ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2021 | 19:07

Γιατί;

Είμαι άντρας 24. Αντιμετωπίζω ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που ξεκίνησε από τα 18. Σαν να μην έφτανε αυτό έσπασα και το πόδι μου πρόσφατα και νιώθω ότι τα τελευταία χρόνια δε ζω. Δεν έχω καμία σχέση με τα παιδιά της ηλικίας μου. Μέχρι τα 18 ζούσα μια πολύ φυσιολογική ζωή, με φίλους σχέση και ήμουν πολύ κομπλέ. Όμως από τότε που έμαθα για το πρόβλημα άρχισα να πέφτω. Οι φίλοι και η κοπέλα, όταν στην πιο δυσκολη μέχρι τώρα φάση της ζωής μου χρειάστηκε να με στηρίξουν, όχι μόνο με πούλησαν αλλά με κορόιδευαν και πίσω από την πλάτη μου. Από τα 18 και μετά αντί να γλεντήσω τη ζωή μου σα νέος φοιτητής, ελάχιστες είναι οι φορές που βγήκα για καφέ ή ποτό γιατί άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου και είχα την αποδοχή ελάχιστων ανθρώπων από τη σχολή, οι οποίοι αργότερα με πούλησαν. Είμαι χάλια ψυχολογικά για τα χρόνια που έχω χάσει κλεισμένος στο σπίτι. Απ' ότι φαίνεται θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου έτσι μίζερα. Δεν είμαι μίζερος άνθρωπος αλλά δε βλέπω καμιά ελπίδα να έχω μια φυσιολογική ζωή. Το πρόβλημα υπάρχει ακόμα αλλά δεν είναι τόσο σοβαρό. Όμως αισθάνομαι ότι δεν νοιάζεται κανείς για εμένα. Νιώθω ότι ντροπιαζω και τον κόπο τον γονιών μου γιατί είμαι 6ο έτος και χρωστάω αλλά 20 μαθήματα. Δεν έχω καθόλου καλή ψυχολογία για να διαβάσω. Βαρέθηκα τους πάντες και τα πάντα. Όλοι έξω γλεντανε, πάνε για μπάνιο, μεθάνε και ζουν τη ζωή τους και εγώ όλο μέσα μέσα μέσα. Γιατί η ζωή είναι τόσο άδικη; Δεν έγραψα την εξομολόγηση για να κλαφτω και να πω τον πόνο μου. Την έγραψα για να μου πει κάποιος εάν υπάρχει λύση και ποια είναι αυτή, όταν όλα πάνε στραβά. Έχω περάσει από όλες τις φάσεις. Τη μια ήμουν φουλ δυνατός και το πάλευα την άλλη με έπαιρνε από κάτω. Βελτίωση όμως δεν είδα ποτέ. Αυτό που με πειράζει πιο πολύ είναι που δεν έχω φίλους και σχέση. Ίσως αν είχα ανθρώπους να με στηρίζουν, να είχα καλή ψυχολογία. Αλλά που να τους βρω; Στο σπίτι; Οκ αρκετά σας κούρασα, το κλείνω εδώ το θέμα μου.
3
 
 
 
 
σχόλια

Κάτι που σίγουρα δεν περίμενες να ακούσεις, σου προτείνω να υιοθετήσεις ένα σκυλάκι. 1ον θα αποκτήσεις εναν απίστευτο φίλο ζωής που (στο λέω από προσωπική εμπειρία) θα σε γεμίζει χαρά! 2ον βγάζοντας τον βόλτα θα βρεθείς σε έναν νέο κόσμο με νέα άτομα και νέες ευκαιρίες για συζήτηση/γνωριμία μιας και θα έχετε ένα ισχυρό κοινό, τα σκυλάκια σας.

Προσπάθησε να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου και να βρεθείς σε άλλο περιβάλλον αφού εκεί που βρίσκεσαι δεν σου πάνε καλά. Τελείωσε τη σχολή και άστην πίσω σου και πήγαινε για αλλά, κάνε κανένα μεταπτυχιακό, βρες δουλειά και άλλαξε περιβάλλον.

Θα ακουστεί κλισέ αυτό που θα πω , αλλά αγαπητέ μου φίλε κανένας μας δεν έχει μια μαγική λύση.. Ο κάθε ένας από μας κουβαλά τα δικά του βιώματα , άλλα σοβαρά άλλα όχι τόσο! Είναι στο χέρι σου καθαρά η απόφαση για το τι θα κάνεις και πώς θα βρεις τις λύσεις που ψάχνεις. Νομίζω ότι ένας ψυχολόγος θα σου ήταν μια πολύτιμη βοήθεια..

Δεν μπορώ να γνωρίζω το πρόβλημα σου και ότι και να είναι ευχοχαι ολόψυχα να είσαι καλά , αλλά στην θέση εγώ θα το πάλευα.. Βγες από το σπίτι , κάνε μια βόλτα , κοινωνικοποίησου , επικοινώνησε με κόσμο.. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσαι ότι είναι.. Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα στην ζωή μας.. Συμμερίζομαι τις σκέψεις σου και το παράπονο σου , αλλά νομίζω ότι και εσύ ο ίδιος καταλαβαίνεις ότι αν αφήσεις την κατάσταση να σε πάρει από κάτω , ότι δεν θα κερδίσεις τίποτα από όλα αυτά και μόνο κακό θα σου κάνει ! Σου εύχομαι καλή τύχη και καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ