ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2022 | 23:25

Ο άνθρωπος μυστήριο

Όταν ήμουν πιο μικρή, μιλούσα 4 χρόνια με έναν από το διαδίκτυο. Κάθε βράδυ την ίδια ώρα, μπορει να μιλούσαμε και όλο το βράδυ. Μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων, τίποτα το τόσο ερωτικό. Δεν τον είχα δει ποτέ από κοντά, μόνο από φωτογραφίες που μου εστελνε. Μιλούσαμε από το τσατ ενός online παιχνιδιου και αργότερα από έναν λογαριασμό σοσιαλ ο οποίος προφανώς ήταν fake. Ωστόσο εγώ τον είχα ερωτευτεί. Τέλος πάντων φτάνει η στιγμή που αυτός αποφασίζει να το ληξουμε και από τότε δεν ξανά μιλήσαμε. Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε ωστόσο ακόμα με τυραννά η επιθυμία να τον βρω και να του μιλήσω. Παρόλαυτα δεν έχω καμία πληροφορία για αυτόν. Μόνο τον λογαριασμό στα σοσιαλ στον οποίο έχει να μπει πολύ καιρό πριν, αφού το ληξαμε έβγαλε την φωτό που είχε και κάθε φωτογραφία και δεν ξανά επικοινώνησε. Θα μου πείτε τι το θες και το ψάχνεις κλπ. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό, ήταν ένας άνθρωπος που μιλούσα επί 4 χρόνια κάθε βράδυ μαζί του, ήξερε τόσα για εμένα, ειδικά σε μια ηλικία που ήταν τόσο σημαντική, στην εφηβεια δηλαδη. Οκ ξέρω ότι μπορεί να μην είναι καν αυτός που μου είχε παρουσιάσει, δεν με νοιάζει τόσο αυτό γιατί δεν θέλω να τον βρω και να δεθούμε συναισθηματικά, με νοιάζει απλώς να πούμε κάποια πράγματα, να δω τι κάνει κλπ. Ξεχνάω αυτή την επιθυμία ανά καιρούς μου ξανά έρχεται και δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου. Μακάρι να απαντήσει κάποτε στο μήνυμα που του έχω αφήσει στα σοσιαλ. Πείτε καμιά ιδέα πως να τον βρω.
9
 
 
 
 
σχόλια

Μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Ακόμα και οι γονείς σου, ή καποιος που οταν εκανε σοβαρη σχεση έκοψε ή απλα βαρέθηκε. Για να εχει σβησει τα ιχνη του, δεν θελει εκείνος. Move on, υπάρχουν τόσες ωραίες ιστορίες να ζήσεις αν θες.

Μπορει να ηταν και γυναίκα.
Απο την στιγμη που ξεκοψε μαζι σου, σημαινει οτι δεν θελει να σου δωσει τιποτε αλλο. Οποτε και να τον ή την βρεις, ματαιος κοπος. Θα ειναι σα να μιλας με τοιχο.
Σου προτεινω να δεις ολη την εμπειρια που ειχεσ με το ατομο αυτο σαν ενα παλιο ημερολογιο σου, που δυστυχως καταστραφηκε γιατι πλυμμηρισε το παταρι στο οποιο ηταν φυλαγμενο.

Αν είχε τα ίδια συναισθήματα με σένα (ακόμα και ανθρώπινα δηλαδή) ,δεν θα είχε αφήσει 4 χρόνια να περάσουν χωρίς γνωριμία και δεν θα σε είχε αφήσει και έτσι όταν σου είπε να το τελειώσετε. Κρίμα είναι να ξοδεύουμε σκέψη για ανθρώπους που δεν είναι αμοιβαία τα αισθήματα νομίζω.Πιθανον να έχει σχέση και να θέλει να αφήσει πίσω του επαφή με άλλη κοπέλα (εσένα) . Δεν είναι τόσο απλό να είστε απλά φίλοι και να τα πείτε ξανά σαν φιλαράκια σε τέτοια περίπτωση. Σίγουρα ήταν σημαντικό για σένα , και κακώς κατά την γνώμη μου έδωσες τοοοοοσο χρόνο σε κάποιον που ήταν μόνο διαδικτυακό γιατί δεθηκες με έναν τελείως άγνωστο στη πραγματικότητα κ το μυαλό σου έχει συνηθίσει τόσο αυτή την επαφή που σου λείπει μέχρι και σήμερα. Εύχομαι να έρθεις τόσο κοντά με κάποιον άλλον στο παρόν σου, ώστε να φύγει κάθε ανάγκη να βρεις τον άνθρωπο μυστήριο.

Έχω περάσει κάτι παρόμοιο παρελθοντικά και ξέρω πως είναι δύσκολο, ιδίως αν έχουν αναπτυχθεί και κάποια αισθήματα έστω ακόμη άγουρα. Από την άλλη πλευρά, ενώ έχεις κάνει προσπάθεια προσέγγισης χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, γιατί να επιμένεις και να κυνηγάς σκιές; Η επιθυμία σου ενδόμυχα και ας μην το παραδέχεσαι,είναι όχι μόνο το ανθρώπινο ενδιαφέρον σου αλλά υποβόσκει και κάτι το ερωτικό. Έχεις κάποια ελπίδα και έχεις εξιδανικεύσει το πρόσωπο αυτό στο μυαλό σου. Η μεγάλη ζημιά γίνεται όταν σου δίνουν προσδοκίες, σε κάνουν να ελπίζεις σε κάποιον ερχομό και μετά η προσγείωση είναι απότομη όταν δεν βλέπεις τίποτα. Σε συμβουλεύω οπότε να μη κάνεις τίποτα γιατί απλά έχεις αφήσει μήνυμα σε αυτόν και αυτός δεν ανταποκρίθηκε. Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί, όπως θεός φυλάξει να έχει πάθει κάτι, να μη θέλει να σε γνωρίσει, να έχει άλλη ζωή ή άλλη γυναίκα. Όποιος θέλει απλά έρχεται, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.

''Για εμένα είναι πολύ σημαντικό''

Χαράμισες 10 ολόκληρα χρόνια για ένα virtual άτομο και ζητάς συμβουλές για το πως θα τον βρεις?

Ρε θα τρελαθούμε?