ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2023 | 16:55

Clingy ή αλλιώς κολιτσίδα συνάδελφος

Αν και δεν πρόκειται για εξομολόγηση εδώ και τρεις μήνες έχω ένα θεματάκι στην δουλειά μου. Ήρθε ξανά η κοπέλα που είχε σταματήσει για κάποιο διάστημα με την οποία όμως δεν είχαμε συνεργαστεί καθώς ήρθα αργότερα. Η κοπέλα γενικά φαίνεται να έχει τα θέματά της, μερικές φορές κολλάει με ένα απλανές βλέμμα, η εργασία όμως βγαίνει να το πω απλά. Το θέμα μου είναι ότι αν δεν γίνω απότομη μαζί της δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Δεν με ξέρει και αν της δώσω θάρρος μού στέλνει στο fb διάφορα άσχετα. Περιττό να πω ότι στην δουλειά, αν τύχει κι έχουμε κενό, μου λέει βλακείες, από αυτά που σου λέει κάποιος και σκέφτεσαι '' μα πραγματικά τι με ενδιαφέρει εμένα; ''. Αν δεν παραγγείλω καφέ και κάτι να φάω δεν παραγγέλνει ούτε αυτή, λες και κρέμεται από πάνω μου αν θα φάει αυτή ή όχι, και κάθε μέρα ''εσύ τι πήρες, τι θα φας, θα έχουν από αυτό; '' Της είπα μια φορά και όχι ιδιαίτερα ευγενικά πάνω στην πίεση της δουλειάς '' αν θες σήκωσε το τηλέφωνο και παρήγγειλε''. Το ξέρω ότι είναι αστεία αυτά που γράφω αλλά όταν γίνονται κάθε μέρα λίγο - πολύ σου σπάνε τα νεύρα και μετά νιώθω τύψεις γιατί δεν θέλω να είμαι έτσι, αλλά η κοπέλα δεν καταλαβαίνει αλλιώς. Έχω ακούσει και από άλλους που είχαν συνεργαστεί μαζί της στο παρελθόν ότι είναι λίγο περίεργη γενικά.
2
 
 
 
 
σχόλια

Την αποφεύγεις όσο μπορείς.
Αν δεν γίνεται να αλλάξεις εργασιακό περιβάλλον δε γίνεται κάτι άλλο.
Της λες με ευγενικό τρόπο ότι δεν θες φιλίες μαζί της.
Αν είναι περίεργη κι επιμείνει δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο.
Εκτός αν ζητήσεις να μετατεθείς σε άλλο τμήμα αν γίνεται.
Αλλιώς κουράγιο.

Ή μπορεί να μη νιώθει άνετα μαζί σου και κάνει έτσι. Ή να μην έχει άλλο θέμα συζήτησης μαζί σου και να νιώθει άβολα και κάνει έτσι. Και εσύ καλύτερη δε φαίνεσαι πάντως!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ