ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.8.2020 | 16:07

Θέλω να φύγω από το σπίτι

Οι γονείς μου είναι φουλ τοξικοί , πραγματικά δεν τους αντέχω! για οτιδήποτε γίνει στο σπίτι από το κουτάλι που θα πέσει μέχρι το γεγονός ότι δυσκολεύονται να πληρώσουν τα έξοδα του σπιτιού φταίω εγώ ! "Όλη μέρα κάθεσαι " ενώ ξέρουν πόσο πασχίζω να βρω δουλειά και κανείς δεν με παίρνει λόγο προϋπηρεσίας αλλά και πάλι όπως μπορώ προσφέρω στο σπίτι κάνοντας σχεδόν όλες τις δουλειές και τα ψώνια ,δεν σταματάνε ποτέ να μου λένε πως είμαι βάρος και άντε να τους αδειάζω την γωνία αλλά ταυτόχρονα και ότι δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς αυτούς αν πάω να μείνω μόνη μου καθώς "είσαι άχρηστη" ... αλήθεια δεν ξέρω νομίζω πως θα κατάρευσω..
3
 
 
 
 
σχόλια
Ειναι ο τροπος τους να σε κανουν να φυγεις. Πιστευουν οτι ετσι σε ταρακουνανε για να κανεις πραγματα . Και το πιστευουν. Αν τους ρωτησεις θα σου πουν οτι τα λενε για το καλο σου. Πιστευουν οτι με την πιεση σκληραγωγησε. Εν μερει δεν ειναι λαθος, αρκει να μην σου κανουν πολεμο νευρων. Υπομονη και θα φυγεις.
Έτσι είναι όσοι είμαστε αναγκασμένοι λόγω οικονομικών να μοιραζόμαστε την καθημερινότητα μαζί τους τους ενοχλεί και ο αέρας που αναπνέουμε και φυσικά λένε προσβολητικά λόγια για να σε φτάσουν στο αμήν και να φύγεις.
Πολύ δύσκολη κατάσταση περιγράφεις. Δεν ξέρω αν σπουδάζεις ή έχεις σπουδάσει και πόσο χρονών είσαι, όμως, ξεκίνα από μια μικρή δουλειά που θα σού δώσει μια κάποια οικονομική ευελιξία. Ας μην είναι το αντικείμενό σου. Ένα μικρό εισόδημα είναι μια μεγάλη αρχή. Στόχος: ανεξαρτητοποίηση. Αν βρεις κι έναν σωστό άνθρωπο για να είστε μαζί (παίζει μεγάλο ρόλο), ακόμα καλύτερα. Καλή τύχη.