ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2020 | 15:29

Ανταπόκριση μηδέν

Αναζητώ παρέα και μου στέλνουν μηνύματα του στυλ ''καλή τύχη, ελπίζω να βρεθεί αυτό που ζητάς''. Παλιότερα που ξαναναζητούσα μού είχαν γράψει ''μου άρεσε ο τρόπος γραφής σου , γι' αυτό σου έστειλα αλλά δεν ενδιαφέρομαι''.Δεν είμαι της αναζήτησης παρέας μέσω διαδικτύου, μόνο τέσσερις φορές έχω αναζητήσει παρέα μέσω ίντερνετ όλα αυτά τα χρόνια κι αυτό μόνο από εδώ μέσα.Την ίδια αντιμετώπιση έχω και έξω στο δρόμο.Με σταματούν τουρίστες να με ρωτήσουν αν είναι αυτή η σωστή στάση για να περιμένουν το τάδε λεωφορείο, άτομα να μου ζητήσουν πληροφορίες (όπως π.χ. γιατί το τραμ δεν πηγαίνει Σύνταγμα, ενώ έχει σταματήσει εδώ και χρόνια να πηγαίνει Σύνταγμα λόγω έργων που κάνουν στο οδόστρωμα, κάποιοι ακόμα δεν το 'χουν πάρει χαμπάρι κι απορούν που τερματίζουν Κασομούλη) ή να μου κάνουν τράκα τσιγάρο. Δεν καπνίζω τσιγάρα πλέον, καπνίζω αποκλειστικά πουράκια με γεύση βανίλια.Πριν τρεις μέρες, περίμενα στη στάση, με πλησίασε ένας κύριος γύρω στα 65-70 και μου έκανε τράκα. Του είπα δεν καπνίζω τσιγάρα, μόνο πουράκια και μου είπε δεν πειράζει, να του δώσω πουράκι κι ότι περνάει πολύ δύσκολα λόγω θέματος υγείας ενός συγγενικού του προσώπου. Του έδωσα πουράκι, του το άναψα με τον αναπτήρα μου, μου είπε ότι φαίνομαι για νησιώτης, του είπα ότι Αθήνα γεννήθηκα κι Αθήνα μένω μια ζωή, μου είπε ότι δείχνω καλός άνθρωπος, με χτύπησε φιλικά στον ώμο κι έφυγε.Κόσμος γύρω μόνο να κοιτάει το κινητό του, όλοι απορροφημένοι στα κινητά τους και φορώντας μάσκα προστασίας.Και κατά τα άλλα φταίω εγώ που δεν...Όλοι εσείς που λέτε ότι φταίει το ίδιο το άτομο που δεν έχει παρέες ή ερωτική σχέση και δεν προσπαθεί αρκετά καΙ τέτοια, κάνετε τεράστιο λάθος.Απορρίπτετε που απορρίπτετε μην δίνοντας ευκαιρία στον άλλο καν για γνωριμία, μην πληγώνετε με τα λόγια σας τους ανθρώπους που εσείς απορρίπτετε λέγοντας πως φταίνε οι ίδιοι.Κοινωνικές δεξιότητες δεν έχουν όσοι δεν δίνουν ούτε μια ευκαιρία στους άλλους για γνωριμία.
6
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ μόνος μου περνάω ΤΕΛΕΙΑ.Να μου λείπουν οι γνωριμίες.Κανένα σχολιάκι στο ίντερνετ που και που και μια φορά το μήνα μάζωξη με τα φιλαράκια.Τόσο αρκεί!
Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω ότι ο μόνος δε ''φταίει'' πάντα ο ίδιος για τη μοναξιά του. Μπορεί να υπάρχουν αντικειμενικές συνθήκες οι οποίες να την προκαλούν, τις οποίες δεν μπορεί ο ίδιος να ανατρέψει.
Η κατάσταση έχει ως εξής:Τολμηρές και τολμηροί θεωρούνται όσες και όσοι κάνουν κίνηση ώστε να δώσουν την ευκαιρία στους άλλους να τους απορρίψουν. Γιατί εννιά στις δέκα φορές αυτό θα γίνει, έτσι θα καταλήξει.Άτολμες και άτολμοι θεωρούνται όσες και όσοι δεν κάνουν κίνηση έχοντας αποκτήσει το γνώθι σαυτόν μέσα στα χρόνια και δεν δίνουν την ευκαιρία στους άλλους να τους απορρίψουν, δε δίνουν τη χαρά στους άλλους να τους ξεφτιλίζουν με απορρίψεις.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ