ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.10.2023 | 16:37

Παραξενιές ηλικιας

Ο πατέρας μου με υποτιμάει μου μιλάει σαν να είμαι σκουπιδι επειδή γυρνάω αργά στο σπίτι και εγώ από την πλευρά μου δεν δίνω καμιά αναφορά..ειναι 85ετων και έχουμε 50χρονια διάφορα ηλικιας.καποτε του είχα πει 'μπαμπά νομίζω το τάδε παιδί με ερωτευτηκε.και μου απάντησε :εσένα δεν πρόκειται ποτέ κανείς να σε ερωτευτεί.επισης εχω ένα σκυλάκι 3μιση χρόνια τα 3χρόνια το είχα κρυφά .εδώ και μισό χρόνο μένει σπίτι μας το σκυλακι..τώρα πήρε τηλέφωνο στον δήμο της περιοχής μας και με το έτσι θέλω θέλει να το πάρουν και έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία.οτι και αν γίνετε φταίω πάντα εγώ και πάντα λέει ότι θα με πάει στον εισαγγελεα εάν τολμήσω να το κρατήσω .το σκυλάκι μου δεν έχει τσιπακι ούτε είναι στηρωμένο.δεν ξέρω .έχω φρικαρει.ζω υπό τους όρους του διότι όπως λέει το σπίτι είναι δικό του και πως θέλω να φάω την περιουσία.και ότι θα γίνετε ότι πει εκείνος γιατί μας θέλει να μας κάνει στρατιωτάκια του μιας και κάποτε απέτυχε να μείνει ως στρατιωτικός και του χει μείνει κουσουρι.οταν αρχίζει να φωνάζει κατεβάζει χριστους και Παναγιες και σε μένα και στην μάνα μου.
7
 
 
 
 
σχόλια

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα, πάρε βοήθεια από ψυχολόγο, ειδικό. Αν δεν υπάρχει, δες για δομές με δωρεάν παροχή. Δεν πρόκειται μόνο για παραξενιές αλλά για σοβαρά θέματα και θεωρώ οτι χρειάζεσαι υποστήριξη για να τα αντιμετωπίσεις και να μην σε πληγώσουν σοβαρά.

Δεν είναι παραξενιές λόγω ηλικίας. Φαίνεται τοξικο άτομο από αυτά που γράφεις. Προσπάθησε να σταθείς στα πόδια σου οικονομικά, βρες κάποια φίλη να συγκατοικήσεις να μοιράζεστε τα έξοδα και φύγε μακριά. Από τη στιγμή που μένεις στο πατρικό ακόμη αυτά θα ακούς. Αν ήταν δικό σου το σπίτι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Η υποτίμηση από μεριάς του δεν θα υπήρχε , θα έβρισκε άλλα πράγματα να πει. Δοκίμασε να βρεις δουλειά στην επαρχεία αν φοβάσαι να ξενιτευτεις.

Είσαι 35 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου. Από εκεί ξεκινούν όλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα ανεχεσαι,δεν εργάζεσαι; είσαι αρκετά μεγάλος/η για να ανεχεσαι τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ο πατέρας σου στα 85 δεν πρόκειται να αλλάξει ,αν μάλιστα ήταν και στρατιωτικός, καταλαβαίνω γιατί σας έχει στρατιωτάκια. Το θέμα είναι εσύ τι κάνεις; είσαι 35 , όχι 15 , οι περισσότεροι κάνουν δύο δουλειές για να είναι ανεξάρτητοι. Πρέπει να ενηλικιωθείς και να μη γίνεσαι αποδέκτης του σκουπιδαριου που κουβαλάει ο καθένας μέσα του. Αυτό γενικά,όχι μόνο στην οικογένειά σου. Υπάρχουν ειδικοί ψυχικής υγείας που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό.

Αγαπητή συνομήλικη Εξ μου. Δεν εισαι η μονη.
Κι εγω στην ηλικια αυτη μένω με γονεις:(
Ο πατερας μου ειναι ιδιαίτερα κακεντρεχης και λεει πολυ πικρά λόγια σε εμένα. Τον μισω ολη μου την ζωη.
Και τα θεία έβριζε , του μιλησα ομως μια μερα πολύ ασχημα . Και το έκοψε αυτό.
Αλλα συνεχιζει να ειναι μαυρόψυχος απέναντί μου και να με υποτιμάει.Ειναι νευρικός αλλα δεν μασάω. Δεν αφήνω κανεναν να μου μιλά έτσι.
Εχω πτυχια (αει+μουσικο) τρεις ξενες γλώσσες και ολα ΜΟΝΗ ΜΟΥ και θα αφησω αυτο το ανθρωπακι να με μειώνει εμενα ετσι επειδη λεει μενω ακομα "σπιτι του"? Δεν με νοιαζει αν ειναι σπιτι του. Να μαθει να φερεται γιατι θα του φερω και το 100 καμια μερα, το βλέπω.

Κακοποίηση συστηματική από τον πατέρα σου. Πρέπει να φύγεις από κει μέσα το συντομότερο δυνατό. Ελπίζω ότι έχεις δουλειά. Δεν γίνεται να κάθεσαι και να ανέχεσαι να σου συμπεριφέρεται έτσι.