ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2021 | 18:17

Θα το πώ γιατί θα σκάσω

Η φίλη μου,ενώ δέν θέλει να κάνει σχέση αυτό το διάστημα,την περιτριγυρίζουν συνεχώς αγόρια,και δέν μιλάμε για όποιον κι όποιον,οι περισσότεροι είναι και ωραία και αξιόλογα παιδιά.Εκείνη αδιαφορεί εντελώς,τους φτύνει και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει.Εμένα πάλι που θέλω να κάνω σχέση,δέν με πλησιάζει ούτε κουνούπι,είναι σάν να είμαι αόρατη.Πώς γίνεται αυτό;Υπάρχει κανένα μαγικό κόλπο;Δέν μπορώ να το χωνέψω.
8
 
 
 
 
σχόλια

συμφωνω ετσι νομίζουν!
αλλα δεν ισχυει ο χαρακτήρας δεν αλλάζει αν πχ θελει καποιος με πολυ στενη συναισθηματικη σχεση γενικα στην ζωη του ε ετσι θα ναι παντα ! τωρα το οτι ΤΩΡΑ δεν θελει σχεση δεν σημαινει πως αν καποιος απο αυτους την κατακτήση δεν θα του γινει βάρος....

Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα "χαρακτήρα" το αν θέλεις στενή συναισθηματική σχέση. Μπορεί να θες τώρα αλλά όχι μετά, να θες με τον Α αλλά όχι με τον Β κ.ο.κ.
Η ζωή βρίσκει τρόπο να μας εκπλήσσει και να μας κάνει να αμφιβάλλουμε για τις εδραιωμένες πεποιθήσεις μας.

Όμως άλλο θέλω να ρωτήσω: όλο αυτό τι σχέση έχει με την πολιορκία της φίλης και ετέθη ως μυστήριο; Ούτε που την ξέρουν. Όταν κι εφόσον τους γίνει βάρος, θα την αφήσουν. Προς το παρόν έλκει.

Νομίζω πως κατά βάθος έχεις μια ζηλίτσα για τη φίλη σου...αν δεν θέλει δικαίωμα της . Θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και όχι στην φίλη σου. Σε βρίσκω λάθος στον τρόπο που σκέφτεσαι.

Ίσως αυτό είναι που τους εξιταρει σε αυτήν. Η ελευθερία,η ανεξαρτησία,η έλλειψη προσμονής και προσδοκίας στο βλέμμα. Συνήθως όταν ψαχνόμαστε,δείχνουμε μια αγωνία ίσως και απελπισία δεν ξέρω...φαίνεται στο βλέμμα αυτή η ανάγκη και μάλλον είναι απωθητικό αυτό. Προσπάθησε να είσαι σαν τη φίλη σου,χαλάρωσε και απόλαυσέ τη ζωή και θα σου έρθει απρόσμενα.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ