ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2023 | 14:41

Γνωριμίες και επικοινωνία

Έχω φτάσει 31 και ύστερα από αρκετά ραντεβού, καλά και άσχημα, έχω καταλήξει πότε μου αρέσει μια συμπεριφορά και πότε όχι και αν θα μπορέσει να υπάρξει εξέλιξη. Παρ όλα αυτά ακόμα και τώρα , πέφτω στην παγίδα του ενθουσιασμού και ρίχνω πολύ τα standard και τα θέλω μου. Επίσης έχω καταλάβει, γιατί είναι κάτι που τις περισσότερες φορές μου έχει συμβεί, ότι όταν κάτι σε ενοχλεί από την αρχή αυτός θα είναι και ο λόγος αργότερα του ξενερώματος. Για παράδειγμα βγαίνω τον τελευταίο καιρό με κάποιον ο οποίος αν και με την πρώτη επαφή είχα νιώσει πως δεν είναι τόσο στο στυλ μου , μου είχε κάνει όμως θετική εντύπωση από τον τρόπο που με προσέγγισε και ήθελα να τον γνωρίσω περισσότερο. Το θέμα μου είναι το εξής. Ενώ ξέρει πως δεν οδηγώ και μένουμε αρκετά μακριά, έχω πάει αρκετές φορές εγώ προς τα μέρη του χωρίς φυσικά να προτείνει να με γυρίσει, αλλά το χειρότερό μου δεν είναι αυτό γιατί φυσικά δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι πως ΠΟΤΕ δεν μου έχει στείλει ένα μήνυμα αν έφτασα. Την μια φορά είχαμε πάει για κρασί και με είχε πειράξει πολύ, ζαλιζόμουν και του το είχα αναφέρει εκείνος με άφησε μέχρι το μετρό και ένα μήνυμα δεν έστειλε. Έχω πάρει ταξί αργά νύχτα, ένα μήνυμα δεν έστειλε πάλι. Και ενώ γενικά δεν λέω εύκολα τί με ενοχλεί, ειδικά στην αρχή της γνωριμίας με κάποιον, αυτή τη φορά το είπα ότι με είχε ενοχλήσει αλλά και πάλι δεν άλλαξε αυτό. Γενικώς δεν έχουμε επικοινωνία συχνή και προφανώς κατανοώ πως αυτές είναι συμπεριφορές που δείχνουν πως όλο αυτό δεν μπορεί να οδηγήσει κάπου. Απλά αυτή τη φορά έχω ξενερώσει με εμένα που δίνω ευκαιρίες ενώ δεν θα έπρεπε.
2
 
 
 
 
σχόλια

Το λαθος που κανουμε μερικες φορες εμεις οι γυναικες πανω στον ενθουσιασμο μας κ την ελπιδα να βρουμε καποιον ειναι οτι δινουμε τα παντα στον αλλον απο πολυ νωρις κ ειμαστε διατεθειμενες να του κανουμε ολα τα χατιρια (κανουμε 1 ωρα αποσταση για να παμε να τον βρουμε κ αλλα τετοια) χωρις να βλεπουμε αν κ ο αλλος απο την πλευρα του κανει καποια αντιστοιχη προσπαθεια. Δηλαδη εφοσον την πρωτη φορα πηγες εσυ στην περιοχη του την δευτερη φορα αν ηθελε να ειναι σωστος θα επρεπε να πει "αυτη τη φορα θα ερθω εγω σε σενα". Αφου αυτος δεν το εκανε, επρεπε εσυ να βαλεις τα ορια σου και να πεις "κοιτα δεν με παιρνει οικονομικα να ξαναερθω σε σενα κ στο γυρισμο να πληρωσω ταξι οποτε θεωρω πιο δικαιο να ερθεις εσυ στην περιοχη μου μιας κ την προηγουμενη φορα ηρθα εγω". Αμα ηθελε πραγματικα να σε δει θα εκανε αυτο τον κοπο. Φαινεται ομως πως ο τυπος περιμενει τα παντα απο σενα. Μην χανεις τον χρονο σου. Δεν υπαρχει λογος να συνεχισεις να προσπαθεις οταν βλεπεις οτι απο την αλλη πλευρα δεν υπαρχει μια αντιστοιχη προσπαθεια.

Επισης, απο τη στιγμη που ξερει οτι δεν οδηγας θα μπορουσε να προτεινει να βρεθειτε στην περιοχη σου ωστε να σου ειναι ευκολο να γυρισεις πισω. Αλλα εκεινος προτιμησε να βγειτε καπου που τον βολευει αυτον κ αδιαφορησε για το πως θα γυρισεις εσυ. Φυσικα και δεν εχει καμια υποχρεωση να σε παει σπιτι σου, αλλα η ολη σταση του δειχνει οτι ειναι παρτακιας.

Πρέπει επιτέλους εσείς οι γυναίκες να καταλάβετε ότι όταν ένας άντρας θέλει κάτι συγκεκριμένο από εσάς δεν θα μπει στην διαδικασία να ενδιαφερθεί αν φτάσατε σπίτι σας. Δεν νοιάζονται όλοι οι άνθρωποι για τους άλλους ειδικά όταν έχουν ένα συγκεκριμένο στόχο. Μάντεψε ποιος είναι ο στόχος εδώ πέρα.