ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.8.2020 | 21:42

Ας πω κι εγώ το θεματακι μου.

Είμαι γύρω στα 20, δεν έχω βγει ποτέ ραντεβού με κάποιο αγόρι. Εκεί στο λύκειο δεν είχα "κατακτήσεις", αλλά ούτε κι εγώ διεκδικούσα κάτι. Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, δεν είχα γενικά επαφή με το αρσενικό φύλο, ούτε σε φιλικό επίπεδο. Δυσκολεύομαι να ανοίξω συζήτηση κλπ. Πάντα με προβληματιζε αυτό, δεν ξέρω τι φταίει και νιώθω μειονεκτικά σε σχέση με τις φίλες μου κι άλλες κοπέλες που έχουν φίλους και αγόρια. Βέβαια από τότε που πήγα φοιτήτρια, έδειξαν κάποια άτομα ενδιαφέρον. Αλλα με όλους το έκοβα. Κι ενώ αν με ρωτούσε κάποιος τώρα, θα έλεγα ότι εμφανισιακά τουλάχιστον με ελκυαν κάποιοι από αυτούς, τη στιγμή που κάποιος μου έστελνε μήνυμα ή οτιδήποτε, ένιωθα ότι δεν θέλω. Δεν έδωσα καν μια ευκαιρία για έναν απλό καφέ. Ντρέπομαι κάπως για μένα, νομίζω πως δεν θα φανώ ενδιαφέρουσα, ότι δεν θα χω τι να πω κλπ. Αλλά έτσι χάνω πράγματα απ τη ζωή μου και φυσικά δεν μου αρέσει. Πιστεύω ότι ακόμη και κάποιος που μου αρέσει πάρα πολύ να μου στείλει να πάμε μια βόλτα, θα το αρνηθώ. Είμαι η μόνη;; οποιαδήποτε απάντηση δεκτή :)
4
 
 
 
 
σχόλια
Κορίτσιι ναι σε καταλαβαίνω. Πάντως αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι για καποιους θα είσαι ενδιαφέρουσα και μόνο από την αύρα σου. Δεν έχει τόση σημασία πάντα τι θα πεις κ τι λέξεις θα χρησιμοποιήσεις. Η ψυχή μιλάει κ μς άλλους τρόπους και σε κάποιους θα αρέσει και μόνο να κάθονται δίπλα σου χωρίς να κάνεις το παραμικρό. Είναι κ στο χέρι του άλλου να ανοίξει συζητήσεις εξάλλου. Αυτός που θα σε κανει να νιώσεις ασφαλή κ όμορφα στην επικοινωνία θα είναι που σου ταιριάζει! Δεν έχεις κάτι να χάσεις. Και αν κάποιος σε θεωρήσει βαρετή, τουλάχιστον ο φόβος σου θα γίνει πραγματικότητα, δεν θα τον ζεις με το κεφάλι σου. Κ τότε θα δεις πως μπορείς να επιβιώσεις από αυτόν και πως είναι δικαίωμα σου να είσαι ότι νιώθεις κάθε στιγμή. Σιωπηλή, πολυλογου, ο, τι να ό, τι νιώθεις κάθε στιγμή. Ζεις για σένα! Θα πας ραντεβού για σένα! Για να περάσεις καλά! Όχι για να περάσεις κάποιο διαγωνισμα που σου θέτει ο αλλος. Πήγαινε με περιέργεια να ανακαλύψεις τις δυνατότητες σου κ με ποιους μπορείς να ταιριάξεις. Μην φοβάσαι άλλο την αμηχανια. Να φοβάσαι μην χάσεις όμορφους ανθρώπους κ στιγμές.;)
Ανασφάλεια είναι αλλά πας έστω και αν πιεστείς λίγο, δεν έχεις άλλη επιλογή . Αλλά όσο πιο χλιαρά νιώθεις για τον άντρα, γιατί δεν τον γνωρίζεις στην προκειμένη για αυτό βγαίνετε, τόσο δυσκολότερο είναι να το κάνεις.
Είναι τα κοινωνικά πρότυπα που επιβάλλουν σχέση από τα σχολικά χρόνια . Είναι τα ιδια πρότυπα που αν δεν κάνεις έγκαιρα σχέση στο πανεπιστήμιο "περνάει η σειρά σου". Μπορεί να νιώθεις κοινωνική καταπίεση. Στο δεύτερο part περί γνωριμιών νομίζω πως σαμποτάρεις τον εαυτό σου επειδή φοβάσαι να μιλήσεις μήπως φανείς αδιάφορη
Οχι, η μονη δεν εισαι, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να το αντιμετωπισεις. Τι παει να πει δεν θα του φανεις ενδιαφερουσα; Βγαινεις με καποιον για να γνωριστειτε... Απο την στιγμη που ΗΔΗ εχουν δειξει καποιοι ενδιαφερον, προφανως βλεπουν κατι ενδιαφερον σε σενα ;)Ξεκολλα το μυαλο σου... Εχεις συνηθισει, για αυτο δεν θες να βγεις... Καθε αρχη και δυσκολη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ