ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2021 | 23:14

Από 130 κιλά.... 90! 🥳

Εγώ τον δέχτηκα έτσι ακριβώς όπως ήταν κι αυτός με άδειασε με τον χειρότερο τρόπο γιατί έχω παραπανίσια κιλά. Ναι, ανέκαθεν είχα παραπάνω κιλά για λόγους υγείας. Ναι, έφτασα να ζυγίζω 130 κιλά για λόγους που δεν ήταν στο χέρι μου. Ακόμη ηχεί στ' αυτιά μου η φράση: "Θα χάσεις κιλά για να συνεχίσουμε ή όχι;" Κι όμως ενώ έπρεπε να φάει πόρτα προσπάθησα ΓΙΑ ΜΕΝΑ να χάσω τα πολλά παραπάνω κιλά μου. Έπασχα από νοσογόνο παχυσαρκία και το γνώριζε. Έδειχνε αγάπη και κατανόηση και ξαφνικά μου "έβαλε" το πιστόλι στο κεφάλι. Δεν ξυπνάω φίλε την επόμενη απευθείας Megan Fox. Τεσπα, μπούρδες όλα. Είπε πως θα σταθεί στο πλάι μου στον αγώνα που έδινα και τελικά με παράτησε και το καλύτερο έφτιαξε τη ζωή του σε 2 μήνες με άλλη. Κρίμα που εγώ από τότε έχασα 40 ολόκληρα κιλά και σε 20 κιλά ακόμη θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος σε πιο μικρή φιγούρα. Κρίμα που εγώ τον αγάπησα με το εκ γενετής πρόβλημα υγείας του (επηρεάζει εμφάνιση - κίνηση άμεσα) και ένιωθα μόνο υπερηφάνεια για τους αγώνες που έδωσε για να φτάσει μέχρι εκεί. Κρίμα που πίστεψα πως οι άνθρωποι που βίωσαν ρατσισμό και δεν πήραν αγάπη, μπορούν να δώσουν άπλετη αγάπη. Ελπίζω μόνο όταν θα με δει, να μην μετανιώσει για το λάθος που έκανε.
5
 
 
 
 
σχόλια

Δεν ήξερα πως δικαίωμα στη ζωή και στον έρωτα έχουν μόνο οι αδύνατοι άνθρωποι, μέχρι τώρα. Αγαπημένη φίλη μου, μην λες κρίμα.
Να λες ευτυχώς!!! Ευτυχώς που κατάφερε να σε απαλλάξει με την περιττή του παρουσία και εύχομαι να το μετανιώσει όταν θα σε δει. Εσύ να μην μετανιώνεις. Μην νιώθει τύψεις,. Μην αναπολείς τι έκανες για εκείνον που δεν άξιζε. Έχετε μια μεγάλη διαφορά που θα θυμάσαι πάντα. Εσύ είτε 130 κιλά είτε 55 κιλά θα είσαι ο ίδιος καλοσυνάτος άνθρωπος. Που ξέρει να αγαπάει, να δίνει, να μοιράζεται, να αγωνιά για τον άλλο. Δεν το έχουν όλοι αυτό το προνόμιο. Είσαι τυχερή που είσαι εσύ. Εκείνος απλώς θα υπάρχει κάπου με μια μεζούρα και μια ζυγαριά για τις επόμενες συντρόφους του.
Μπράβο σου για την προσπάθεια στην απώλεια κιλών που θα σε ζόριζαν πιθανών. Μπράβο σου που το έκανες για εσένα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ