ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2021 | 21:05

Άλυτο πρόβλημα

Είμαι γυναίκα 23 χρονών,και πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι άντρες.Δέν ξέρω γιατί,αλλά ποτέ δέν με έλκυαν αυνομήλικοι μου,δέν έβρισκα και δέν βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον σε αυτούς.Έκανα δύο σχέσεις με άτομα που είχαν περίπου την ίδια ηλικία με μένα,και η κάθε σχέση κράτησε το πολύ 8-9 μήνες,γιατί εγώ δέν άντεξα περισσότερο.Θα ήθελα πολύ να είμαι με κάποιον που να είναι π.χ. 35,αλλά και μεγαλύτερος να ήταν δέν θα με πείραζε.Δυστυχώς δέν μπορώ να κάνω μία τέτοια γνωριμία(ξεκαθαρίζω ότι μέσω εφαρμογών το αποκλείω εντελώς,δέν θέλω με τίποτα)γιατί στον κύκλο μου δέν υπάρχουν άτομα αυτών των ηλικιών.Επίσης,δέν θέλω κάτι επιπόλαιο,θέλω μία κανονική σχέση.Κάποιες φορές σκέφτομαι άν τελικά ένας άντρας 35 χρονών το λιγότερο,θα αντιμετωπίσει σοβαρά κάποια γυναίκα στην ηλικία μου.Έτσι όπως πάει,στο τέλος θα μείνω μόνη,γιατί δέν θεωρώ πως είναι πιθανό να αλλάξω προτιμήσεις.
4
 
 
 
 
σχόλια

Προτιμήσεις σαφώς και θα αλλάξεις , μην έχεις τίποτα δεδομένο.. Το θέμα είναι για ποιον λόγο πιστεύεις ότι με έναν 35αρη , θα είσαι καλύτερα από ότι με κάποιον στην ηλικία σου; Το ότι έκανες δύο σχέσεις και κράτησαν τόσο , σημαίνει ότι αυτό ήταν και τελείωσε; Αν στα 23 σου θες 35αρη , στα 35 σου , τι θα αναζητάς; Προφανώς και σε ενθουσιάζει η σκέψη και η εμπειρία με έναν μεγαλύτερο , αυτό δεν σημαίνει ότι θα είσαι και απόλυτα καλά ! Δεν χρειάζεται να πιέζεις τον εαυτό σου και να τον βάζεις σε τέτοιες σκέψεις από τώρα..
Τώρα στο αν ένας 35αρης θα κοίταζε μια κοπέλα στην ηλικία σου , δεν νομίζω να μπορεί να στο απαντήσει κανένας μας! Είναι καθαρά στον χαρακτήρα και στα θέλω του καθενός..

Επειδή πέρασα και εγώ παρόμοια φάση όταν ήμουν 18 και τα είχα με 27αρη έχω να σου πω κοπέλα μου πως το πιθανότερο να σου αρέσει να είσαι σε κατώτερη θέση στην σχέση. Μάλλον σου αρέσει η ιδέα να είσαι με έναν μεγαλύτερο ο οποίος θα έχει μεγαλύτερη οικονομική σταθερότητα και θα μπορεί να σου επιβληθεί και να σε κάνει να σταματήσεις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές.
Ψάξε το γιατί αν είναι αυτό που περιέγραψα πολύ πιθανό να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης και δεν μιλάω μονο για σεξουαλική όπως προανέφερες.

Αναφορικά με αυτο που έγραψεs:

Αν στα 23 σου θες 35αρη , στα 35 σου , τι θα αναζητάς;

Δεν πάει έτσι φίλτατε , δηλαδη δεν είναι θέμα ηλικιακής διαφοράς .Το ζητημα είναι στο να ταιριάζουν τα μυαλά του ζευγαριου.

θεωρείς τους συνομηλίκους σου ότι είναι ανωριμοι?

κοίτα μπορεί να έτυχε με αυτούς τους δύο και να μην ταιριαξες δεν σημαίνει πως θα είναι έτσι και οι άλλοι

κάπου σε χάνω από την μία λες ότι δεν μπορείς να κάνεις μια τέτοια γνωριμία με κάποιον 35+ και από την άλλη σε ελκύουν τέτοιες ηλικίες

σε αυτές τις ηλικίες οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι ή ανύπαντροι και απλώς θα ψάχνονται για να περνάνε καλά μην περιμένεις σοβαρή σχέση

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ