ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2023 | 03:11

Μεγάλη εμπειρία vs καμία εμπειρία

Δε θέλω να μιλήσω με αριθμούς, δε θέλω να πω λεπτομέρειες. Και δεν αλλάζει η κατάσταση αλλά και δεν αφορά κανέναν πέραν από εμάς τους δύο. Εγώ είμαι στα 25 και αυτή στα 22. Λόγω του υπερβολικά πειθαρχημένου τρόπου ζωής με τον οποίο με μεγάλωσαν οι γονείς μου (καθηγητές και οι 2) από μικρός έβαζα σε όλα προτεραιότητες. Πρώτα οι καλοί βαθμοί, μετά τα τυχόν ιδιαίτερα και φροντιστήρια, μετά τα αθλήματα και οι εξωτερικές δραστηριότητες και μετά, όσος χρόνος περίσσευει (καθόλου δηλαδή) αφιερωμένος σε όλα τα άλλα. Ας μη τα πολυλογώ. Μηδέν φίλοι, μηδέν σχέσεις, ανύπαρκτη ερωτική αλλά και κοινωνική ζωή. Και τι κατάφερα έπειτα από τόσα χρόνια πειθαρχίας; Να έχω απλά μία δουλειά (κάπως εξασφαλισμένη βέβαια) σε ένα γραφείο, με λίγα παραπάνω χρήματα του βασικού. Δεν είμαι για κανένα λόγο αχάριστος για τις προσπάθειες και θυσίες που έκανα αλλά δεν απέδωσαν και τρελά αναγνωρισμένους καρπούς, πολλές φορές διερωτώμαι αν αντί για 4 ώρες την ημέρα, διάβαζα 3, αν αντί να ξέρω 3 ξένες γλώσσες ήξερα 1, αν αν αν, πόσο διαφορετική ζωή θα είχα σε αυτή την εξίσωση; Guess we wi never know.. στο θέμα μας.. ερωτική εμπειρία μηδέν. Αυτά εγώ. Αυτή είχε μία φυσιολογική (ναι, κανείς δεν όρισε τι είναι το φυσιολογικό, αλλά καταλάβατε, εννοώ κάτι πιο συνηθισμένο, με τα όλα του, όχι μόνο σπουδές) εφηβική ζωή και πλέον είναι φοιτήτρια. Πρόσφατα κάναμε συζήτηση περί σεξ και επειδή πανικοβλήθηκα κάπως να παραδεχτώ οτί δεν το έχω κάνει οπότε είπα κουτουρού έναν αριθμό (ο οποίος σε συζητήσεις μου με γνωστούς μου κατέληξα στο συμπέρασμα πως είναι νορμάλ για την ηλικία μας) και εν τέλει, μου είπε όσο αφορά αυτήν έναν αριθμό μεγαλύτερο κατά πολύ. Δε ξέρω αν πρέπει να δώσω τόση βαρύτητα σε αυτό αλλά ήταν σχεδόν ο διπλάσιος από τον αριθμό που θεωρούσα τυπικό για την ηλικία. Είμαστε μαζί 2 βδομάδες κοντά και είναι ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση από κοντά, έχω κάνει διαδικτυακές αλλά δεν συναντηθήκαμε ποτέ. Πως να το διαχειριστώ όλο αυτό χωρίς να φανώ συντηρητικός; Επειδή δεν είμαι, το θέμα είναι απλά οτί νιώθω ένα χάσμα μεταξύ μας και όχι μόνο στο θέμα του αριθμού. Για μένα αυτός ο αριθμός είναι απλά ένα συμπέρασμα, το σύνολο των εμπειριών που είχε από την ίδια την ζωή (ταξίδια, ξενύχτια, τα πάντα) περιέχεται μέσα εκεί. Έχει μεγάλη εμπειρία από την ίδια τη ζωή όχι μόνο στο σεξ ενώ εγώ έχω μεγάλη ακαδημαϊκή εμπειρία. Πως θα αναπληρωθεί ένα κενό σαν αυτό; Ευχαριστώ για κάθε απάντηση..
6
 
 
 
 
σχόλια

Η γνώμη μου είναι ότι χρειάζεσαι κοινωνικοποίηση με ανθρώπους στο ίδιο level γνώσεων. Το να γράφεις για μια κοπέλα με την οποία δεν έχεις συναντηθεί ποτέ από κοντά ότι περιμένεις σχέση και δεν ξέρω-γω-τι είναι εντελώς άτοπο και είναι σημείο ότι είσαι απελπισμένος. Ξεκίνα με το να απομυθοποιείς γονείς, σπουδές, γλώσσες κ.λπ., χωρίς όμως να τα πετάς όλα στον κάλαθο των αχρήστων. Σπάσε τις διαχωριστικές γραμμές που έχεις στο κεφάλι σου διότι καμία διαχωριστική γραμμή δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Και γενικά ξεκόλλα. Το ότι μίλησες με μία στο ίντερνετ δεν σημαίνει απολύτως μα απολύτως τίποτα.

Δεν νομίζω πως πρέπει να είσαι ίδιος με τον άλλον για να ταιριάξετε. Μπορεί να αλληλοσυμπληρώνετε. Μπορει να μην θέλει κάποιον με εμπειρίες αλλά κάποιον σαν εσένα . Άστο στην δική της κρίση αυτό . Απλά εσύ ,μην υποκριθείς τίποτα άλλο από αυτό που είσαι .Και δίχως περιττή ενοχή και φόβο,πες τα πράγματα όπως έχουν . Γιατί να είναι η ζωή στα ξενύχτια και όχι στο ότι έμαθες την πειθαρχία και πόσα ακόμα άξια για την ζωή ; Μην υποτιμάς τον εαυτό σου. Η ζωή είναι μπροστά σου. Να κάνεις ότι επιθυμείς επειδή εσύ το επιθυμείς και σίγουρα όχι για να μοιάσεις με τους άλλους επειδή συγκρίνεσαι με αυτούς.Να εκτιμάς τον εαυτό σου και τα προτερήματα σου και να είσαι περήφανος για τα κατορθώματα σου. Το ζητούμενο δεν είναι να είσαι αποδεκτός από αυτήν αλλά καταλάβεις καλύτερα εσύ τον εαυτό σου και το τι θέλεις.Να είσαι ειλικρινής.

υπάρχει διαφορά φάσης όντως ΑΝ σε θέλει κ τη θες δεν έχουν σημασία αυτά νέος άνθρωπος θ βρεις το πάτημα σου μ προσαρμογή Στ τέλος τέλος αν δε βγει δε βγήκε Απέκτησε εμπειρίες τώρα π μπορείς χαλάρωσε κ ζήσε Α κ αν σ απασχολεί η σεξουαλική απειρία σου ε υπάρχουν ταχύρυθμα απο επαγγελματίες Και στ τέλος τέλος νέος μ προσόντα κ σχετικά καλό πορτοφόλι, ολη η παρτίδα δική σου Επίθεση στ ζωή κ μη δίνεις δεκάρα γ καμμία

Συμφωνώ με γάτο, αν δεν θες να φανείς αδαής ερωτικά πήγαινε σε επαγγελματία να σε κατευθύνει γιατί πιθανόν να φανεί η ερωτική σου απειρία. Κατά τ άλλα τζάμπα ανησυχείς γιατί είσαι πολύ νέος και έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου να ζήσεις όλες τις εμπειρίες που θεωρείς πως έχασες. Άμα ήσουν 40 θα ήταν πιο δύσκολο, στα 25 όμως έχεις κυριολεκτικά όλη τη ζωή μπροστά σου. Και την ακαδημαϊκή εμπειρία μην την υποτιμάς, είναι πολύ σημαντικη και θα το καταλάβεις με το χρόνια αυτό. Επίσης σ όλα τα ζευγάρια ο ένας υπερτερεί του άλλου σε κάποιον τομέα αλλά αυτό είναι και το ενδιαφέρον γιατί έτσι υπάρχει και η αλληλοσυμπληρωση. Κατά τη γνώμη μου, 2 άνθρωποι που είναι ακριβώς στο ίδιο level σ όλους τους τομείς δημιουργούν μια πολύ βαρετή συνθήκη για σύναψη σχέσης.

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ