ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2024 | 08:53

Τσιγκουνιά

Ειμαι με ενα παιδι εδω και 3 μηνες. Ενθουσιασμενος μαζι μου ολα οκ στο μεταξυ μας .Μοναχα σε ενα τα χαλαμε πολυ. Θεωρω οτι ειναι η τσιγκουνια του. Ποτε δεν ημουν ανθρωπος να εκμεταλλευτω καταστασεις και ισα ισα οταν εβλεπα κινησεις απο τον ανθρωπο που ημουν μαζι τις ανταπεδιδα με το παραπανω. Αλλα εδω αυτο το τριμηνο τα εχουμε ολα στη μεση.ΟΛΑ ΟΜΩΣ. Οπου και να παμε οτι και να κανουμε .Ειχε φαγωθει οτι θα με παει 3μερο ,δεν με αφησε να πληρωσω κατι ,αλλα ολο ελεγε για τα εξοδα που τρεχουν και ζοριζεται και με εκανε να νιωσω και ασχημα και εδωσα 70 ευρω σαν συμμετοχη κι εγω . Καθε φορα που θα πει κατι που θελει να κανει θα πει ποσο τον ζοριζουν τα εξοδα(παιρνει χιλιαρικα να σημειωσω) κι εγω ενα μισθο της ταξεως των 700 ευρω,αλλα ποτε δεν κλαιγομαι . Εχω ξενερωσει τοσο ασχημα,ειπα να δωσω χρονο αλλα ολη αυτη η γκρινια για το χρημα με εχει κανει να τον βλεπω απωθητικο.
15
 
 
 
 
σχόλια

Από την αρχή φαίνονται κάποια πράγματα, αν αυτός είναι πάνω στον ενθουσιασμό του κ όλη την ώρα αναφέρει το οικονομικό..φαντάσου τι γκρίνια θα χει αργότερα. Σοβαρό κουσούρι που δυστυχώς δεν διορθώνεται

Να μην πληρώνεις συμμετοχή. Να πληρώνεις τα έξοδα σου κι εκείνος τα δικά του. Αν συνεχίσει να κλαίγεται για τα λεφτα τοτε ναι ειναι τσιγκούνης.

Μα είναι εντελώς απωθητικό ένας άνθρωπος που βγάζει χιλιάρικα όπως λες να κλαίγεται για τα έξοδα που τρέχουν. Ακόμα και χιλιάρικα να μη βγάζει, όταν κλαίγεται όλη μέρα για τα έξοδα κάπου δεν αντέχεις να τον ακούς. Το ότι πρότεινε εκδρομή και πάλι κλαιγοταν τον κάνει τοσο μίζερο που κορίτσι μου δεν ξέρω πώς μπορεσες να λειτουργήσεις σεξουαλικά μαζί του. Με ενοχλεί αφάνταστα να βλέπω ανθρώπους που βγάζουν παραπάνω χρήματα από το μέσο Έλληνα και να κάνουν έτσι. Εσύ γιατί δεν κλαίγεσαι δηλαδή και κοιτάς να πορευτείς με αυτά που βγάζεις; Εσύ δικαίως να κλαφτεις με 700 ευρώ το μήνα. Καλύτερα που πληρώνετε μισά μισά ώστε όταν τον σουτάρεις γιατί θα τον σουτάρεις κάποια στιγμή , δεν πρόκειται να αντέξεις αυτή τη μιζέρια. Δε θα έχει να σου πετάξει ότι στα πλήρωνε όλα αλλά μεταξύ μας μπορεί να σου πει 'δεν πλήρωσα εγώ την εκδρομή μας; ' ενώ έβαλες και εσύ 70 ευρώ. Τους τσιγκούνηδες μόνο οι τσιγκούνες τους αντέχουν . Καλά ξεμπερδεματα με το μίζερο!

Δεν υπάρχει πιο ταξικό πράγμα από τον έρωτα. Ναι κεραυνοβόλος, ναι όλα καλά, αλλά όταν φεύγει το κεραυνοβόλημα κι έρχεται η απόφαση του αν θα συνεχιστεί και με ποιό τρόπο τότε μπαίνει στη μέση το ταξικό κι οικονομικό ζήτημα.
Τελειώνει ο ψευτορομαντισμός, αρχίζει ο ρεαλισμός.
Αυτά για όσους λένε πως όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται τον έρωτα κια φταίνε αποκλειστικά όσοι δεν τον έχουν στη ζωή τους.
Βέβαια τώρα που μίλησα για φτώχεια θα λάβω απαντήσεις ότι λαϊκίζω ή συμβουλές του στυλ ''οι φτωχοί ερωτευμένοι να βρουν μια δουλειά με υψηλό μισθό και να γίνουν πλούσιοι και problem solved''.
Τέλος πάντων, αφού γράφεις ότι παίρνει χιλιάρικα ως μισθό, τότε ένα δίκιο το έχεις.
Ειδικά αφού είσαι λιγότερο οικονομικά ευνοημένο άτομο από αυτόν.
Ωστόσο δεν ξέρεις αν όντως του φτάνουν σε περίπτωση που συνεισφέρει στα έξοδα της οικογένειάς του, αν βοηθάει τους γονείς του δηλαδή. Ή τα αδέρφια του.
Αν είναι απλά καλοπληρωμένος τσιγκούνης, συζήτησέ το μαζί του και πες του ότι παίρνεις λιγότερο μισθό από εκείνον κι ότι δυσκολεύεσαι. Ήρεμα κι ωραία.
Γιατί ως γνωστόν όταν η φτώχεια μπαίνει από την πόρτα τότε ο έρωτας βγαίνει από το παράθυρο.

Τώρα Άγγελε τα θες και τα λες αυτά η σου ξεφεύγουν;Η μια βγάζει 700 ευρώ και ο άλλος χιλιάδες ευρώ (δεν διευκρινίζει βέβαια πόσα)και πρέπει να τσονταρει με τα 700;Σοβαρά τώρα;
Κάποιοι έχετε μπερδέψει το φεμινιστικό αφήγημα και το έχετε φέρει στα μετρα σας.Περαστικα λοιπόν!

Δεν είπα να το παίζει φτωχός ή ότι δεν έχει αλλά το ότι βγάζει τα 3πλάσια δε νομίζω να σημαίνει πως πρέπει και να πληρώνει πάντα. Καμία σχέση ο φεμινισμός, είναι θέμα λογικής. Με την δικιά σου λογική όλοι όσοι βγάζουν περισσότερα θα έπρεπε να πληρώνουν πάντα;

Ρητά και και κατηγορηματικά ναι!!!Δεν μπορεί ένας που βγάζει 5.000 ευρώ πχ,να έχει την απαιτήση να συμμετέχει στα έξοδα αυτός με τα 700.Καπου έλεος,μη τα ισοπεδώνουμε όλα.Και δεν εξετάζω αν είναι η γυναίκα η ο άντρας αυτός που βγάζει τα περισσότερα,γιατί στις μέρες μας είναι σύνηθες φαινόμενο μια γυναίκα να έχει μεγαλύτερο εισόδημα σε σχέση με έναν άντρα.Το ίδιο ισχύει λοιπόν και σ αυτή την περίπτωση .

Προς 27.2.2024 | 10:17 , γραφεις:

"Ρητά και και κατηγορηματικά ναι!!!"

στο δικο μου "Αρα ο αντρας να πληρωνει για ολα και η γυναικα απλα να απολαμβανει τα προνομια αυτης της σχεσης-συμφεροντος; " ; Πες μου οτι κανεις πλακα τωρα. Αυτο ακριβως (ακριβως ομως) κανουν οι χρυσοθηρες (gold diggers). Τραγικο απλα τετοια εκμεταλλευση στο 2024.

Παιδια σε καμια των περιπτώσεων δεν εννόησα αυτό.
Αλλά όταν υπάρχει γκρινια για τα εξοδα και σε καθε μας βολτα πχ μπορει να μην κανει καν την κινηση να πληρωσει,εμενα δεν θα με κανει να ξενερωσω;;Οταν μιλαμε για κοστη της ταξεως των 7€ πχ
Ειναι ασχημο,δεν σου κανει την αισθηση να κανεις καποια κινηση εσυ μετα,να του παρω ενα δωρο ας πουμε που σκεφτομουν .

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ