Θετική ενέργεια: Η Ελένη Λουκά πήγε στον Γιώργο Τσαλίκη

Facebook Twitter
4

Μια στιγμή ανάπαυλας πριν το ετήσιο ιεραποστολικό ταξίδι της Ελένης Λουκά

[Β.Μ]

Η Ελένη Λουκά επισκέφτηκε την περασμένη Κυριακή το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής, για να τον αποχαιρετήσει πριν φύγει για το ετήσιο ταξίδι ιεραοποστολής στο οποίο συμμετέχει κάθε χρόνο. 

Με χριστιανική εμφάνιση(φούστα κάτω από το γόνατο και σακάκι) ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε το «Δεν σου κάνω τον Άγιο» μαζί με τον τραγουδιστή. Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Λουκά έχει συμμετοχή στο βίντεο κλιπ του κομματιού. Στο τέλος του βίντεο η Ελένη Λουκά εύχεται «Καλή Ανάσταση από τους Γερμανούς». Δεν έγινε γνωστό ο προορισμός του ιεραποστολικού της ταξιδιού.

Καλύτερη στιγμή του βίντεο: Όταν κάνει κήρυγμα στον Τσαλίκη λέγοντας «Ρε συ Γιώργο είσαι οικογενειάρχης τι τραγούδι είναι αυτό»;

It's Viral
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Απομεινάρια μιάς άλλης εποχή πού δυστυχως ολοι συναινέσαμε στη δημιουργία της.. ας υποθεσουμε οτι εχουμε καταλαβει το λαθος μας βλεποντας αυτους τους γραφικους οπως θα βλεπαμε ενα περιοδευον τσίρκο χωρις ζωα..
Καλός και ο Τσαλίκης που τη δουλεύει ενώ έχει πρόβλημα η γυναίκα.Μπορεί να είναι γραφική αλλά και ο Τσαλίκης δεν είναι καλύτερος της,που στον δρόμο αντί να τον χαιρετάνε,χαιρετάει αυτός για να τον προσέξουν.