ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2021 | 22:56

σεξ και μονο;

Δεν κάνεις σεξ μαζί τους, εξαφανίζονται γιατί είσαι "μυξοπαρθένα". Κάνεις σεξ μαζί τους, εξαφανίζονται και πάλι. Εξαιρέσεις οι άντρες που ναι μεν θέλουν να είναι μαζί σου αλλά μόνο ως κάτι περιστασιακό. Χωρίς δεσμέυσεις, χωρίς επικοινωνία. Φταίω εγώ που δεν με βλέπουν ως κάτι σοβαρό; Μόνο για αυτό είμαι;;;
26
 
 
 
 
σχόλια

Σκέψου ότι εκείνους που δεν σας θέλουν μόνο για σεξ, τους βλέπετε φιλικά, είναι οι βαρετοί, φλωροι, καλά παιδιά κλπ.
Επίσης κανενας δεν θα εξαφανιστεί αν κάνετε σεξ μέσα σε ένα εύλογο διάστημα. Αν πάλι τραβάς τη βαλίτσα για μήνες, τότε δεν φταίει εκείνος. Εκείνος φταίει αν εξαφανιστεί επειδή δεν κάνατε στα πρώτα τρία γιατί σημαίνει ότι απλά μόνο αυτό ήθελε.

Δεν σε βλεπουν ως κατι σοβαρο πιθανως γιατι εχουν καλυτερες προοπτικες, για να σε δουν πιο σοβαρα, ειτε βελτιωσε την εμφανιση σου, η ριξε τις απαιτησεις σου ωστε να περιλαμβανουν ανδρες που δεν εχουν επιλογες καλυτερες απο εσενα.

Mην ακούς αυτό που σου γράφουν εδώ εξομ. Δεν έχεις εσύ το πρόβλήμα, αυτοί το έχουν. Ανώριμα αγοράκια είναι που δεν ξέρουν ούτε τι θέλουν, ούτε τι τους γίνεται. Εύχομαι να συναντήσεις έναν άνθρωπο που είναι πιο ώριμος από το μέσο όρο.

Το προβλημα ειναι οτι τα γουσταρει τα ανωριμα αγορακια, για αυτο και εχει η ιδια το προβλημα και οχι αυτοι, αυτοι μια χαρα ξερουν τι τους γινεται.

Κάτι που διάβασα:

" πλέον εχει χαθεί τελείως ο ρομαντισμός μεταξύ άντρα-γυναίκα. Φαίνεται οτι οι άντρες, συνήθως το εκφράζουν στην πολύ αρχή, θέλουν απλά σεξ και αυτό μόνο. Οτιδήποτε περισσότερο δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν. "
(#spoiler alert)
την επομενη φορα που θα διαβασω αυτο το κοινοτοπο, ανουσιο και ανυποστατο τσουβαλιασμα, θ αρχισω να τσιριζω..
οι ανδρες εκφραζουν στην πολυ αρχη την διαθεση για σεξ, γιατι εχουν το κοινωνικο περιθωριο να ειναι ειλικρινεις και να μην παριστανουν οτι εχουν αισθηματα για μια γυναικα που μολις γνωρισαν, πραγμα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, ετσι κι αλλιως!!!!
ουτε εσυ εχεις αισθηματα μολις γνωρισεις καποιον ανδρα.
παριστανεις οτι εχεις, για να μην σε πουν και π@@@@να..
στην συνεχεια, που προχωραει η γνωριμια, μια χαρα αισθηματα αναπτυσουν με αυτες που τους αρεσουν.
με αλλες που δεν τους αρεσαν, μενουν με το σεξ ειτε καλο ειτε κακο, και προχωρανε παρακατω.
αν ΟΛΟΙ οσοι γνωριζεις δεν προχωρανε ποτε παρακατω, αλλα κολλανε στο σεξ κι εξαφανιζονται, μαλλον δεν σε βρηκαν του γουστου τους." (franny)

Ήθελα να προσθέσω ..αυτό που αναφέρεις ως εξαίρεση (ας γελάσουμε εδώ ) δηλ το περιστασιακο χωρίς δεσμεύσεις είναι όχι μια επαφή αλλά πολλές δηλ το ίδιο με τα άλλα...με τη μόνη διαφορά ότι θα κρατήσει περισσότερο καιρό ο καιρός που θα κανετε σεξ κ δεν θα περιοριστεί στη μία μόνο φορά..όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση όχι με έρωτα η σχέση η αγάπη ούτε καν με σεβασμό στην προσωπικότητα σου ..αν σε αγαπάς λίγο έστω στείλε όλους αυτούς πίσω στο σπίτι τους με συνοπτικές διαδικασίες..εκνευρίστηκα όχι με αυτούς αλλά με σένα που δεν έχεις λίγο σεβασμό σε σένα (κ επειδή έτσι ήμουν κάποτε )...επίσης όταν έρθει ο κατάλληλος που δενθα έχει φυσικά καμία σχέση με αυτούς τους μπαγλαμαδες να τον διαλέξεις όχι επειδή θα θέλει σχέση αλλά μόνο αν νιώθεις ερωτευμένη κ εσύ μαζί του ..

Στην πρώτο δείγμα πως δεν σε βλέπει σοβαρά , απλά φεύγεις!!! Σημαντικό είναι να νιώθεις εσύ ότι είσαι για κάτι σοβαρό και όχι να έχεις μειωμένη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση ... Αυτό το καταλαβαίνουν και αν είναι άτομα που αρέσκονται στο να χειραγωγούν , το καλύτερό τους... Αρκετοί σου κάνουν πλύση εγκεφάλου ότι δεν αξίζεις για γάμο και παιδιά μαζί τους , σε υποτιμούν... Αν έχεις μεγαλώσει σε οικογένεια που σε υποβάθμιζε είσαι εύκολος στόχος και το γνωρίζουν όλοι αυτοί πολύ καλά...Πίστεψέ στον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά

Η λύση είναι μία ..αν ΔΕΝ θέλουμε μόνο σεξ κ δεν μας αρέσει αυτός ο τύπος συσχέτισης με κάποιον τότε ΔΕΝ καθόμαστε να συμβιβαστούμε σε μια τέτοια κατάσταση δίνοντας σεξ γιατί πολύ απλά ο άλλος που σου έχει πει ότι θέλει αυτό με το που το δώσεις θα το πάρει κ θα ΦΥΓΕΙ ..το σεξ δεν θα δέσει έναν άντρα να μείνει σε σχέση μαζί σου ούτε θα κάνεις σεξ για να κερδίσεις σχέση ...Η λύση είναι μία ΔΕΝ συμβιβάζομαι με τίποτε λιγότερο από αυτό που ψάχνω ακόμη κ αν με πουν μυξοπαρθενα χίλιες φορές να φύγει αν ούτως η άλλως δεν με θέλει ..και επίσης εσύ βλέπεις εσένα μειονεκτικά για αυτό κ μπαίνεις στο διλλημα να το κάνω μήπως βγει σχέση η να μην το κάνω κ να φύγει θες ντε κ καλά σχέση κ κάποιον κ κάνεις τόσες εκπτώσεις που αντί να φύγεις εσύ πρώτη όταν βλέπεις ότι ο άλλος αντιδρά έτσι κάθεσαι χαλιεσαι ...εκτός αν ζουμε ακόμη στην εποχή που "η γυναίκα χωρίς άντρα δεν έχει αξία οπότε άντρας να ναι κ ότι να ναι "...

Οχι δεν φταις εσυ και μην ακουσεις κανέναν. Κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι. Δεν έχει να κάνει με την κοπέλα και καμια γυναικα δε θα πρεπε να υποβιβάζει τον εαυτό της κάνοντας τέτοιες σκέψεις. Είναι της μόδας;είναι το φαινόμενο της εποχής;δεν ξέρω ειλικρινά. Φταίνε τα σοσιαλ; δεν μπορώ να καταλάβω. Θα σου πω όμως το εξής : μην αναλωνεσαι με λαθους ανθρώπους και μην σκέφτεσαι τι θα πει ο ένας κι ο άλλος η αν θα εξαφανιστεί. Κάνε αυτό που θες και μη δίνεις σημασία σε τίποτα και σε κανέναν. Όποιος θέλει να είναι μαζί σου θα είναι. Οποιος δεν θέλει προβλημα του. Αυτός χάνει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ