ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2023 | 23:32

Βαρέθηκα τα πάντα

Καλησπέρα είμαι 25 χρόνων! Το πρόβλημα μου έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα. Αρχικά ένιωθα ότι δεν είμαι χαρούμενος με την δουλειά που κάνω, καθόμουν και σκεφτόμουν μήπως δεν μου ταιριάζει κτλ αλλά δεν μπορώ να καταλαβω. Μετά άρχισα να βαριέμαι την σχέση μου ένιωθα ότι δεν θέλω να είμαστε πλέον μαζί. Αργότερα ένιωθα πως η παρέα μου δεν θα βρίσκεται εκεί όταν την χρειάζομαι και ότι βλέπουν όλοι την παρτη τους. Δεν θέλω να βγαίνω με την οικογένεια μου. Νιώθω ότι έχω γίνει ένας μίζερος άνθρωπος, το μόνο που θέλω είναι να κάθομαι σπιτι μου και απλά να μην κάνω τίποτα. Νιώθω ότι η ζωή μου δεν έχει τίποτα ότι είναι μια βαρετή ζωή χωρίς κατι ενδιαφέρον. Δεν ξέρω τι να κάνω δεν βρίσκω πουθενα τίποτα για να πιαστώ ώστε να αποκτήσει νόημα η ζωή μου.
5
 
 
 
 
σχόλια

Δεν είναι ανησυχητικό αυτό που βιώνεις, απλά ξύπνησες νωρίτερα, την ώρα που οι γύρω σου κοιμούνται ακόμη όρθιοι. Τώρα που βλέπεις την ζωή σου διαφορετικά, εκμεταλεύσου το να κάνεις ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή σου από εδώ και περα και με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Μεγάλη τύχη που "ξύπνησες" στα 25 σου.

Κλείσε τα μάτια και φαντάσου τον εαυτό σου μεγάλο σε ηλικία στο νεκροκρέβατο , φαντάσου ότι έκανε για αλλά 55 χρόνια τη ζωή που κάνεις αυτές τις μέρες και σκέψου τι διακυβευεις όσο τη συνεχίζεις .Δεν είναι τρομαχτικό ; Να ζεις χωρίς να εμπιστεύεσαι κανέναν ,να μην νιώθεις ευγνωμοσύνη για τίποτα από αυτά που έχεις με αποτέλεσμα να τα διώχνεις.Φοβασαι , φοβάσαι πολύ , θεωρώ πως κυνηγάς τη τέλεια ασφάλεια και χωρίς να αναλύσω τι άλλο μου βγάζει το γραπτό σου ,μπορώ να σου πω ότι υπεκφευγεις το πιο ωραίο συναίσθημα μετά την αγάπη τον πόνο .Όταν το αγκαλιάσεις και το αποδεχτείς θα βρεις νόημα σε όλα .

Θεωρώ ότι είναι απλώς μια φάση της ζωής σου που νιώθεις έτσι. Δεν θα είναι έτσι συνεχώς με τη προϋπόθεση ότι θα κάνεις κάτι. Προσπάθησε να βρεις να κάνεις δραστηριότητες που σε ικανοποιούν και σιγά σιγά θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δε έχει περάσει από τη φάση που έχεις περάσει εσύ!