ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2013 | 00:58

Για ποια "φοιτητική ζωάρα" μιλούν όλοι?

Είμαι δευτεροετής φοιτητής και ακόμα αναρωτιέμαι γιατί όλοι χαρακτηρίζουν τα φοιτητικά ως "τα καλύτερα χρόνια της ζωής".Δεν ξέρω για σας, πάντως εγώ ακόμα ψάχνω ένα ψήγμα ευτυχίας.Θυμάμαι τα μαθητικά μου χρόνια με τους καλούς μου φίλους, με τις ώρες ξεγνοιασιάς στα πάρκα, με τις υπέροχες ώρες του σχολείου (ναι, είχα περάσει τέλεια στο σχολείο). Θυμάμαι τους έρωτες των μαθητικών χρόνων. Θυμάμαι τις ατέλειωτες ώρες που έπαιζα μπάλα και μπάσκετ. Θυμάμαι τις ομάδες που πήγαινα. Θυμάμαι οτι δε με ένοιαζε τιποτα. Εκτος από τα μαθήματα, καμία άλλη έγνοια!Και ξαφνικά φεύγω, και είμαι μόνος μόνος μόνος.Κάθε φορά που επιστρέφω στο πατρικό μου γίνομαι άλλος άνθρωπος! Ο χαρούμενος Χ. που όλοι ξέρουν. Όταν όμως μείνω για πάνω από 2 μέρες στην πόλη που σπουδάζω με πιάνει κατάθλιψη.Κι εδώ έχω φίλους αλλά δεν είναι το ίδιο. Με το που μένω μόνος στο σπίτι μελαγχολώ. Δεν ξέρω, αν αυτά είναι τα φοιτητικά χρόνια ας φύγουν γρήγορα κι ας μην έρθουν ποτέ ξανά! Θέλω να γυρίσω πίσω. Θελω να ξαναγίνω 15 χρονών, έστω για μία μέρα. Χ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κατα τη γνωμη μου,ενα απο τα ωραια της φοιτητικης ζωης ειναι οτι μπορεις να δομησεις το προγραμμα σου οπως θελεις.Υπαρχουν τοσα ενδιαφεροντα πραγματα που μπορεις να κανεις περα απο το να ασχολεισαι με τα μαθηματα της σχολης σου και στο χερι σου ειναι να τα ανακαλυψεις,να βρεις τι πραγματικα σου αρεσει να κανεις.Αλλωστε τα φοιτητικα χρονια ειναι μια περιοδος της ζωης σου στην οποια σου δινεται η ευκαιρια να ανακαλυψεις τον εαυτο σου και να επανακαθορισεις τις αξιες της ζωης σου.Νομιζω οτι εισαι σε αυτη τη φαση επειδη ακριβως δεν εχεις βρει ακομα αυτο(περα απο τις σπουδες σου) που θα σε δενει με την πολη στην οποια σπουδαζεις.
κάνε υπομονή... σε λίγο καιρό το πιο πιθανό είναι να θες να είσαι στο ένα μέρος τη στιγμή που θα βρίσκεσαι στο άλλο. απλά μην το σκέφτεσαι και θα δεις μπροστά σου τις στιγμές που ακούς από άλλους... όσο το επιτρέπει η κωλοκατάσταση που επικρατεί. Εύχομαι τα καλύτερα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ