ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2021 | 23:32

Αξίζει άραγε?

Αξίζει να αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου σε έναν άνθρωπο χωρίς να ξέρεις αν νιώθει τα ίδια για σένα? Θα ήθελα πολύ γνώμες...
5
 
 
 
 
σχόλια

Το θέτεις σε λάθος βάση και θα αποπροσανατολίσεις τις απαντήσεις.
Το θέμα δεν είναι η αμοιβαιότητα, φυσικά και αξίζει να εκφράσεις το συναίσθημά σου ακόμα κι αν δεν είσαι σίγουρος/η για την ανταπόκριση, το θέμα όμως είναι τι συνέπειες θα έχει μια τέτοια ανακοίνωση στη ζωή του ΑΛΛΟΥ ατόμου! Δεν είναι πάντα κάτι καλό ή αδιάφορο, μπορεί να τους €&#%* τη ζωή ενίοτε.
Αυτό που παραβλέπουν οι περισσότεροι δηλαδή, ομολογώντας τοιουτοτρόπως ότι η "αγάπη" τους δεν είναι παρά εγωισμός.

Αν σε ξεπερνούν τα συναισθήματά σου θα το πεις. Φυσικά και αξίζει. Αν είναι αμοιβαίο το ζείτε. Αν όχι τότε απομακρύνεσαι και το βγάζεις σταδιακά από το μυαλό σου. Όλα ή τίποτα όμως.

Είναι πολύ γενικό αυτό που ρωτάς, αν δεν πεις κάτι πιο συγκεκριμένο δεν θα πάρεις επαρκείς απαντήσεις. Άλλα θα προσπαθήσω να σου πω την δίκη μου πλευρά.
Αν αυτό που βλέπεις και που εισπραττεις είναι αρνητικό, κατηγορηματικα όχι, δεν νομίζω ότι έχεις να κερδίσεις κάτι ανοίγοντας την καρδιά σου σε κάποιον που αδιαφορεί η είναι στο περίπου, σε αυτές τις καταστάσεις είναι όλα η τίποτα.... Μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο. Τώρα αν βλέπεις ότι το πράγμα είναι θετικό τα λες αλλά κράτα και κάποια για σένα και άσε να δεις πως θα πάει...τα συναισθήματα δεν τα λέμε...τα δείχνουμε, μια αγκαλιά που σε σφίγγει, ένα φιλί που έχει πάθος και διάρκεια λένε πιο πολλά από ένα : Σε θέλω, Σε γουστάρω κτλπ.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ