ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2020 | 21:38

Ανασφάλεια

Έχω τρομερή ανασφάλεια για τα πάντα,άρα και στην σχέση μου με το αγόρι μου. Με ενοχλούν, με στεναχωρούν και παίρνω προσωπικά πράγματα που δεν θα έπρεπε και το ξέρω, δηλητηριαζομαι, νιώθω μόνιμη ανησυχια, έχω συνέχεια δεύτερες σκέψεις. Εκείνος έχει υπομονή αλλά εγώ υποφέρω με όλο αυτό καθημερινά σχεδόν, κουράζομαι να νιώθω μόνιμο φόβο ότι δεν είμαι αρκετή, ότι θα του αρέσουν άλλες , ότι δεν του αρέσω αρκετά ,ενώ δείχνει το αντίθετο έμπρακτα. Το παλεύω συνέχεια να αλλάξω τρόπο σκέψης αλλά είναι πολύ δύσκολο όταν αυτό έχεις συνηθίσει όλη σου τη ζωή . Προσπαθώ να μην του δείχνω όλα αυτά που με στεναχωρούν γιατί ξέρω ότι είναι ενοχλητικό για τον άλλον αλλά δεν μπορώ να κρύψω τα συναισθήματα μου και αυτό επηρεάζει αρνητικά τη σχέση, το να είμαι τόσο συχνά αναστατωμένη με κάτι. Μέχρι κι εδώ δειλιαζω να το γράψω και να κριθώ παρότι είναι ανώνυμο,τόση ανασφάλεια νιώθω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ρε παιδια, ρε παιδια τι παθαίνετε πια!? Ζήστε τη ζωη και τον ερωτα και αφηστε τις ζηλειες. Ταλαιπωρεις τον εαυτο σου λες. Οκ ισχυει. Τον καημενο τον ανθρωπάκο που ταλαιπωρειτε μαζι σου? Αυτός τι φταιει να πληρωνει τη δικια σου ανασφαλεια? Αντι να χαρείς τη σχεση σου προσπαθείς να τη χαλάσεις. Απορια το χω τι θα γινοταν αν δυο ζηλιαρηδες εκαναν σχεση. Ετσι να γευτητε λιγο το ιδιο σας το δηλητήριο.
Γλυκιά μου κοπέλα άκουσε με... Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεσαι άσχημα με τον εαυτό σου, είσαι αυτή που είσαι και για να είναι αυτός ο άνθρωπος μαζί σου σημαίνει ότι σε αγαπά και σε θαυμάζει. Μην έχεις τόσο άγχος για το τι θα πει ο κόσμος και μην εξαρτάσαι από την γνώμη τρίτων. Εσύ προσπάθησε να κάνεις μια ενδοσκόπηση μέσα σου και να βρεις τις ισορροπίες σου, πρώτα από όλα για σένα και έπειτα για χάρη του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου. Και αν δεις εδώ κάποιο σχόλιο στο οποίο σε προσβάλλουν, απλώς μην δώσεις σημασία. Δεν μπορούν όλοι να σε καταλάβουν κορίτσι μου και αυτό δεν συμβαίνει με σένα, αλλά με όλους μας. Μακάρι το σχόλιο μου να βοήθησε. Θα εκτιμούσα αν μου απαντούσες. Καλά Χριστούγεννα καλή μου με αγάπη και υγεία!!!!!!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ