ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2021 | 17:24

Δεν ξερω τι μου γινεται :)

Καλησπέρα σε ολους! Ελπιζω ολοι να ειστε καλα και υγιεις! Ειμαι 26ετων και εργάζομαι για πολυ καλή μου τυχη, πάνω στο αντικείμενο το οποιο σπουδασα..(βασικα τωρα βρισκομαι σε αναστολη, αλλα οχι για πολυ ευελπιστω)..Μου προταθηκε μια δουλεια στο εξωτερικο πανω στο αντικειμενο μου και περα απο το χρηματικο ποσο το οποιο ειναι σουπερ, θα μου παρεχουν και αλλα ποσα καλα...(δωρεαν μετεκπαιδευση, δωρεαν μαθηματα της γλωσσας , ψυχολογικη υποστηριξη κλπ) . Το προβλημα μου ειναι το εξης..εχω 1μιση χρονο σχεση με τον φιλο μου, με τον οποιο δυστυχως ενω αγαπιωμαστε πολυ, το χανουμε στην επικοινωνια..Ευθυνοφοβος αυτος , ενοχικη εγω επομενως ειμαστε τα δυο ακρα..Εφτασα στο σημειο λοιπον να μην τα εχω καθολου καλα με τον εαυτο μου και ετσι αποφασισα να ξεκινησω ψυχοθεραπεια..Αυτο που μου εδωσε να καταλαβω η ψυχολογος μου ειναι οτι ο ρολος που εχω επιλεξει στην ζωη μου να εχω, ειναι ο υποτακτικος. Δεν νιωθω καθολου καλα με τον εαυτο μου οσο βρισκομαι σε αυτην τν σχεση αλλα απο την αλλη βλεπω οτι το προσπαθει και με αγαπαει..Θεωρω οτι η ευκαιρια που μου δινεται να φυγω στο εξωτερικο θα με βοηθησει να ξεπερασω και αυτον αλλα και τα ορια μου, αλλα φοβαμαι πολυ(αν δεν ειχα σχεση δεν θα το σκεφτομουν καν , θα ειχα φυγει απο χθες).. Τι θα κανατε στην θεση μου εσεις; θα φευγατε η οχι;
10
 
 
 
 
σχόλια

Σιγά μωρέ, "το πρασπαθεί και σε αγαπάει," τι να το κάνεις άμα δεν ταιριάζετε ούτως ή άλλως, ό,τι προσπάθειες κι αν κάνει ο καθένας σας?
Γλύκα, ηλικιακά είσαι στη δεκαετία που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία σου όχι μόνο κάθε απόφαση που παίρνεις, αλλά και κάθε ευκαρία που χάνεις χάριν άλλων πραγμάτων (εναλλακτικά, κόστος ευκαιρίας). Οπότε ναι, καλύτερα να εκμεταλλευτείς αυτήν την τύχη που σου παρουσιάζεται.
Γιατί έτσι και τη χάσεις και μετά χωρίσεις με τον νυν σου, θα χτυπάς το κεφάλι σου που θα έχεις αφήσει τέτοια προοπτική να σου φύγει για χάρη του. (Θα σου λέει κι αυτός μετά το κορυφαίο "μα εγώ δεν σ' το ζήτησα!" Ευθυνοφοβούλης που είναι...) Αν σ' αγαπάει, θα καταλάβει. Κι αν έχει ικανότητες και μυαλό, μπορεί και να κοιτάξει να σ' ακολουθήσει στο εξωτερικό.

Μην το σκέφτεσαι καν!!! Φύγε!! Τις ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζουμε από τα μαλλιά. Συν ότι όπως είπες πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει ψυχολογικά. Θα σε ωριμάσει. Η τωρινή σου σχέση ενδεχομένως ήρθε για να σου μάθει τις δικές σου αδυναμίες και είναι ένα μάθημα για σένα και σου δίνεται τώρα μια ευκαιρία να κάνεις κάτι για αυτό. Πάρε την απόφαση και εξήγησε τα όμορφα και ήρεμα στον φίλο σου. Αν πράγματι σε αγαπάει θα δείξει κατανόηση. Ενδεχομένως κάποια στιγμή να μπορεί να σε ακολουθήσει αν πράγματι θελήσετε να συνεχίσετε αυτή τη σχέση. Αλλά πάνω από όλα φρόντισε τον εαυτό σου. Αν δεν είσαι εσύ καλά με εσένα, δεν θα είσαι ούτε με τον φίλο σου.

Εγώ προσωπικά δεν είναι φαν του εξωτερικού οπότε το τι θα έκανα εγώ είναι τελείως υποκειμενικό. Εσύ κοίτα τι θες πραγματικά. Συζήτησε το και μαζί του γιατί δεν είναι ωραίο απλά να του το ανακοινώσεις και βλέπεις.