Τα συναισθήματα μου για αυτό το ασήμαντο γεγονός είναι ανάμεικτα....... Φυσικά τα σεντόνια αλλαχθηκαν!
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είσαι απλώς παράλογος. Υποχόνδριος είσαι.Το πλύσιμο των σεντονιών αρκούσε.Και η αρραβωνιάρα σου δεν κάνει για νοικοκυρά. Αν σκοπεύεις να την παντρευτείς και γι' αυτό, ξανασκέψου το. Ή βρες μια οικιακή βοηθό των γούστων σου.
Εσύ είσαι ο ίδιος που έλεγες πριν μέρες ότι πήγατε σε ένα ξενοδοχείο και η άλλη πάτησε πάνω με τις πλατφόρμες και το βρήκες σέξυ αλλά λάθος για τους άλλους που θα το έβρισκαν βρώμικο μετά. Περιμένουμε που αλλού θα πατήσει τις επόμενες μέρες...! Με 40 βαθμούς έξω τι περιμέναμε..