ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2020 | 12:24

Γνωριμία με Άγνωστη στην Παραλία

Είμαι άντρας στα 33. Επειδή δεν μπορούσε η παρέα μου δεν παλεύεται και η ζέστη στο Λεκανοπέδιο αποφάσισα να πάω για μπάνιο μόνος μου. Να πω ότι είμαι ελεύθερος δεν έχω κάποια σχέση αυτή την περίοδο. Πάω λοιπόν κάθομαι στη ξαπλώστρα, αράζω χαζεύω στο κινητό μου. Στη διπλανή ακριβώς ξαπλώστρα καθόταν μόνη της μία γυναίκα (40 είναι, την έκανα μικρότερη δεν έχει σημασία, και εγώ πολύ μικροδείχνω.). Εγώ δεν έδινα σημασία, έκανα τη βουτιά μου έβγαινα κλπ. Μετά από λίγη ώρα, μου κάνει μια ερώτηση σχετικά με το wi – fi του beach bar. Της απάντησα κάτι εγώ. Αυτή το συνέχιζε και ήθελε κουβέντα εγώ δεν μίλαγα πολύ στην αρχή. Εν τέλει μου συστήνεται από μόνη της και αρχίζουμε και μιλάμε κανονικά οπότε πήρα θάρρος και εγώ. Μην τα πολυλογώ στο τέλος κάτσαμε μαζί (σε μια ομπρέλα). Αυτή στην αρχή μου έλεγε ότι νοιώθει μόνη της, έχει ένα σύντροφο μου είπε με τον οποίο δεν τα πάνε καλά. Μάλιστα μου ανέφερε ότι ο δικός της είναι πολύ άνετος δεν τον νοιάζει τι κάνει αυτή. Έχουν κάτι σαν ελεύθερη σχέση. Με ρώτησε και για μένα της είπα και εγώ τα δικά μου. Στην πορεία ανοιχτήκαμε, και μπορώ να πω πέρασα όμορφα. Φύγαμε από τη θάλασσα με τη δύση του Ηλίου. Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ άγνωστη γυναίκα από το πουθενά να με προσεγγίσει έτσι. Στο παρελθόν είχα σχέσεις, με πλησίαζαν κοπέλες αλλά με γνώριζαν έστω φυσιογνωμικά π.χ. στη σχολή ή αλλιώς μέσω παρέας. Ποτέ μα ποτέ όμως άγνωστη δεν μου έχει πιάσει κουβέντα είτε σε σε μπαρ, είτε στην παραλία είτε οπουδήποτε. Και όλο αυτό μου άρεσε είναι η αλήθεια. Στην ουσία τώρα, στο τέλος πριν φύγουμε μου πρότεινε να ξαναβρεθούμε, και μάλιστα να δείτε πως το είπε ακριβώς και αστειεύτηκε θα με κλέψει με το αμάξι της είπε να πάμε για μπάνιο ή οπουδήποτε αλλού χωρίς πολύ κόσμο γύρω μας. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα, fb εννοείται όλα. Επίσης δεν έχει παιδιά. Με βάση τα παραπάνω τι να θέλει μια τέτοια τύπισσα; Από τη μία με προβλημάτισε μια γυναίκα να έχει σύντροφο έστω και έτσι και να μιλάει σε αγνώστους, κρατάω μια πισινή, από την άλλη μακάρι να ήταν τόσο άνετες οι περισσότερες. Ομολογώ, πως αν το πάει ερωτικά σκέφτομαι να ενδώσω να ζήσω την περιπέτεια μου αρέσει σαν γυναίκα είναι στα γούστα μου έχει ωραίο σώμα για μένα πάντα (είναι υποκειμενικά αυτά). Αλλιώς, ας μείνουμε και φίλοι κερδίζω από το πουθενά μια πολύ καλή φίλη. Μου άρεσε η παρέα της. Έχουμε και πολλά κοινά ενδιαφέροντα π.χ. της αρέσει η γυμναστική όπως και σε μένα, ασχολούμαι πάνω από 10ετία. Τι πιστεύετε; Σας έχει τύχει ξανά σε κάποιους τέτοια περίπτωση; Πιστεύετε το πάει στο σεξουαλικό ή απλά θέλει να περνάει την ώρα της και να μην είναι μόνη; Πάντως ότι και αν συμβεί ένοιωσα όμορφα μου ανέβασε την διάθεση όλο αυτό και την αυτοπεποίθηση.
7
 
 
 
 
σχόλια
ΧΑΧΑΧΑ ελα τωρα που δεν ξερεις τι θελει.Σεξ.Αν θελεις κι εσυ να περασετε ωραια,εμας δεν μας ενδιαφερει.Αλλα μη λες οτι εσυ δεν ενδιαφερεσαι,εδειξες να ενδιαφερεσαι για αυτην απο τη στιγμη που μιλουσες μαζι της και το συνεχιζες.Και μαλιστα μεινατε μεχρι τη δυση του ηλιου (δεν μας εγραψες αν παιχτηκε κατι αλιμονο μεγαλα παιδια ειστε),θελω να πω οταν ο αλλος δε σε ενδιαφερει δεν του μιλας καν.Εσυ και μιλησες και απολα και τωρα σε καιει μα τι ακριβως να θελει?Να μελετησετε γεωγραφια ξερω γω?
Μάλιστα μου ανέφερε ότι ο δικός της είναι πολύ άνετος δεν τον νοιάζει τι κάνει αυτή. Έχουν κάτι σαν ελεύθερη σχέση. Πηγή: www.lifo.grΜπορεί να σε θέλουν για να κάνουν λίγο spicy την ερωτική τους ζωή, να διαδραματίσεις το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.Τώρα αλήθεια, πού σας συμβαίνουν αυτά;Σε κανα νησί θα 'σαι για να λες για beach bar και τέτοια.Κάνε ό,τι νομίζεις. Αντισηπτικό και μάσκα να φοράτε μόνο.
Φίλε τυχαίε περαστικέ, κατόπιν εκτεταμένης επιστημονικής έρευνας, η πιο ασφαλής υγειονομικά πρακτική σε τέτοια θέματα στενών επαφών, είναι η "μούρη-σβέρκος"Ακόμη και στις πιο στενές επαφές, η ανάσα πάει στο σβέρκο ή στην πλάτη και ο ιός δε μεταδίδεται...Χαχαχα

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ