ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.8.2021 | 02:05

Είμαι δυστυχισμένη...

Δεν εχω κανέναν άνθρωπο δικό μου . Ούτε καν ο άντρας μου. Γιατί μου φέρεστε όλοι λες και είμαι σκουπίδι; Γιατί δε θέλει να κάτσει κάνεις κοντά μου; Τόσο λάθος συμπεριφέρομαι; Εγώ να προσφέρω θέλω . Να βοηθήσω , να προστατέψω, να νιώθω αγάπη . Και για άλλη μια φορά καταλήγω να τα λέω εδώ γιατί δεν έχω κανέναν να τα μοιραστώ... Είμαι 27. Είμαι μαμά. Είμαι σύζυγος . Είμαι δυστυχισμένη.
5
 
 
 
 
σχόλια
.

Μήπως τους έχεις γραμμένους όλους?
Είμαι σίγουρος ότι έχεις και θα βρεις ανθρώπους να μοιραστείς,
εγώ πάντως είμαι κοντά σου, σου στέλνω την αγάπη μου και δυο φιλιά

Από ότι καταλαβαίνω έχεις εγκλωβιστεί σε έναν γάμο με έναν άνθρωπο που δεν σε σέβεται. Για το καλό το δικό σου καλή μου κοπέλα και για το καλό του παιδιού ή των παιδιών σου, χώρισε τον. Δεν ξέρω αν δουλεύεις, αν όντως δεν έχεις κάποια φίλη, κάποιον συγγενή, αλλά έστω και έναν να έχεις ζήτα βοήθεια. Θα δυστυχίσεις ακόμη περισσότερο, είσαι νέα και είναι κρίμα. Και το κακό είναι ότι πιθανόν το άχτι που σου δημιουργεί ο άνδρας σου θα το ξεσπάς στο παιδί ή στα παιδιά σου. Σώσε τον εαυτό σου, πριν είναι αργά και αν δεν σε ενδιαφέρει για σένα, σκέψου το παιδί σου!!!!!!!

«Είμαι 27. Είμαι μαμά. Είμαι σύζυγος . Είμαι δυστυχισμένη.»
Είσαι και γυναικα μήπως το έχεις ξεχάσει, μέσα απο τους πολλούς ρόλους που έχεις επομιστεί; Αν ναι, ξαναθυμήσου το (χθές).

Επίσης. «Εγώ να προσφέρω θέλω . Να βοηθήσω , να προστατέψω, να νιώθω αγάπη . » Εάν είναι έτσι, μια χαρά τότε. Ξεκίνα να δίνεις από έναν πολύ κοντινό σου άνθρωπο που εάν του τα προσφέρεις όλα αυτά δεν πρόκειται να σε απογοητευτείς ποτέ ξανά στην ζωή σου. Τον εαυτό σου! Εάν εσύ δεν αγαπάς εσένα, γιατί να κάνουν οι άλλοι, επειδή πλένεις ρούχα και είσαι βολική – ως σάκος του μποξ; Δεν το νομίζω…