ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2021 | 20:38

?

Τι θα κανατε αν ο συντροφος σας, σας εψαχνε το κινητο ή τα προσωπικα σας πραγματα; Ειτε του εχεις δωσει καποιο πατημα (που για μενα δεν ειναι δικαιολογια) ειτε οχι.
13
 
 
 
 
σχόλια
Σιγά ρε παιδιά τον φάγαμε τον άνθρωπο.. Νταξει λάθος του αλλά δε θα τον κρεμάσουμε κιόλας... Όλοι και όλες πάνω στη καψούρα έχουμε υποπέσει σε λάθη. Μίλησε του και δώσε του να καταλάβει ότι σε ενόχλησε ! Απλά τα πράγματα!
Μηνυση για παραβιαση των προσωπικων σου δεδομενων, καταπατηση των δικαιωματων της ελευθεριας και βαλε και λεκτικη ψυχολογικη βια για να δικαιολογησεις και τον τσακωμο μετα.Τωρα που ειναι της μοδας, θα την κερδισεις ανετα την δικη
Βοηθάς τον άλλον να ξεπεράσει τις ανασφάλειες του θα ήταν το ιδανικό σενάριο. Θέλει υπομονή να βοηθήσεις κάποιον που είναι τόσο ανασφαλής και χωρίς εγγυημένη επιτυχία..Το έχω κάνει και δεν είμαι καθόλου υπερήφανη κοτζάμ γαϊδούρι 35+. Μην νομίζεις πως ο ανασφαλής ο άνθρωπος θέλει να είναι έτσι..Άρα τι να σου πω; Δεν είναι σωστό. Τώρα τι να κάνεις; Εξαρτάται από το πως αισθάνεσαι.
Έχω ψάξει το κινητό κοπέλας μου γιατί δεν την εμπιστευόμουν, απλά και μόνο για να δώσω υπόσταση στις υποψίες μου. Δεν βρήκα τίποτα επιλήψιμο, αλλά αυτό δεν με έκανε τελικά να την εμπιστευτώ. Το κατάλαβε ότι έψαξα το κινητό της και το χειρότερο είναι πως από τότε και μετά, ήξερα ότι δε με εμπιστεύεται ούτε εκείνη...Η ζήλια και η ανασφάλειά μου ήταν που με έκαναν να ψάξω, αντί να συζητήσω τους προβληματισμούς μου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ