ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.5.2013 | 10:30

ζηλευω..

επειδη δεν εχω λεφτα για ψυχολογο, θα τα πω εδω..ειμαι 21 χρονων και σπουδαζω .. κολλητους φιλους δεν εχω , εχω μια σχεση που δεν μπορω να πω οτι ειναι η ιδανικη. θα μου πειτε εδω ο κοσμο καιγεταικι εσυ χτενιζεσαι , αλλα νιωθω τοση ζηλια οταν βλεπωαλλα ζευγαρια να ειναι ευτυχισμενα. Βασικα αυτο που ζηλευω ειναι τις κοπελες που βρισκουν καποιον που εχει ολο το πακετο (εμφανιση, μορφωση, λεφτα, γνωριμιες)και αναβαζουν φωτογραφιες στα κοινωνικα δικτυα απο εξο-δους σε καλα μαζαγια και ειναι αξιοζηλευτοι γιατι τα εχουν ολα.. βεβαια συνηθως αυτες οι κοπελες ειναι καιακομπλεξαριστες και προβαλουν τον καλο τους εαυτο στους αλλους γι αυτο εχουν κ καλυτερες τυχες.. εγω η κομπλεξικηθα παραμεινω στις μετριες επιλογες μου για να μην καταληξω τελειως μονη :'( υ.γ. κραξτε αφοβα, μπας κι αλλαξω μυαλα και ξεφυγω απο τη μιζερια μου
3
 
 
 
 
σχόλια
πολύ Δήμοι έχουν δωρεάν Ψυχολόγους για του δημότες τους ... ψάξτε το. Πρέπει να κάνεις reset,να βρεις/ανακαλύψεις τις αξίες που έχεις, και το τι θες εσύ! Ζωή ή facebook γεμάτο? Όταν το βρεις, δεν θα έχεις τέτοιες ερωτήσεις, απορίες, αναζητήσεις.
Βασικά περαστικά σου!!Αν ψάχνεις τον μουράτο γκόμενο χωρίς κανενός είδους συναίσθημα απλά και μόνο για να "δείχνεσαι" και συ τι να σου πω?Περαστικά, καλά μυαλά και καλή σωτηρία (που δεν το βλέπω). Τι σκατά, λοβοτομή σας έχουν κάνει??
η επιτυχία μιας σχέσης έγκειται στο πόσο ωραίες είναι οι φωτογραφίες στο φέισμπουκ/τουίτερ/ίνσταγκραμ/πίντερεστ ή ό,τι άλλο υπάρχει;;δεν πάμε καλά μου φαίνεται... και σίγουρα οι τύχες μας δεν φτιάχνονται από το φέισμπουκ!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ