ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2024 | 15:28

Χαμένη στη ρουτίνα.

Υπάρχουν άνθρωποι άραγε εδώ μέσα, που να μη έχουν τίποτα άλλο πέρα απ' το "δουλειά-σπίτι- δουλειά"; Φίλους στα 33 δεν έχω, βγαίνω πλέον ελάχιστα και μία στο τόσο. Σύντροφος δεν υπάρχει. Έχω πάρα πολύ καιρό να ερωτευτώ και είναι σαν να έχω συνηθίσει σε αυτήν τη ρουτίνα και τη μοναξιά, όπου έχω απλά να κοιτάω και να φροντίζω μόνο εμένα. Γενικά οι άνθρωποι κατά βάση με έχουν απογοητεύσει. Δεν ρίχνω άδικο σε κανέναν. Απλά μερικές φορές αισθάνομαι ότι δεν είμαι εγώ φτιαγμένη για όμορφα πράγματα. Έχω επικεντρωθεί λοιπόν στην εργασία μου, και στη γυμναστική, για να μπορώ κάπου να εκτονώνομαι, αλλά κάθε βράδυ γυρνάω στο σπίτι και μου λείπει αφάνταστα να μπορώ να πω μια κουβέντα, να μπορώ να έχω έναν άνθρωπο να συνδεθώ. Το κομμάτι της δημιουργίας οικογένειας δε με απασχολεί. Ξέρω ότι δεν ανήκα ποτέ σε αυτήν την κατηγορία γυναικών. Αλλά, όλα τα άλλα μου λείπουν. Η καθημερινότητά μου είναι μια συνεχής βαβούρα. Κάτι κάνω πολύ λάθος ή απλά έτσι είναι η ζωή για τους περισσότερους από εμάς;
3
 
 
 
 
σχόλια

Το παν είναι να βγαίνεις και χωρίς φίλους.
Απορώ πώς αντέχεις να βγαίνεις ελάχιστα.
Έστω σε ένα όμορφο πάρκο , σε ένα άλσος, για καφέ στο χέρι, με το βιβλίο σου, οπουδήποτε.
Το έχω ξαναπεί, η χειρότερη στιγμή της ζωής μου ήταν το 2014, τετραήμερη κλεισούρα μέσα στο σπίτι.
Δεν το ξανακάνω ποτέ.
Εύχομαι να βρεις όποιον επιθυμείς. Καλή δύναμη.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δουλειά, άλλοι που δεν έχουν σπίτι, και είναι περισσότεροι από όσοι νομίζεις. Αυτοί και αν δεν έχουν φίλους, αλλά τουλάχιστο δεν προλαβαίνουν να ρουτινιάσουν. Επομένως βρίσκεσαι σε καλύτερη μοίρα εσύ και ας ρουτινιάζεις.
Από εκεί και πέρα, μεγάλο ρόλο στη ζωή παίζει το κομμάτι της εργασίας. Πόσο απαιτητικό είναι και μας ρουφάει χρόνο και ενέργεια, επίσης κατά πόσο μας καλύπτει. Δεν ξέρω πόσο το έχεις ψάξει αυτό. Όλα τα υπόλοιπα για μένα, είναι ζητήματα προσωπικής διάθεσης και προτεραιοτήτων που βάζει ο καθένας στη ζωή του ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο εκτός δουλειάς και που είναι διαφορετικές για τον καθένα.
Ας κάνει λοιπόν ξεσκαρτάρισμα και ανακατανομή κατά περιόδους στις προτεραιότητες, ώστε να μη γίνεται σκλάβος του προγράμματος και ρουτινιάζει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ