ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.4.2023 | 02:39

Τι να σκεφτώ ;

Ευχήθηκα στον φίλο μου για τα γενέθλια του και μου είπε ότι χάρηκε που τον θυμήθηκα . «Δε μπορώ να περιγράψω με λόγια , το ευχαριστώ είναι λίγο για εσένα και όλα αυτά που κάνεις, ίσως να έχω καιρό να σε δω αλλά το καλοκαίρι είναι κοντά , δικό μας» Γνωριζόμαστε πέντε χρόνια και εγώ εδώ και 3-4χρόνια νιώθω πραγματα γι αυτόν, έχω όλα όσα παραπέμπουν σε ένα ερωτευμένο άτομο. Επειδή φοβάμαι την απόρριψη, την περίπτωση να είναι μόνο από πλευράς μου δεν του έχω πει τίποτα, άσχετα που ώρες ώρες συμπεριφέρεται σαν να θέλει. Είναι μόνος αυτό το διάστημα, χώρισε πριν ενα με δυο χρόνια ,που εγώ και τότε τον ήθελα, τέλος πάντων . Ενώ συζητάμε για το οτιδήποτε αποφεύγει να μιλήσει για το τι είχε συμβεί με την άλλη και πληγώθηκε τόσο και γενικά δεν θέλει να ακούει τις προσεγγίσεις που μου γίνονται από άλλα αγόρια . Πραγματικά δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Θα ήμουν ευγνώμων αν γράφατε την άποψη σας , η ματιά ενός τρίτου προσώπου είναι πάντα βοηθητική . Ευχαριστώ αν διάβασες μέχρι εδώ. Καλή σου μέρα με χαμόγελο και ελπίδα!
5
 
 
 
 
σχόλια

Ο άνθρωπος ενώ θα ήθελε να είναι αυτό που σκέφτεται, είναι τελικά αυτό που κάνει.
Ο μόνος πραγματικός έρωτας είναι ο ασυγκράτητος. Αν δηλαδή τόσα χρόνια δεν είπες ή έκανες τίποτα, δεν ήταν έρωτας, ήταν μια ιδέα στον εγκέφαλο, μια κάλυψη ενός υπαρξιακού κενού. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.
Στη θέση σου θα του το ανέφερα κάποια στιγμή έτσι για να φύγει το απωθημένο και για να κόψω αντίδραση, χωρίς προσδοκία φυσικά- και κατά τ' άλλα θα προχωρούσα τη ζωή μου κοιτώντας αλλού.

Πιστεύω ότι πρέπει να το κάνεις πιο φανερό ότι τον θες ..εκτός κ αν είναι κολλημένος με την πρώην γιατί λίγο μπερδευτηκα σε αυτό το σημείο..κατά τ'αλλα υπάρχουν πιθανότητες.

Σωστός. Αν μείνει στα 3-4 χρόνια είναι καλά. Όπως το κόβω μπορεί να προσθέσει και μηδενικά σε αυτά τα νούμερα, γιατί είναι φως-φανάρι ότι η άλλη πλευρά έχει καταλάβει από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον και παίζει με σκοπό να έχει την αυλή και την καβάτζα του.

Νομίζω ότι συμφωνώ μαζί σας, παιδιά. Κατά κανόνα κιόλας, οι άνδρες τείνουν να υπερεκτιμούν το ερωτικό ενδιαφέρον στις γυναίκες που τους ενδιαφέρουν έστω και λίγο, οπότε αν ο άλλος δεν πήρε πρέφα το πραγματικό της ενδιαφέρον, τότε ή κάνει τον χαζό ή έχει το νου του αλλού.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ