ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.4.2024 | 09:52

TYN κι ας αγαπάς

Με έβγαλε ψυχολογικά ασταθή,αχάριστη επειδή δε μπορώ να ανεχτώ να με υποβιβάζει και ήθελα να χωρίσουμε. Τις προάλλες για ασήμαντο πραγματικά λόγο με είπε κυριολεκτικά χαζή και πως κατάφερα να σπουδάσω. Μόλις έγινα έξαλλη για το πόσο με προσβάλλει η συμπεριφορά του μου απάντησε πως αυτός έτσι κάνει χιούμορ.Αντίο στους τοξικούς..
8
 
 
 
 
σχόλια

Μπραβο φιλη μας!
Thank You Next! Ππως το ειπες. Μακαρι να ακολουθησουν το παραδειγμα σου πολλες γιατι τα στανταρ μετα την πανδημια εχουν πάει άπατο.

Πολύ κότα ο τύπος.

Άμα τα χώνουμε, να έχουμε και τα κότσια να σταθούμε στο χώσιμο. Όχι "αστεία έκανα".

Καλά έκανες και τον έτζασες. Δεν είναι τοξικός. Βλάκας είναι.

Μπράβο σου που πήρες το κουράγιο να φύγεις. Πολλοί και πολλές μένουν χρόνια σε τέτοιες άθλιες συμπεριφορές. Έπρεπε να του πεις για το 'ψυχολογικα ασταθης': 'ποιος είσαι εσύ που θα το κρίνεις αυτό; Αυτό μπορεί να κρίνει ένας ειδικός. Μήπως το πρόβλημα το έχεις εσύ τελικά;; Κάνε μια επίσκεψη σε ψυχίατρο!'.

Καλά έκανες, μην τα παραλές και συ όμως... εδώ δεν πρόλαβες να γνωρίσεις το είδος χιούμορ του που είναι από τα πιο βασικά στοιχεία ενός ανθρώπου και πρόλαβες κιόλας μετά από τόση τοξικότητα να τον αγαπήσεις ;

Μα, το ξέρω, ακριβώς έτσι είναι. Απορώ μονάχα όπως το γράφει στον τίτλο πότε πρόλαβε και να αγαπήσει τον συγκεκριμένο κόπανο. Που κατά τη γνώμη του, έφταιγε εκείνη που δεν εκτίμησε το χιούμορ του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ