ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.12.2021 | 14:43

Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας.

Γνώρισα τυχαία μια κοπέλα πριν 10 χρόνια! Την ερωτεύτηκα τρελά! Πάντα υπήρχε το θέμα της χιλιομετρικής απόστασης. Μιλάγαμε και είχαμε έρθει κοντά. Δυστυχώς, δεν έκανα ποτέ το επόμενο βήμα για διαφόρους λόγους. Παντρεύτηκα ξαφνικά νομίζοντας ότι είχα βρει τον μεγάλο έρωτα και αγάπη. Ήρθε και ένα παιδί. Με την κοπέλα μιλάμε αλλά τα τυπικά. Δε γνωρίζω αν είναι με κάποιον. Θεωρώ ότι χρωστάω στον εαυτό μου να τις πω όλα όσα έχω νιώσει και νιώθω. Δε θέλω να διαλύσω το γάμο μου ούτε να την έχω ως παράλληλη σχέση. Απλά θέλω να της πω ότι νιώθω και ότι έχει γίνει. Τελικά δε παντρεύεσαι το μεγάλο σου έρωτα.
13
 
 
 
 
σχόλια

Προφανώς και δεν παντρεύεσαι τον μεγάλο σου έρωτα, αλλά, ακόμα καλύτερα, τον άνθρωπο με τον οποίο μπορείς να τα βρεις στην από κοινού σας ζωή. Αυτό είναι το σημαντικό και αυτό κρατάς. Έρωτας δεν σημαίνει απαραίτητα έγγαμη ευτυχία. Και όχι, να μην πιάσεις την κοπέλα να της εξομολογηθείς τίποτα. Είσαι παντρεμένος και με παιδί αφενός, αφετέρου δεν χρειάζεται να της φουσκώσεις το εγώ της. Άλλωστε τότε αν σε ήθελε, ας έκανε εκείνη κίνηση. Κοίταξε να είσαι ευτυχισμένος με αυτά που έχεις.

Μην παραμυθιαζεις τον εαυτό σου. Κάτι αποζητάς κατά βάθος. Ίσως παραπάνω επικοινωνία για να καλυφθεί κάποιο συναισθηματικό κενό αλλά δεν νομίζω ότι θέλεις μόνο να το πεις για να το πεις. Και φυσικά δεν είναι τυχαίο το ότι ασχολείσαι με τον συγκεκριμένο έρωτα την δεδομένη χρονική στιγμή.

Θα συμφωνήσω με το Ξεμαλλιασμένο κανταΐφι. Επειδή όμως είσαι αλλού, εξομ., να το κρατήσεις για τον εαυτό σου αυτό που νιώθεις. Γιατί θες αλήθεια να αναστατώσεις τη ζωή ενός ανθρώπου που δεν σου φταίει σε τίποτα; Θυμήθηκες ξαφνικά τον ανεκπλήρωτο έρωτα σου τώρα που άρχισες να βαριέσαι τον έγγαμο βίο; Έκανες κάποιες επιλογές. Σεβάσου τες. Αν νιώθεις ότι δεν είσαι ευτυχισμένος, χώρισε και μετά προσπάθησε να κάνεις μια νέα αρχή.

Και κάπως έτσι πριν 10 χρόνια ο άντρας που μου έλεγε ότι θα θέλε να με παντρευτεί ενώ είχαμε χιλιομετρική απόσταση,προτίμησε να κάτσει στα αβγά του παρά να με διεκδικήσει. Βρήκε και μια αλλά συνέχισε να μιλαει μαζί μου όσο το επέτρεψα. Απωθημένο μεγάλο αλλά με το ζόρι δε γίνεται τίποτα. Είχε το δικό σου σκεπτικό. Η διαφορά είναι ότι δε μιλάμε εδώ και χρόνια. Βρε μήπως είσαι εσύ Σταύρο;

Δεν νομίζω πως είναι ο ανεκπλήρωτος έρωτας που σε τρώει. Ο γάμος και η επιλογή της συντρόφου σου δεν ήταν αυτό που περίμενες και ψάχνεις αυτό το κάτι για να βγεις απο τη μιζέρια, αν μπορώ να το πω έτσι. Αν νιώθεις ότι πρέπει να της μιλήσεις κάνε το. Πάντως έτσι αναίμακτα δεν θα σταματήσει όλο αυτό. Είμαι σχεδόν σίγουρη πως λύτρωση δεν θα νιώσεις, περισσότερο για μπλέξιμο το βλέπω. Η απόφαση φυσικά δική σου και καλή επιτυχία όπως κι αν πορευτείς.

Μην το αφηνεις να σε τρωει.Ο ερωτας ειναι σαρακι που σου ροκανιζει την ψυχη και την καρδια.Ξεγυμνωσε της την ψυχη σου αλλα να εισαι ετοιμος για ολα.Οι ανθρωποι ειναι περιεργοι αλλα αγαπαμε για μας μην περιμενεις κατι απλα πες το και θα ελευθερωθεις.

''Θεωρώ ότι χρωστάω στον εαυτό μου να τις πω όλα όσα έχω νιώσει και νιώθω''

Δεν χρωστάς σε εκείνη τίποτα. Στην γυναίκα σου και το παιδί σου χρωστάς να είσαι σωστός σύζυγος και πατέρας.

Σοβαρέψου.