ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2024 | 14:03

Δεν μου παίρνει δώρα σε γιορτή/γενεθλια/επετείους

Έχουμε 1 χρονο+ σχέση. Εγώ του πήρα δώρο και στη γιορτή και στα γενέθλια. Αυτός δεν μου έχει πάρει δώρο σε δύο γιορτές και δύο γενέθλια. Ούτε σε επέτειο σχέσης, ούτε στις 14 Φλεβάρη. Και δεν είναι παιδάκι 45 χρόνων. Το μόνο που έχει αγοράσει είναι ένα κολιέ και ένα βραχιόλι από κάτι πάγκους φίλων του για να τους ενισχύσει. Αυτό που κάνει είναι να κόβει που και που κανένα τριαντάφυλλο από κήπους. Είναι κάποια νέα μόδα να καμουφλάρεται η τσιγκουνιά με το ρομαντισμό; Θα του δώσω λίγες μέρες ακόμα να δω αν όντως δεν πάρει τίποτα γιατί έχει κάποια τρεξίματα και ίσως «δεν προλαβαίνει». Έχουν περάσει 20 μέρες από γιορτή/γενεθλια. Αλλά δεν μπορώ να μην μιλήσω άλλο. Και ξέρετε γιατί μου τη δίνει τόσο αυτό; Γιατί σε ένα χωρισμό μας λίγων ημερών έμπλεξε με μια «φίλη» μου στην οποία κέρασε και δείπνο αξίας 60€. Δυσκολεύτηκα αλλά τον συγχώρεσα γιατί έφταιγα στον τσακωμό. Όπως και να χει του τα έχω μαζεμένα.
5
 
 
 
 
σχόλια

Πόσα ακόμα πράγματα δεν πρέπει να σου πάρει για να καταλάβεις ότι σε έχει χεσ... εεε δεδομένη;
Στην άλλη τα ακουμπησε γιατι περίμενε να μπήξει.
Σε σένα το παίρνει έτσι κι αλλιώς.

Εσύ είσαι δεδομένη για αυτόν και θεωρεί ότι δεν χρειάζονται κινήσεις αυτού του είδους.
Στην φίλη που ήθελε να την ρίξει το έπαιξε άπλας, μέχρι να πετύχει τον σκοπό του.
Τελείωνε και με αυτόν και με την ....φίλη.

Λυπάμαι, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να του δώσεις άλλη μια ευκαιρία. Και ναι, έχεις δίκιο, είναι ενήλικας και ξέρει πώς είναι το σωστό και δεν το πράττει παρ' όλα αυτά. Δεν έχει νόημα να συζητήσεις και να ζητήσεις, γιατί είναι μερικά πράγματα στα οποία οι κουβέντες δεν έχουν θέση ούτε αξία. Και να φανταστείς ότι είμαι άνθρωπος που είμαι κατά του να πετάμε εύκολα σχέσεις κι ανθρώπους απ' τη ζωή μας για κάθε παραμικρό σφάλμα. Κι ωστόσο, πολλά δράματα στη ζωή αποφεύγονται όταν αρνούμαστε να δίνουμε ευκαιρίες σε λάθος ανθρώπους, πιανόμενοι μόνο και μόνο από ένα-δυο καλά που έχει ο άλλος (που τα έχει καθένας μας έτσι κι αλλιώς). Καλύτερα μόνη σου παρά ν' αναλαμβάνεις το ρόλο του άνδρα στη σχέση όπου εσύ παίρνεις δώρα, εσύ συγχωρείς και δίνεις ευκαιρίες, ενώ ο άλλος, παθητική πριγκήπισσα, περιμένει από σένα και βγαίνει κιόλας με φίλη να κεράσει όταν σου κάνει μουτράκια μετά από μαι διαφωνία σας.

Όπως σωστά σου είπαν και παραπάνω,σε έχει δεδομένη.Ειναι καρατσεκαρισμενο,πως οι άντρες κάνουν δώρα και γενικά παρέχουν είτε υλικά είτε συναισθηματικά,σε γυναίκες που τους παίζουν και τους έχουν ελαφρώς στο φτύσιμο.Υπαρχουν και εξαιρέσεις φυσικά(άντε να τις βρεις όμως)αλλά γενικά παίζει αυτό που σου λέω.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ