ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2023 | 20:24

Αδιαφορεί?

Με το αγόρι μου είμαστε μαζί έναν χρόνο και επτά μήνες. Συγκατοικούμε τους τελευταίους επτά μήνες. Πριν λίγο καιρό είχα γενέθλια. Με παραξένεψε το γεγονός ότι δεν μπήκε στον κόπο να ψάξει και να μου βρει ένα δώρο που θα μου αρέσει,αλλά μου πήρε μια τούρτα . Το ίδιο έκανε και στην γιορτή μου. Δουλεύουμε και οι δύο,οπότε το θέμα δεν είναι οικονομικό.Προφανώς δεν ήθελα να ξοδέψει λεφτά για να μου πάρει ένα ακριβό δώρο ...δεν είμαι τέτοιο άτομο.Το γεγονός όμως ότι δεν μπαίνει στον κόπο να ψάξει και να αφιερώσει χρόνο με προβληματίζει. Εγώ θα ήμουν ευχαριστημένη και με μερικά λουλούδια. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό ,αν με θεωρεί δεδομένη κτλ.,αλλά νιώθω ότι δεν θέλει να ασχοληθεί.
4
 
 
 
 
σχόλια

Μήπως έχουν μαζευτεί γενικότερα παράπονα στην προσπάθεια που δείχνει προς εσένα και σου βγαίνει στο κομμάτι του δώρου; εσύ κάνεις αντίστοιχη προσπάθεια για αυτόν;

Δικιο εχεις, κ μενα θα με ενοχλουσε. Η τουρτα ειναι η ευκολη λυση, ολοι παιρνουν τουρτα σε καποιον που γιορταζει, δεν απαιτει καν σκεψη αυτη η πραξη. Ακομα κ τα λουλουδια αν με ρωτας ειναι ενα κοινο δωρο για να το παρει κανεις στην κοπελα του. Εκτος βεβαια κ αν εισαι λατρης των φυτων κ σου επαιρνε ξερω γω ενα λουλουδι που ειναι το αγαπημενο σου ή κατι τετοιο.
Το να μην μπαινει στη διαδικασια να σκεφτει να σου παρει κατι ιδιαιτερο κ κατι που ξερει οτι σ αρεσει αυτη την ξεχωριστη για σενα μερα μαλλον δειχνει πως δεν τον ενδιαφερεις κ πολυ, λυπαμαι που στο λεω. Εγω θα απογοητευομουν πολυ. Δεν εχουν σημασια τα χρηματα οπως λες κ συ, ειναι πιο πολυ η σκεψη που θα βαλει ο αλλος στο να σου παρει κατι που ξερει οτι σου αρεσει/κατι που χρειαζεσαι κλπ.

Μάλλον ισχύει αυτό που αναφέρει η Elle. Δεν ενδιαφέρεται πραγματικά, για να ψάξει περισσότερο να βρει ένα δώρο που θα σου αρέσει, όχι ακριβό, αλλά κάτι απλό και όμορφο που να δείχνει ότι έκανε μια προσπάθεια. Βρίσκει την εύκολη λύση. Για αρχή μπορείς να του πεις πως νιώθεις και από τις αντιδράσεις του θα καταλάβεις κάποια πράγματα.

Καλά αν η σχέση σας είναι μια χαρά και είστε ευτυχισμένοι, μη χαλιέσαι κι εσύ για τέτοια θέματα. κανείς δεν είναι τέλειος, και πολλοί άνθρωποι επίσης αγχώνονται με την επιλογή δώρου.