ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2020 | 11:23

Τα φώτα σας

Παιζεταιι να πάω σε μια βάφτιση τις επόμενες μέρες.Και λέω παίζεται διότι μέχρι τώρα δεν έχω χρήματα αλλά περιμένω κάποια πληρωμή τις επόμενες μέρες. Φυσικά αν δε γίνει η πληρωμή δε μπορώ να πάω.Θέλω τη γνώμη σας στο εξής ερώτημα :Σκέφτομαι να πάρω δώρο (τύπου πετσέτες μπάνιου,η κάποιο ρουχαλακι),παρόλα αυτά με έπιασε μια ανασφάλεια ότι και καλά βάζουν λεφτά στις βαφτίσεις,και φοβάμαι ότι θα είμαι η μόνη που θα έχω πάρει δώρο,ενώ οι άλλοι θα δίνουν χρήματα.. είναι χαζή η σκέψη μου;Θα ήθελα πολύ να δώσω χρήματα αλλά δε μου πάει καλά να βάλω 20-30 ευρώ σε φακελάκι,μου φαίνονται λίγα. (Και δυστηχως μόνο τόσα μπορώ να διαθέσω).Θεωρώ Οτι ειναι καλύτερα να πάρω ένα δώρο...Εσείς τι λέτε;(Η ανησυχία μου αυτή υπάρχει γιατί ζω σε επαρχία,γενικά δεν έχω τέτοια κολλήματα μεγάλωσα σε μεγάλη πολη ,αλλά εδώ πάει η γλώσσα τους ροδάνι και κρίνουν με το παραμικρό,οπότε κάνω τα πάντα για να μη με πιάσουν αδιαβαστη ?)
8
 
 
 
 
σχόλια
Πάντως δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει: "Την τύχη μου, έκανα Βαφτίσια στο χωριό και με ταράξανε στα φακελάκια οι καλεσμένοι. Κακός μπελάς που με βρήκε".
Γιατί τόσος προβληματισμός καλέ; Εγώ σχεδόν πάντα δώρο παίρνω. Μου αρέσει πολύ η διαδικασία του να επιλέγω τι θα πάρω στο μωράκι και κάποια στιγμή να το βλέπω να φοράει αυτό που του αγόρασα.Άσε που είναι κρίμα να μείνει ανεκμεταλλευτη μια ευκαιρία για επίσκεψη σε μαγαζί με μωρουδιακα. Είναι ένας επίγειος παραδεισος. Παντού ρουχαλάκια για μωρά που σου έρχεται να τα δαγκώσεις και γενικότερα βρεφικά είδη. Ο, τι καλύτερο! Εγώ βέβαια γενικά τρελαίνομαι για οτιδήποτε μωρουδιακο. Φορμακια, πιπιλες, μπιμπερό, πετσετουλες, καρότσια, πορτ- μπεμπέ, κρέμες. Μου φτιάχνουν τη διάθεση.
Έτσι είναι. Στην επαρχία ζούνε όλοι οι καθυστερημένοι και οι επιδειξιομανείς.Με κάποιον μαγικό τρόπο όλοι όσοι ζούνε στις πόλεις είναι μετρημένοι, συγκροτημένοι και αξιόλογοι άνθρωποι. Σαν που να τα βάζουμε αλλού τα λεφτά αν όχι σε φάκελο με ευχητήρια κάρτα; Δεν είδα στις πόλεις να τα δίνουν με άλλον τρόπο. Επίσης τα φακελάκια δεν είναι από σελοφάν για να φανεί πόσα χρήματα υπάρχουν μέσα. Τώρα εσύ δώσε δώρο αν προτιμάς, αλλά χαμήλωνε λίγο τους τόνους για τις γλώσσες που πάνε ροδάνι στην επαρχία. Άιντε να τελειώνουμε καμιά φορά με την υπεροχή των κατοίκων της πόλης που δεν έχουν κολλήματα. Αν λόγω... πόλης είσαι προχωρημένη δεν θα έπρεπε έτσι κι αλλοιώς να σε απασχολεί. να αν σε σχολιάσουν να κι αν δεν σε σχολιάσουν. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για κατώτερους ανθρώπους.
Μπορείς να πάρεις πικέ κουβερτουλες, πάρα πολύ χρήσιμες κι όχι ακριβές. Τα λευκά είδη γενικοτερα είναι πολύ ωραία δώρα, δεν υπάρχουν προβλήματα με μεγέθη, χρώματα κλπ.Εσύ θα κάνεις το δώρο που μπορείς και θέλεις. Δεν είσαι υποχρεωμένη να δώσεις 2 μηνιατικα ακόμη κι αν σου περισσεύουν.
Παρε ενα ομορφο δωρο ως εκει που φτανει η τσεπη σου κ μην το αναλύεις τοσο. Ασε που λεφτα ως δωρο σε βαφτιση δεν το ξερω. Οκ, φανταζομαι μπορει να το κανει καποιος, αλλα οχι οτι συνηθίζεται κιολας.