Σε ειδικό κέντρο των ΗΠΑ η Μυρτώ

Σε ειδικό κέντρο των ΗΠΑ η Μυρτώ Facebook Twitter
6

Εγκρίθηκε με εντολή του υπουργού Υγείας η δαπάνη για τη μεταφορά σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης των ΗΠΑ, της 15χρονης Μυρτώς που κακοποιήθηκε βάναυσα το περασμένο καλοκαίρι στην Πάρο.

Ήδη, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, αυτή τη στιγμή διευθετούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες για την αεροδιακομιδή της 15χρονης από τον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται, στο εξειδικευμένο κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Το κόστος της αεροδιακομιδής και της νοσηελίας υπολογίζεται στις 400 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, η 15χρονη μετά από 4 χειρουργεία κατάφερε και αύξησε την αντίληψη της και την αίσθηση της με το περιβάλλον και πλέον μπορεί με τα βλέφαρα να ανταλλάσσει μηνύματα με την μητέρα της.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβημα της Αθήνας στην UNESCO για τη Μονή της Χώρας που μετατράπηκε σε τζαμί

Πολιτισμός / Διάβημα της Αθήνας στην UNESCO για τη Μονή της Χώρας που μετατράπηκε σε τζαμί

Εκφράζονται οι έντονες ανησυχίες της Ελλάδας για τις επιπτώσεις της μετατροπής σε τζαμί όσον αφορά στη φθορά και στην αλλοίωση του μνημείου αλλά και της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς
NEWSROOM
Σεισμός στην Κεφαλονιά- Γκανάς: «Δεν μας ανησυχεί- Πρέπει να περιμένουμε»

Ελλάδα / Σεισμός 4,1R στην Κεφαλονιά- Γκανάς: «Δεν μας ανησυχεί- Πρέπει να περιμένουμε»

Δύο ισχυροί σεισμοί 3,9 και 4,1 Ρίχτερ σε λίγες ώρες στην Κεφαλονιά - «Να περιμένουμε πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανησυχία» επισημαίνει στη LiFO ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Αθανάσιος Γκανάς
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

4 σχόλια
Τέσσερα χειρουργεία, επικοινωνία με τα βλέφαρα, τα διαβάζεις και δεν πιστεύεις στα μάτια σου. Τί μπορεί να σου τύχει δηλαδή στα καλά του καθουμένου και όχι από φυσική καταστροφή. Διερωτώμαι νομικά στοιχειοθετείται άραγε να στραφεί κανείς στη Δικαιοσύνη κατά του κράτους, του Υπουργείου Εσωτερικών ας πούμε; Πώς γίνεται να μη λογοδοτεί κανείς απ' τους υπεύθυνους για την παράνομη είσοδο στη χώρα, για τη μαύρη εργασία, κλπ;
Ειμαι γυναικα πρωτιστως και μανα μικρων κοριτσιων. Ευχομαι απο καρδιας αυτο το τραυμα στο μικρο κοριτσι να χαθηκε στα βαθη του μυαλου του για να μπορεσει να αποκτησει και παλι μια νεα ζωη. Ευχομαι η μανα να αντεξει τον πονο και να βοηθησει το μωρο της. Ευχομαι ο πατερας να ειναι παντα παρων, να δειξει οτι οι αντρες προστατευουν...Ευχομαι αυτος ο αχρειος πακιστανος να σαπισει τη χειροτερη φυλακη.Ευχομαι ο αχρειος Ελληνας επαγγελματιας που τον ειχε στη δουλεψη του, να τσακισθει απο την εφορια, το ΙΚΑ κλπ. Και ελπιζω να φυλακισθει.Ευχομαι η αγαπη και η καλη ενεργεια που στελνουμε ολοι σε αυτο το γλυκο κοριτσι, να το αγγιξει.
Αυτό το κορίτσι έχει ελπίδες να επιστρέψει στην καθημερινότητα του όπως αυτή ήταν πριν το περιστατικό? Στην αμερική μπορούν να πετύχουν κάτι τέτοιο ή απλά θα βρούν πιο εξελιγμένο τρόπο επικοινωνίας για την Μυρτώ?
Φίλτατοι Παστίτσιε, τε και Κις μα'ι' Φάννυ,είσαστε και οι δύο σας ρατσιστόμουτρα και αβυσσαλέοι υποκινητές της εχθροπάθειας (βλέπε γιγαντιαίο Χάρη Καστανίδη!) που χύνετε το δηλητήριο σας στον Συνέλληνα από το Καράτσι...Αίσχος!!!