ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2021 | 08:11

προσβλητικός χαρακτηρισμός

πόσο οκ είναι κάποιος που έβγαινα να με αποκαλεί καρ***α επειδή έκανα κάτι μπροστά του με άλλον τον οποίο τον ήξερε. Γενικά πόσο οκ είναι κανείς να σε χαρακτηρίζει κάπως προσβλητικά βασισμένος σε μία προσβλητική προς αυτόν συμπεριφορά από σένα?
32
 
 
 
 
σχόλια

Μα είδα πως άλλαξες την απάντηση κ σου έγραψα αυτό στην πρώτη σου αναφορά και ταράχτηκα μόλις είδα τώρα άλλη τοποθέτηση, , σκέφτηκα ρεζίλι έγινα σε τι απάντησα,
άκυρη ήταν η επέμβαση μου.!!!
Χαχα ευτυχώς το διορθώσαμε. Μπράβο σου όμως.

Δεν ξερω ποσο εισαι ηλικιακα αλλα θα επρεπε να ξερεις οτι η δραση φερνει αντιδραση...απο το να ρωτας εμας ισως το ποσο οκ ειναι θα πρεπει να το σκεφτεις εσυ.Βγαλε τον εαυτο σου εξω απο τη σχεση σας σαν ενας ανεξαρτητος παρατηρητης.Οιβανθρωποι οφειλουν να σεβονται τους αλλους αν αποζητουν και οι ιδιοι σεβασμο.....Προς σκεψη δικη σου οτι εγραψα

ασ πούμε ότι εγώ τον προσέβαλα με τη συμπεριφορά μου, δεν τον σεβάστηκα και αυτός χρησιμοποιήσε αυτόν τον σεξιστικό χαρακτηρισμό παράλληλα με μια αντίστοιχη χειρονομία (όχι βία), gesture

Λελα, προφανως το εκανες επιτηδευμενα και ο αλλος αντεδρασε. Εφοσων με ρωτας, σε καμια περιπτωση δεν επικροτω την συμπεριφορα του τυπου αλλα ουτε και την δικη σου. Τωρα, ποιος προσβαλλε περισσοτερο ή οχι τα εχει γραψει και ο Λυκος Νικος καλυτερα πιο κατω.

΄΄βασισμένος σε μία προσβλητική προς αυτόν συμπεριφορά από σένα?΄΄
Καταρχάς με τον τρόπο που το γράφεις αποδέχεσαι ότι είχες προσβλητική συμπεριφορά. Ξαναγράψε καλύτερα και πιο αναλυτικά την υπόθεση και τα λέμε.

Ναι λυκε εχεις δικιο. Εγω στην αρχη νομιζα πως εννοουσε οτι: αυτος το παρεξηγησε και αυτη δεν πιστευει οτι εκανε κατι προσβλητικο ως προς αυτον για να «αξιζει» την προσβολη. Μπερδεμα.

Αν κατάλαβα καλά είχε παλιότερα έναν γκόμενο και τώρα έχει άλλον. Συνάντησε τυχαία τον πρώτο και έκανε κάτι με τον άλλον μπροστά του. Γενικά μιλώντας δεν το θεωρώ προσβλητικό. Όμως η κοπέλα με βάση τα γραφόμενά της φαίνεται να το θεωρεί προσβλητικό και να γνώριζε ότι και ο άλλος έτσι θα το εκλάβει. Οπότε καταδικαστέα είναι η συμπεριφορά και των δύο. Τώρα αν μπούμε στη διαδικασία να βρούμε ποιο είναι το χειρότερο, εντάξει να δεχτώ ότι το βρίσιμο είναι χειρότερο, όμως η άλλη προχώρησε πρώτη στην ενέργεια (που κατά τα λεγόμενά της ήταν προσβλητική).

δεν ειναι ακριβώς έτσι... ασ πούμε βγαίνω με τον Α, είμαστε σε ένα μπαρ και κανω κάτι με τον Β που επίσης κάτι παιζόταν τον ίδιο καιρό. Επομένως ο Α με τον Β συμπίπτουν χρονικά. Γι αυτό και χαρακτηρίζω τη στάση μου προσβλητική.

Μμμμμ...Λέλα! Δεν μας τα πες από την αρχή αυτά, με το τσιγκέλι στα βγάζουμε!
Φαίνεσαι τολμηρή και ατίθαση κοπέλα! Εμένα με ερεθίζει αυτό, αλήθεια. Αλλά από το 90% του ανδρικού πληθυσμού είναι ΟΧΙ.

Ρε Λελα με μπερδεψες χειροτερα ετσι οπως τα εγραψες. Νομιζα πως βγηκες σε μπαρ με τον Α, εκει συναντησες και τον Β και εκανες κατι μαζι του, μπροστα στον Α που σε συνοδευε.. 😂 Τελος παντων, νομιζω καταλαβα τι λες. Εβγαινες την ιδια χρονικη περιοδο με 2 αντρες ταυτοχρονα και μια μερα ο Α πηγε σε ενα μπαρ και σε ειδε τυχαια μαζι με τον Β. Τι να κανουμε συμβαινουν και αυτα. Μαλλον ζηλεψε, αλλα απο την στιγμη που δεν ειχες σχεση με κανεναν απο τους δυο και δεν τους κοροιδεψεις, ολα καλα. Αν δεν θελει να βγαινεις με αλλους να σου ζητησει να κανετε αποκλειστικη σχεση και να φερεται πιο ωριμα.

για τους αντρες παλιας κοπης μαλλον όταν βγαινεις μαζι τους είσαι δικια τους και εισαι κ***λα αν κοιταξεις αλλο αρσενικο. Αλλα ενταξει επειδη δεν ειναι και της μοδας οι δεσμευσεις και θελουν να φαινονται και τρεντι δε σου ζητανε να κανετε σχεση.

διορθωση ξανα... πήγα σε ένα μπαρ με τον Α και με τον Β σε κοινη παρέα ενώ παιζόταν κάτι με και με τους δύο και έτσι όπως χορεύαμε μιλάγαμε έκανα κάτι με τον Β ενώ με τον Α είχα κάνει κάποιες μέρες πριν, δεν έιχαμε όμως ποτε συζητήσει για σχέση ήταν πολύ φρέσκο. Επίσης τιποτα δεν ήταν επιτηδευμένο, μου άρεσαν απλά και οι δύο και μίλησε και το ποτό σαφώς.

Θα συμφωνησω για αυτο που λες για τον αντρα παλιας κοπης και να προσθεσω πως αυτος θελει να πηγαινει και με αλλες αλλα εμεις μονο με αυτον αλλιως ειμαστε κ****λες οπως λες. Και εφοσων δεν ειναι στην μοδα οι σχεσεις, οταν μας βλεπουν με αλλους να μαθουν να μην γκρινιαζουν και να μην κανουν σαν κακομαθημενα.

Πριν λίγες μέρες είχε γράψει ένας ότι έκανε κάτι με μια κοπέλα με την οποία είχε κάνει κάτι και ένας γνωστός του στην ίδια παρέα. Αυτό που έλεγε ότι έχει τύψεις. Μήπως είσαι αυτή η κοπέλα;; Χαχαχ.

Όπως είπαμε η άποψή μου είναι πως αυτό που έγινε (που σε έβρισε) είναι σχετικά αναμενόμενο από τον μέσο άνδρα. Δηλαδή μπορεί να μη σε έβριζε κατάμουτρα, θα σε έβριζε μετά στα άλλα άτομα της παρέας.

Προσωπικά διαφωνώ και καταδικάζω τη συμπεριφορά του, αλλά σαν εμένα πολύ δύσκολα θα βρεις, αλήθεια.

Όχι δεν ήμουν αυτή η κοπέλα που λέτε από το άλλο ποστ. Όπως και να χει σίγουρα με έβρισε στην παρέα του. Για να πω και την αλήθεια μου τωρα που το σκέφτομαι και με πιέσατε το έκανα και λίγο αντιδραστικα γτ ενώ φαινόταν ότι γουστάρει πολύ το έπαιζε κάμποσος και δήλωνε χαλαρός ενω δεν ήταν οπότε κάπως εκμαιευσα και εγώ την επιβεβαίωση μου ότι ζήλευε ενώ παράλληλα έδωσα και το τέλος προφανώς.

Μα σοβαρά τώρα αναρωτιέσαι κιόλας?? Εγώ ντράπηκα και μόνο που το διάβασα, εσύ πιστεύεις πως υπάρχουν εξηγήσεις και απόψεις για τις προσβολές? Αν ναι, δεν είναι οκ όχι. Ποτέ και σε καμία περίπτωση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ