ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2023 | 23:41

Δεν εστειλε

Μιλας με ενα παιδι λιγο καιρο, ολα καλα ολα ανθηρα. Θελετε να δειτε και οι δυο πως θα παει το πραγμα, ολα καλα ολα ανθηρα γενικα. Τη δευτερη φορα που βγαινετε, κανετε σεξ. Ολα καλα ετσι? Ισως κι οχι. Εχουν περασει 3 μερες απο τοτε κι δεν εστειλε ουτε ενα μηνυμα. Ειχα σκεφτει να στειλω μηνυμα, αλλα κατι με σταματουσε απο το να το κανω. Διοτι μου ειχε περασει η σκεψη οτι θα ηταν προτιμοτερο να στειλει εκεινος. Εαν ενδιαφεροταν οντως, ισως να εστελνε κι την επομενη μερα μην σου πω. Οχι απαραιτητα μια καλημερα, αλλα να ελεγε κατι, οτιδηποτε. Δεν θα ειχε σημασια. Ομως περασαν 3 μερες κι δεν εστειλε ουτε ενα μηνυμα. Κι αυτο μηνυμα ειναι, ξεκαθαρα. Δεν ενδιαφερεται. Ομως εχω σκεφτει κι το αλλο, εαν ποτε στειλει , να μην απαντησω καν ή να πω οτι δεν θελω να το συνεχισουμε; τι θα ηταν πιο σωστο σε αυτη τη περιπτωση; Δεν ρωταω ποτε τετοια, αλλα θα ηθελα για μια φορα να ακουσω καποιες γνωμες. Για να μην εστειλε καθολου, μπορει να το ξανα κανει μελλοντικα,οποτε...
4
 
 
 
 
σχόλια

Δεν ξερω πως εβλεπε το μεταξυ σας ο τυπος, αλλα αν υποθεσουμε οτι οντως το εβλεπε σοβαρα κ δεν ηθελε απλα μια ξεπετα, ισως δεν στελνει γιατι περιμενει απο σενα. Μου χει τυχει αντρες να μη μου στελνουν αφου καναμε σεξ κ να διαπιστωσω μετα αφου εστειλα εγω οτι οντως περασαν καλα απλα περιμεναν απο μενα να κανω την πρωτη κινηση και να στειλω.
Θεωρω οτι ειναι πιο ευκολο για μια γυναικα να μη μεινει ικανοποιημενη απο το σεξ (λογω μεγεθους ή επειδη ο αλλος τελειωσε γρηγορα κλπ) απ ο,τι για εναν αντρα. Εννοω οτι οι αντρες ρε παιδι μου ειναι οπτικα οντα, κ μονο που εχουν στο κρεβατι τους μια κοπελα που γουσταρουν αυτο τους αρκει για να περασουν καλα, οποτε για να μην του αρεσε το σεξ μαζι σου θα επρεπε μαλλον να πηγε κατι πολυ λαθος απο την πλευρα σου, ξερω γω να καθοσουν σαν αστεριας, να μην εκανες τιποτα καλα κλπ. Ολα αυτα τα λεω με καθε επιφυλαξη γιατι ειμαι γυναικα οποτε δεν ξερω αν οι αντρες οντως σκεφτονται ετσι, μιλαω με βαση την εμπειρια μου απο προηγουμενους συντροφους μου. Απλα κρατα το εξης: κ οι αντρες εχουν ανασφαλειες κ οσο περιμενεις εσυ απο κεινον αλλο τοσο μπορει να περιμενει κ κεινος απο σενα. Βεβαια μπορει και να μην ενδιαφερεται κ να ηθελε απλα να περασει καλα κ τελος. Αλλα ακομα κ στην περιπτωση που ηθελε απλα να περασει καλα κ τελος θεωρω οτι αν περασε καλα θα ηθελε να κρατησει επαφη μαζι σου ωστε να υπαρξει κ επομενη φορα οποτε θα εστελνε. Οποτε εγω πιστευω οτι ισως περιμενει απο σενα γιατι δεν ειναι σιγουρος αν εσυ περασες καλα. Ειδικα δε αν δεν του ανεφερες τιποτα οσο ησασταν μαζι, πχ "ηταν πολυ ωραια σημερα, ελπιζω να ξαναβρεθουμε" ειναι λογικο να μην ειναι σιγουρος. Φανταζομαι απο τον χρονο που περασατε μαζι ισως μπορεις καλυτερα απο μενα να καταλαβεις πως σε εβλεπε, αν ηθελε απλα να κανει σεξ ή κατι αλλο.
Αλλα οπως και να χει, μην κολλας, κανε την πρωτη κινηση, δεν θα ριξεις κ τοσο τον εγωισμο σου λεγοντας απλα κατι του στυλ "περασα πολυ ομορφα χθες, ελπιζω να σε ξαναδω". Κ τελος. Ουτε εισαι πιεστικη ουτε τιποτα. Κ αφησε το πανω του μετα! Ειναι ωραιο αφου εχεις κανει σεξ με καποιον να του εκφραζεις την ικανοποιηση σου ρε παιδι μου, παιρνει κ ο αλλος ενα boost και τονωνεται η αυτοπεποιθηση του.
Ο,τι καλυτερο ευχομαι!

Πίστεψε με αν ήθελε θα έστελνε. Ο τύπος απλά πήρε αυτό που ήθελε, ίσως ο ίδιος δεν είναι και για κάτι παραπάνω. Οπότε καλά να λες.
Αν στείλει εννοείται δεν θα απαντήσεις. Θα πάρει το με μήνυμα.

Το ίδιο μπορεί να σκεφτεί και το παιδί αυτό, αν το άτομο που έκανε την εξομολόγηση, ενδιαφερόταν θα έστελνε. Ουσιαστικά και οι δυο κάναν ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Κάτι που πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε είναι πως ότι και να κάνουμε δεν μπορούμε ξέρουμε τι έχει ο άλλος στο μυαλό του... Μπορεί να ήθελε κάτι περιστασιακό, μπορεί να περιμένει να στείλεις εσύ, μπορεί να μην θέλει άλλο.. Το θέμα είναι εσύ αν πιστευεις ότι αξίζει τον κόπο να του στείλεις ή όχι .. Είναι και αυτό ένα ρίσκο αλλά πέρα από το ρίξεις λίγο τον εγωισμό σου δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Στη χειρότερη απλά δεν θα απαντήσει.