ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2023 | 03:24

Ευχαριστώ δεν θα πάρω

Είμαι 26 και μένω επαρχία... Αφού σπούδασα και βρήκα δουλειά, άρχισαν οι ατάκες περί γάμου και αποκατάστασης . Γελάω . Όχι γιατί δεν θα ήθελα να παντρευτώ αλλά γιατί τόσο οι ανθρώπινες σχέσεις όσο και ο θεσμός του γάμου έχουν αποτύχει παταγωδώς. Οι άνδρες στην ηλικία μου κάνουν οφθαλμόλουτρο στο ινσταγκραμ νυχθημερόν. Οι παράλληλες σχέσεις είναι της μόδας και υπάρχει και δικαιολογία πλέον . " Ο άνθρωπος είναι πολυγαμικός αλλά καταπιέζεται από την κοινωνία" . Αλήθεια ; Ε ας επιστρέψουμε τότε στην εποχή των λίθων και να επιβιώνουμε ενστικτωδώς . Πριν ένα μήνα έβγαινα με κάποιον και λίγο πριν αποφασίσω να προχωρήσω έμαθα ότι είναι παντρεμένος. Πάω γυμναστήριο και βλέπω τις παντρεμένες να ψάχνονται σαν τρελές. Τα ποσοστά των διαζυγίων στα ύψη. Συμπέρασμα οι μισοί χωρίζουν και όσοι δεν χωρίζουν ξενογ@μ@@@ . Τα παιδιά είναι κομπάρσοι , παράπλευρες απώλειες. Γιατί να θέλω να κάνω κάποια σχέση ή να παντρευτώ ρε παιδιά ; Πως να εμπιστευτώ ; Και πως ξέρω ότι δεν θα καταντήσω κι εγώ έτσι ; Καλύτερη η μοναξιά από την κοροϊδία.
6
 
 
 
 
σχόλια

Δικαιολογίες για να μείνεις ελεύθερη. Παντού θα βρεις τα πάντα. Με τη λογική σου μη βγεις από το σπίτι γιατί θα σε πατήσει αμαξι.
Αν δεν γίνεις εσύ ή αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο, δεν θα αλλάξει κάτι, πόσο μάλλον με αφορισμούς και γενικότητες.

Κατσε ρε συ , αν εσύ είσαι σωστός άνθρωπος και δεν συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από κάποιον με τις αξίες σου και έχεις εξελίξει και τη κριτική σου σκέψη ώστε μπορείς να ψυχολογείς ανθρώπους, τότε τι δουλειά έχεις με όλα τα τσίρκα που ανέφερες; Ελκυουμε στη ζωή και κάτι να μας ταιριάζει ,εκτός από πληρώματα που έχουν να μας διδάξουν πράγματα. Εννοώ πως έχε λίγο εμπιστοσύνη στη ζωή , στον εαυτό σου. Δεν γίνονται τυχαία τα πράγματα . Και για να ήταν παντρεμένος αυτός που βγήκες ,κάτι δεν είχες διακρίνει σωστά ,δεν πείθουν όλον τον κόσμο οι υποκριτές. Ίσως ήσουν ευκολόπιστη . Κοίτα εσύ λοιπόν να είσαι όσο καλύτερη και έξυπνη μπορείς και θα ελκύσεις έναν υπέροχο άνθρωπο στη ζωή σου ,που καμία σχέση δεν θα έχει με όσα αναφέρεις . Αυτές είναι ιστορίες άλλων ανθρώπων, δεν είναι η δική σου ιστορία. Εσύ είσαι εσύ και αυτοί είναι αυτοί. Άλλες ενέργειες.