ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2013 | 14:26

Εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά..

Είμαι 18 χρονών και έχω ορμονικό πρόβλημα με τις πολυκυστικές ωοθήκες μου.Έχω αφαιρέσει την μία μου ωοθήκη μαζί με την σάλπιγγα και παραλίγο να πεθάνω στα χέρια των γιατρών του Αγ.Σοφία όταν ήμουν 13 χρονών από λάθος γιατρών της πόλης μου.Από τότε που το απέκτησα 5 χρόνια περίπου τώρα δεν έχω φορέσει σορτσάκι ή φόρεμα λόγω της κυτταρίτιδας που απέκτησα.H μαμά μου με πηγαίνει σε απόμακρες παραλίες καθώς όλοι με κοιτάνε επίμονα και προσβλητικά.Αν ήταν σε μικρό βαθμό θα το προσπερνούσα καθώς δεν έχω πρόβλημα με τον εαυτό μου (είμαι 1.72 και 64 κιλά) αλλά το θέμα είναι ότι ίσιο δέρμα στο πόδι μου δεν υπάρχει πουθενά και όσο να'ναι και εγώ η ίδια δεν νιώθω καλά.Δεν έχω οικονομική δυνατότητα για διαιτολόγους ξέρω όμως ότι κάνει καλό η άσκηση και το πολύ νερό!!Από φαγητά όμως τι ακριβώς πρέπει να αποφύγω - εκτός από τα γλυκά;Υ.Γ. : Παίρνω αντισυλληπτικά από πρώτη γυμνασίου γιατί παραλίγο να χάσω και την άλλη ωοθήκη μου από κύστη.
2
 
 
 
 
σχόλια
Συμπληρωνοντας στα οσα ειπωθηκαν πιο πανω, να προσθεσω πως μπορεις επισης να αγορασεις μια βουρτσα σωματος ή την λεγομενη λουφα ή ενα σφουγγαρι με σκληρη επιφανεια για να κανεις απολεπιση σε ολο σου το σωμα και στα σημεια που εχει κυτταριτιδα. Πουλανε και στα Hondos Center και δεν κοστιζουν ακριβα.Μπορεις να ξεκινησεις σε στεγνο δερμα απο κατω προς τα πανω για να ενεργοποιησεις το κυκλοφορικο. Ειναι λιγο δυσκολο στην αρχη αλλα αξιζει τον κοπο!! Καλη δυναμη κουκλα!!!!! :) :)
18 χρονών είναι κριμα να κρύβεσαι επειδή εχεις κυτταρίτιδα!!!!Σιγά τα αυγά!!!Όλες έχουμε λίγο πολύ!!!!Οι πολυκυστικές είναι θέμα αλλά αντιμετωπίζεται!!!Διαφωνώ με την επέμβαση που έκανες αλλά δεν επεμβαίνω σε αυτό καθώς δεν είμαι ειδική. Όμως αν προσέξεις διατροφή, γυμναστείς λίγο και πας σε γυναικολόγο να σου γράψει αντισυλλυπτικά μια χαρά θα σαι!!Να αποφεύγεις αλκοόλ και καφεϊνη (μια στο τόσο ας πιεις αλλά όχι σε καθημερινή βάση) και να κάνεις αερόβια άσκηση (τρέξιμο, περπάτημα, χορός, κολύμπι). Με ξενίζει πολύ το "η μαμά μου με πηγαίνει σε απόμακρες παραλίες". Η μαγκιά είναι να έρθει μαζί σου στις πολυσύχναστες και να αντιμετωπίσει μαζί σου τα επικριτικά βλέμματα μέχρι να μάθεις να μην τα υπολογίζεις. Και μην σε αγχωνουν αυτά τα βλέμματα. Στο υπογράφω, ίχνος κυτταρίτιδας να μην είχες, θα ήταν επικριτικά για κάτι άλλο καθώς κανείς δεν είναι τέλειος.Αποδέξου τον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ