ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.12.2020 | 12:20

Αποτυχία

Η σημερινή μου εξομολόγηση δεν περιλαμβάνει ερωτικό περιεχόμενο (για εσάς που δεν ενδιαφέρεστε μπορείτε να σκρολάρετε παρακάτω). Μετά από 6 χρόνια που είμαι στη σχολή ανακάλυψα ότι δεν μου αρέσει. Ούτε τα μαθήματα δεν μου αρέσουν ούτε το αντικείμενο να ασχοληθώ. Απλά λυπάμαι τα τόσα μαθήματα που έχω περάσει και τα 17 που χρωστάω για το πτυχίο. Θα με ρωτήσετε πως μπήκα. Απλά είδα φως και μπήκα... αυτό... και η οικογένεια μου να λεει ότι είμαι σε μία τέτοια σχολή. Έχω φτάσει σε σημείο να μην θέλω να πατήσω ούτε να δω κανέναν συμφοιτητή μου ή καθηγητή μου από κει. Το καλό είναι οτι βρήκα κάτι που μου αρέσει σαν αντικείμενο να ασχοληθώ και είναι σχετικό με αυτό την αηδία που σπουδάζω.Αυτό είναι ένα παράδειγμά ενός ατόμου που οι διαλέξεις για τον επαγγελματικό προσανατολισμό δεν έπιασαν τόπο και χειραφετήθηκε από την οικογένεια του που είχαν μία εικόνα για αυτό και η φωνή του δεν μετρούσε.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εγω θα σου ελεγα να βγαλεις πρωτα τη σχολη, να εχεις μια εναλλακτικη. Δεν έχεις και τοσα πολλα χρωστουμενα, εχεις φαει τον γαιδαρο και σου μένει η ουρά (ετσι νομιζω το λενε οι παλιοι).Οτι και να κανεις παντως, good luck.
Ό,τι αρχίζεις, να το τελειώνεις. Στη ζωή δεν κάνουμε πάντα αυτό που θέλουμε ούτε έχουμε πάντα τη δυνατότητα να το κάνουμε. Όποιος πει το αντίθετο, είτε είναι ψεύτης είτε ζει σε μια "φούσκα" που έχουν χτίσει για αυτόν, με κόπο, άλλοι.
Ποτέ δεν είναι αργά να κάνουμε αυτό που θέλουμε να το θυμάσαι αυτό! Πολλά άτομα τελειώνουν μια σχολή που δεν τους αρέσει και κάνουν κάτι άλλο μετά. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είσαι. Κάνε αυτό που θες απο εδώ και πέρα και μην ακούς κανέναν. Η ζωή είναι δικιά σου και την φτιάχνεις εσύ όπως θες! Εύχομαι να πάνε όλα καλά :)
Δεν μπορώ ειλικρινά, να διαβάζω τέτοιες εξομολογήσεις. Οι γονείς ορίζουν τα παιδιά τους μέχρι τα 17-18. Από κει και πέρα είναι πλήρως υπεύθυνα για την εξέλιξη του εαυτού τους. Έχεις φτάσει περίπου 25 χρονών (;) κι ακόμα ρίχνεις τις ευθύνες στους γονείς σου. Δεν είσαι μεγάλη. Πάρε τη ζωή στα χέρια σου και πράξε αυτό που γουστάρεις χωρίς μιζέρια και ηττοπάθεια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ