ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2023 | 23:25

Χωρισμένος με παιδιά

Καλησπέρα σε όλους! Εύχομαι να είστε όλοι γεροι κι ευτυχισμένοι! Το θέμα μου είναι πως εδώ και τρεις μήνες βγαίνω με έναν άνδρα, ο οποιος μου φέρεται άψογα και με προσέχει. Σήμερα έμαθα από τρίτον πως είναι χωρισμένος με δυο παιδιά. Δεν περίμενα να συμβαίνει κάτι τέτοιο οποτε δε ρώτησα ποτε αν έχει παιδιά. Δεν το φαντάστηκα για να ρωτήσω. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να μπλέξω. Η προτεραιότητα του οφείλει να είναι τα παιδιά του, οποτε πως μπορώ να προχωρήσω σοβαρά μαζί του; Πως να αντιδράσω τώρα; Πως να το χειριστώ; Το μυαλό μου έχει θολώσει
7
 
 
 
 
σχόλια

Καλησπέρα! Πιστεύω πως θα έπρεπε να στο είχε πει από την αρχή αλλά ίσως δεν είναι έτοιμος για κάτι ποιο σοβαρό ακόμα και γιαυτό να μην το αναφέρει!
Είναι κάτι πολύ σοβαρό και αν μπορεί και σου κρύβει κάτι τέτοιο τότε ίσως μπορεί να σου κρύψει και άλλα.. από την άλλη ίσως περιμένει να νιώσει ασφάλεια και ότι θέλει να πάει σοβαρά για να στο πει..
Η απόφαση είναι καθαρά δική σου εδώ αν πάτε σοβαρά, αν μπορείς να είσαι πάντα σε δεύτερη μοίρα και αν μπορείς να ανεχτείς δύο ξένα παιδάκια στο σπίτι σου, αν αντέχεις να τρέχεις σε υποχρεώσεις που δεν θα είναι δικές σου και αν δεν σε πειράζει η επικοινωνία με την πρώην του κλπ
Ελπίζω να επιλέξεις το ποιο σωστό για εσένα..

Συμφωνω με τους προλαλησαντες, ειναι λιγο περιεργο το οτι σου απεκρυψε κατι τοσο σημαντικο απο τη ζωη του, απο την αλλη ισως ειχαν υπαρξει στο παρελθον κοπελες που τον σουταραν λογω αυτου, γιατι καποιες γυναικες δε θελουν καποιος με τον οποιο βγαινουν να εχει κ παιδια στη ζωη του τα οποια θα αποτελουν παντα προτεραιοτητα. Οποτε ισως να μη στο ανεφερε γιατι φοβοταν την αντιδραση σου. Βεβαια ελπιζω πως σκοπευε καποια στιγμη να στο πει κ οτι δεν σκοπευε να το κρατησει για παντα κρυφο γιατι αυτο θα ηταν οντως πολυ υποπτο.
Θα σου ελεγα να το συζητησεις μαζι του και γενικα να δεις πως σε κανει να νιωθεις αυτος ο ανθρωπος ανεξαρτητα απο αυτο. Αν η ολη του συμπεριφορα σε κανει να νιωθεις οτι αξιζει μια ευκαιρια δωσ' την. Φυσικα μονο αν εισαι διατεθειμενη να μπλεξεις με καποιον που εχει παιδια.

Δεν μου αρέσει που σου έχει κρύψει κάτι τόσο σοβαρό από τη ζωή του. Θα με ξενερωνε στη θέση σου και θα αναρωτιομουν, αν έχει και άλλα πράγματα αφανερωτα.

Συμφωνώ. Τι είναι τα παιδιά χρυσόψαρα και ξέχασε να το αναφέρει; Άνθρωποι είναι. Αλλά επειδή φοβάται ότι θα φύγεις, το κρατάει κρυφό. Σκέτη απογοήτευση η συμπεριφορά του.

Εγώ απορώ γιατί δεν στο έχει αναφέρει εδώ και 3 μήνες που βγαίνετε... Ή θέλει σκοπίμως να το αποκρύψει ή δεν τον ενδιαφέρουν/δεν ασχολείται τόσο με τα παιδιά του ...