ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2021 | 14:14

Ήταν σεξιστικό;

Μια φίλη έχει πρόβλημα γιατί της την πέφτουν συχνά πολύ μεγαλύτεροι.Μου είπε ότι χθες έγινε ξανά, αυτή είπε ότι δεν ενδιαφέρεται και αυτός ήθελε να μάθει γιατί.Της είπε ότι ψάχνει κάτι σταθερό και αυτή απάντησε ότι δεν υπάρχει τέτοια προοπτική γιατί έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας και δεν θέλει σε δέκα χρόνια να έχει άντρα εξηντάρη. Αυτός την είπε σεξίστρια και την μπλόκαρε,ηλικίες 34 και 48. Ήταν σεξιστικό αυτό που του είπε;
8
 
 
 
 
σχόλια
34 με 48 δεν είναι τόοσο μεγάλη διαφορά.Υπάρχουν και τύποι 50ρηδες, που "ψάχνονται" με 25χρονα με την ελπίδα ότι θα τους "κάτσει". Κάποιοι δεν είναι τυχαία μόνοι τους κι ας κλαίγονται...
Γι'αυτό προτιμώ το γκοστινκ. Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις ευγενικά καλύτερα να μην στέλνεις τίποτα. Δεν ήταν σεξιστικό αλλά αγενες αυτό που είπε.
14 χρόνια είναι μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά όχι και τεράστια. Πιστεύω πως αν της φίλης σου της άρεσε κατά τα αλλά ο συγκεκριμενος δε θα κολλούσε εκεί. Σεξιστικό δεν ήταν γιατί δεν προσέβαλε το φύλο του ,ρατσιστικό ίσως, ώμο όμως σίγουρα. Τέλος πως από μια απλή πρόταση γνωριμίας φτάσανε στο γάμο και στον εξηντάρη αντρα είναι κάτι που με ξεπερνά.
Δεν νομίζω ότι ήταν ακριβώς σεξιστικό όσο αγενές! Την καταλαβαίνω την σκέψη της και έχει κάθε δικαίωμα να μην θέλει άνδρα με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά δεν έπρεπε να του το πει έτσι. Δεν είναι ανάγκη κάθε σκέψη μας να την εκφράζουμε στους άλλους. Ας κρατήσουμε κάτι και για εμάς! Ήταν αγενέστατο εκ μέρους της!
Σεξιστικό δεν είναι σίγουρα! Αν μπορούσες να το πεις κάτι, πιο πολύ σε ηλικιακό ρατσισμό θα ταίριαζε, αλλά από τη στιγμή που αναφέρεσαι σε μία προσωπική επιλογή της ως προς τον εαυτό της, δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω και μου ακούγεται απολύτως σεβαστό!
Σεξιστικό δεν είναι. Επιθυμία της είναι. Βέβαια το θέμα δεν είναι αν της την πέφτουν πολύ μεγαλύτεροι, αλλά γιατί εκείνη δεν κάνει κίνηση με κάποιον που ηλικιακά την ενδιαφέρει. Διότι από όσο κατάλαβα κι εκείνη ψάχνει κάποιον. Όταν περιμένεις να σε πλησιάσουν, δεν μπορείς να έχεις και την απαίτηση πάντα να το κάνουν αυτό νέοι και κούκλοι. Αν έχει κάποια προτίμηση μάλλον πρέπει και η ίδια να κυνηγήσει τις προτιμήσεις της. Πάντως στα 34 της, ειδικά αν δείχνει τόσο, μην περιμένει να την προσεγγίσει για κάτι σοβαρό άνδρας κάτω των 40. Τέτοιοι τύποι παίζουν με γυναίκες γυρω στα 28- 29 περίπου. Ειδικά αν μικροδείχνουν οι ίδιοι.
Θεωρώ πως έχουν γίνει τις μόδας όλα αυτά τα ρατσισμός, σεξισμός, φασισμός και λοιπά μεγαλειώδη που λέγονται για να κάνουν εντύπωση: το να μη γουστάρει κάποιος κάποιον (ασχέτως φύλων) λόγω ηλικίας είναι θέμα προτίμησης και όχι σεξισμός.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ