ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2021 | 15:49

Η μοναξια ανοιξε τις πόρτες, δεν τις χτύπησε απλα!

Αντρες με επίπεδο και με μόρφωση( είτε λόγω παιδείας είτε κοινωνική μόρφωση) έχουν ''καταντήσει'' μονοι . Εχουμε ''καταντήσει'' μόνοι μας. Πολλοί άνδρες εκεί έξω αλλα και εδώ μέσα στη σελίδα είναι μόνοι τους. Γίναμε τόσο δυσκολοι; Εξαφανίστηκαν οι γυναίκες; Καταπιαστήκαμε τόσο πολυ με την δουλειά μας που μετράπηκε σε δουλεία; Πραγματικά ειμαι στα 32 και βλεπω τριγυρω όλοι να έχουν κάτι και η μεγαλυτερη απορία μου είναι αν και οι γυναικες αντιμετωπίζουν κατι τέτοιο αντίστοιχα.!
7
 
 
 
 
σχόλια

Όλοι μόνοι τους είναι πλέον άντρες γυναίκες και είναι πολλές οι αιτίες. Εγώ το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι ο καθένας από μας όταν βρίσκει κάποιον ή κάποια που τον ελκύει σε όλα τα επίπεδα πρέπει να κάνει το βήμα και να μην δισταζει. Μόνο έτσι υπάρχουν πιθανότητες για όλους μας να νιώσουμε την ομορφιά του έρωτα.

Οι γυναίκες επειδή έχουν την πολυτέλεια των περισσότερων επιλογών για σεξ, νιώθουν λιγότερο τη μοναξιά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κι εκείνες δεν είναι ουσιαστικά μόνες από πλευράς μια ολοκληρωμένης υγιούς σχέσης. Η οποία έρχεται όταν γνωρίσεις τον κατάλληλο, όχι όταν αναλώνεσαι στα εφήμερα.