ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2013 | 23:00

Σήμερα έμαθα ότι είμαι έγκυος

Εχω καταχαρεί, όλη μερα κλαίω από χαρά! Δεν το εχω πει ακόμα στον άντρα μου, ψάχνω τον τρόπο, αφηστε που λείπει και στο χωριό!Μαλακία, το ξερω, αλλά θέλω να βρω κάτι ξεχωριστο για να του το πω!Μαλακία το ξερω!!!! ΕΧΩ ΚΑΤΑΧΑΡΕΙ, ΛΕΜΕΕΕΕ!!!! Περιμενω τη στιγμή που θα δω τι φατσούλα του οταν του το πω ! εχω καταχαρειιι!!
7
 
 
 
 
σχόλια
Τύπωσε σε ένα t-shirt "Ψιτ, θα γίνεις μπαμπάκας" , φόρεσέ το και περίμενέ τον, ή εναλλακτικά τύπωσε για αυτόν ένα που να γράφει "Προσεχώς χαζομπαμπάς" και δώσ'το να το βάλει μόλις έρθει. Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Συγχαρητήρια!
Πάρε μια παλέτα χρωμάτων και κοίταζε τι ταιριάζει στους τοίχους ταχα...οταν σε ρωτήσει τι κάνεις, πες οτι είναι για το μωρό και το δωμάτιό του! Ή στρώσε τραπέζι για τρεις και μια πιπίλα μέσα στο πιάτο! μπορεί να ναι και χαζό αλλά εμένα θα μου άρεζε! αντε, καλή εγκυμοσύνη να έχεις κούκλα μου! όλα να πάνε καλά και να έχετε ένα γερό μωράκι! στέλνω άπειρη αγάπη και θετική σκέψη!
Υπέροχα νέα! Με το καλό να ρθει το μωράκι σας!!!!!!! Όταν γυρίσει ο άντρας σου λιγο πριν κοιμηθείτε να του το πεις έτσι απλά δίχως φανφαρες :)