ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.4.2024 | 03:33

Απόσταση/στρατος/σεζον

Καλημέρα ή καλησπέρα σας Λοιπόν έχω μια σχέση εδώ και 4 χρόνια . Το αγόρι μου έχει φύγει στρατό και πριν και μέρες γυρισε. Το πρόβλημα ήτανε ότι ζοριστήκαμε παρά πολύ όλο αυτό διάστημα με την απόσταση μαλωναμε συχνά κτλ. Πριν λίγες μέρες μου ανακοίνωσε ότι θα πάει σεζόν. Νιώθω πως ακόμα δεν ηρεμήσαμε από την απόσταση του στρατού και τώρα πάλι σε απόσταση άλλους 6, 7 μήνες. Δεν μπορώ να του πω να μην πάει δεν είναι σωστό, αλλά δεν μπορώ πάλι απόσταση πιστεύω ότι θα χωρίσουμε αμα πάει.
3
 
 
 
 
σχόλια

Είμαι της άποψης ότι τους ανθρώπους πρέπει να τους αφήνουμε ελεύθερους να κάνουν αυτό που θέλουν. Ακόμα και αν βρισκόμαστε σε σχέση μαζί τους. Ο φίλος σου κλείστηκε στρατό και τώρα θέλει να πάει σεζόν. Μπορεί να είναι βιοποριστικοι λόγοι και να θέλει να βγάλει κάποια λεφτά για χειμώνα δεν είναι κακό αυτό. Το θέμα είναι ότι εσύ δεν είσαι διατεθειμένη να τον περιμένεις και είναι δικαίωμά σου. Άλλωστε το σίγουρο σενάριο και αυτό στο λέω εκ πείρας που έχω δουλέψει σεζόν, δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μείνει πιστός και χωρίς σεξ ένας άνθρωπος που πάει σεζόν. Γίνεται ο κακος χαμός από μαμησι στα νησιά ,ακόμα και να μην το επιδιώκεις σου έρχεται από παντού,απο τουρίστες, συναδέρφους κτλ κτλ. Είδα ζευγάρια που ήρθαν μαζί να τα χαλάνε και να πηδιουνται με άλλους αβέρτα. Στην περίπτωση που το παίξεις πίστη Πηνελόπη όλο το καλοκαίρι να ξέρεις ότι ο δικός σου θα έχει χιλιοπηδηξει και αν γυρίσει ήρεμος και θέλει να τα ξαναβρείτε,απαίτησε να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για ΣΜΝ. Κατά τη γνώμη μου βέβαια ο τύπος έχει φύγει ήδη από τη σχέση σας και θέλει την ελευθερία του αλλά σε θέλει για καβατζα χειμωνιάτικη. Η επιλογή δική σου. Σορι που τα λέω ωμά αλλά καλύτερα να ξέρεις που βαδίζεις.

Να του το θέσεις ωμά και στα ίσα έτσι όπως το γράφεις εδώ. Αφού είχατε ζοριστεί από πριν λόγω απόστασης και μαλώνατε, τα "καμπανάκια" είχαν ήδη χτυπήσει για αυτόν. Βέβαια, στο θέμα στρατού δε μπορούσε να κάνει κάτι και εκεί μάλλον εσύ έπρεπε να δείξεις κατανόηση. Από την άλλη όμως τώρα, δε μπορεί να λείπει όσο γουστάρει και να αναμένει από εσένα το ρόλο της "πιστής Πηνελόπης" που υπομονετικά τον περιμένει να γυρίσει. Εμένα μου δείχνει ότι δε νοιάζεται για τη σχέση σας.

BAΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ