ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.10.2023 | 16:04

In laws

Καλησπέρα στην ομάδα! Είμαι 27 ετών και αντιμετωπίζω εδώ και 3 χρόνια κάποια θεματακια με την αδερφή και με την μητέρα του συντρόφου μου. Με το παλληκάρι είμαστε μαζί 3 χρόνια και από τις αρχές κιόλας η αδερφή του ήταν αρκετά παρεμβατική σε πολλά και η μητέρα του αρκετά κακιασμενη θα έλεγα. Για την μητέρα του το γνώριζα, μιας και έτσι είναι και προς τον άντρα της αδερφής του συντρόφου μου, αλλά για την αδερφή του δεν το περίμενα. Όλα αυτά τα χρόνια έχω ανεχτεί αρκετά, τόσο με την αδερφή του όσο και με την μητέρα του, αλλά εδώ και περίπου 1 χρόνο έχω αρχίσει να κουράζομαι. Πλέον, βρισκόμαστε σε έντονες διαφωνίες σχετικά με διάφορα που γίνονται, μιας και εκείνος αρχικά προσπαθεί να τις καλύψει, αλλά σε δεύτερη φάση καταλαβαίνει ότι πλέον δεν πάει καλά το πράγμα με την συμπεριφορά τους. Το θέμα, βέβαια, είναι άλλο. Έχω αρχίσει εμφανώς να αποφεύγω εξόδους με την οικογένειά του και πλέον κάνουν παράπονα. Ο ίδιος από την άλλη θεωρει λογικά αυτά τα παράπονα χωρίς να καταλαβαίνει απόλυτα την θέση μου. Πλέον έχω βρεθεί σε μια πολύ δύσκολη θέση να διαλέξω ανάμεσα στο να βάλω τον εαυτό μου από πάνω και να αποφύγω άλλη μια έξοδο και στο να πάω σε άλλη μια έξοδο που για ακόμη μια φορά θα με φέρουν σε άβολη θέση. Να πω σε αυτό το σημείο ότι το σημαντικότερο πρόβλημα πλέον είναι η αδερφή του που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τον κρατήσει απεγνωσμένα κοντά της και προσπαθεί να τον κάνει να εξαρτάται από εκείνη κάνοντας πράγματα που ο σύντροφός μου βλέπει με δυσκολία... Φοβάμαι πως αν αποφεύγω τις εξόδους θα καταλήξω να απομακρύνομαι εντελώς και στο τέλος θα τον καταφέρουν να με χωρίσει, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να ρίχνω καθημερινά σχεδόν την αξιοπρέπειά μου και να τις αφήνω να μου φέρονται έτσι. Υπάρχει κάποια που να έχει περάσει ή να περνάει κάτι αντίστοιχο; Πως μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό; Ευχαριστώ πολύ κοπελες!
5
 
 
 
 
σχόλια

Αν δεν μπορεί ή σωστότερα δεν θέλει να σε καταλάβει ο φίλος σου, στείλτον στην μαμάκα του και στην αδελφή του, και συνέχισε την ζωή σου.

Δύσκολο μου ακούγεται. Για εμένα φταίει ο σύντροφός σου που δεν έχει βάλει όρια σε μάνα και αδερφή και αλωνιζουν ανενόχλητες στη ζωή σου. Αν νιώθεις έτσι τώρα φαντάσου αργότερα με οικογένεια. Το βλέπω να ξενερώνεις και να χωρίζεις από το σύντροφό σου, κανένας δε σε χωρίζει. Αν αυτός ξέρει τι έχει δίπλα του και βάλει όρια, μια χαρά θα είναι οι κύριες. Προσωπικά δε βρίσκω το λόγο να ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές απλά πρέπει να σκεφτείς καλά αν θα συνεχίσεις μαζί του γιατί οι έξοδοι δε μπορούν να αποφεύγονται για πάντα.

ΔΕΝ μπορείς Το πρόβλημα τ έχει ο τύπος κ αυτό ΔΕΝ θ αλλάξει ΠΟΤΕ Άρα ή θ τ δεχτείς ( wtf γιατί ? γ ένα γκόμενο ? ) ή θ τον σουτάρεις χωρίς καμμία υποχώρηση κ μ συνοπτικές διαδικασίες Ήδη άργησες, ΠΟΛΥ

Δε μπορείς.

Είσαι εχθρός, τους τον κλέβεις.

Αν καταφέρεις να βρεις τρόπο να τις πείσεις (σε συναισθηματικό επίπεδο, λογική συζήτηση δε χωράει εδώ) ότι δε θα τον χάσουν, ίσως σωθεί η κατάσταση. Αλλά πρέπει να θέλουν, αλλιώς, χαμένο απο τα αποδυτήρια το παιχνίδι.

Μετά, μόνο να ξεκοψεις μπορείς.