Ελεύθερος υπό όρους ο Λάκης Γαβαλάς

Ελεύθερος υπό όρους ο Λάκης Γαβαλάς Facebook Twitter
13

Ελεύθερος με όρους είναι από σήμερα και πάλι ο Λάκης Γαβαλάς. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης επτά ετών, αλλά με αναστολή στην έφεσή του.

Την ίδια ποινική μεταχείριση επιφύλαξε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων για την αδελφή του Νότα, την οποία καταδίκασε σε φυλάκιση έξι ετών με αναστολή στην έφεσή της.

Και οι δύο, θα είναι και πάλι ελεύθεροι, από το μεσημέρι της Παρασκευής, με την υποχρέωση να πληρώσουν ως εγγύηση 2000 ευρώ ο καθένας και επιπλέον με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Το δικαστήριο τους έκρινε ενόχους με τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου και της επιδίωξης να άρουν τις συνέπειες της αξιόποινης πράξης τους, καθώς - όπως είναι γνωστό - έχουν προσφέρει στο δημόσιο ακίνητο στην Κάντζα Αττικής που υπερκαλύπτει τις οφειλές των 17 εκατομμυρίων που έχουν στο ενεργητικό της εταιρείας τους.

Ο Λάκης Γαβαλάς απολογούμενος αναφέρθηκε στην πρόσφατη δικαστική περιπέτεια για υπόθεση οικονομικού περιεχομένου που είχαν οι συνάδελφοί του Ντόλτσε και Καμπάνα , οι οποίοι- όπως είπε- αυτή την ώρα βρίσκονται στην Ελλάδα και κάνουν διακοπές με το κότερό τους. Υποστήριξε ακόμα ότι είναι από εκείνους που έφεραν το Life -Style στην Ελλάδα και βεβαίως επικαλέστηκε το γεγονός ότι έχει προσφέρει το ακίνητό του υπέρ του ελληνικού δημοσίου 

Ελλάδα
13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Από Σεπτέμβρη θα αρχίσουν να παίρνουν τα σπίτια του κόσμου για χρέη. Θα κόψουν συντάξεις και θα τινάξουν τα ασφαλιστικά ταμεία στον αέρα. Μπήκε δεν μπήκε ο Λάκης φυλακή, οι "αναδιαρθρώσεις"- ισοπεδώσεις προχωράνε κανονικά. Περαστικά σας.
Ασχολούμαστε με το Γαβαλά, ενώ ο Κ. Σακκάς είναι απεργός πείνας τόσες ημέρες και βρίσκεται στο νοσοκομείο, λόγω παράνομης κράτησής του. Το χρονικό όριο προφυλάκισης έχει παρέλθει και η ελληνική δικαιοσύνη παρανόμως δεν τον ελευθερώνει, τιμωρώντας τον σαδιστικά με αυτό τον τρόπο.
Το αυτονοητο εγινε...αλλωστε δεν ειναι φοροφυγας...για δηλωμενα εισοδηματα προκειται στα οποια δεν απεδωσε φπα τον οποιο και αναγνωριζει και προτιθεται να υπερκαλυψει μεσω εκποιησης της τεραστιας ακινητης περιουσιας του...¨την πληρωσε¨ αυτος για να δειξουν οι πολιτικοι μας και καλα οτι δε χαριζονται...
Η "τεραστια ακινητη περιουσια του" δεν εκποιείται και οι εκτιμήσεις αξίας έχω την εντύπωση πως βασίζονται στον ίδιο ο οποίος δηλώνει πως δεν έχει ιδέα από νούμερα, λογιστικές και αξίες
Aφού τις υπερκαλύπτει ρε παιδιά λογικό είναι! Το καλύτερο θα ήταν να έχουν βρει αγοραστεί πριν το δικαστήριο και να το λέγανε και σε μας.Έτσι θα είχαμε και την πίτα ολάκερη, αλλά και τον σκύλο χορτάτο (θα είχε φάει από άλλη πίτα).
@cooluser 21.6.2013 | 15:30> Το καλύτερο θα ήταν να έχουν βρει αγοραστεί πριν το δικαστήριο και να το λέγανε και σε μας.Προφανώς δε βρίσκουν αγοραστή σε φυσιολογική τιμή, γι’ αυτό και θέλουν να πληρώσουν σε είδος κι όχι σε ρευστό.
Ο Λάκης Γαβαλάς και ο κάθε Λάκης Γαβαλάς για ποιό λόγο είναι υποχρεωμένος να πληρώσει παραπάνω απο αυτά που χρωστάει για να αποφυλακιστεί? Μπορεί επειδή ήταν σύμβολο του καπιταλισμού πολλοί να χάρηκαν με την φυλάκιση του αλλά νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξουμε λίγο την υπόθεση και πίσω απο τα πρόσωπα που εμπλέκονται,το κράτος ληστεύει απροκάλυπτα έναν επιχειρηματία και εμείς χαιρόμαστε γιατί δεν μας αρέσει η φάτσα του.
καταρχην οταν φοροδιαφευγεις πρεπει να πληρωνεις και τους τοκους απο τα διαφυγοντα κερδη του δημοσιου. το ακινητο που εδωσε ο λακης λενε πως ειναι παραπανω απο αυτα που χρωσταει και τωρα θα εκποιηθει. αν τυχον μαζευτουν περισσοτερα χρημματα απο αυτα που οφειλει θα του επιστραφουν, οπως ειναι και δικαιο. στο κειμενο μαλλον δεν αναφερεται σωστα η διαδικασια αλλα δεν ειναι απροκαλυπτη ληστεια.Λακη...καλος πολιτης! :)
Ο επιχειρηματίας που πιστεύεις ότι το κράτος τον λήστεψε, ήταν εντάξει ως προς τις υποχρεώσεις του; Όχι.Οι υπόλοιποι επιχειρηματίες που πληρώνουν τους το ΦΠΑ κανονικά και ενδεχομένως τους βγαίνει η πίστη για να το κάνουν εμπρόθεσμα είναι κορόιδα;Για εμένα όχι, δεν θα έπρεπε να παραχωρήσει περιουσία μεγαλύτερης αξίας από τα χρωστούμενα ένα χρόνο μετά που μπήκε στη φυλακή. Ας φρόντιζε και ας πούλαγε το ακίνητο εγκαίρως και να πλήρωνε το ακριβές ποσό που χρωστούσε. Ούτε ευρώ παραπάνω.Ή μάλλον καλύτερα ας φρόντιζε να μην παρανομούσε. Λέω εγώ τώρα...Το ότι υπάρχουν μεγαλύτεροι φοροφυγάδες ή χειρότερα λαμόγια δεν αλλάζει καθόλου το γεγονός ότι ο Γαβαλάς ήταν ένοχος. Το ότι ενδεχομένως κι άλλοι «έξυπνοι» όπως ο ίδιος σκορπούσαν χιλιάδες επί χιλιάδες ευρώ σε κότερα και διακοπές ενώ ήταν ασυνεπείς στις υποχρεώσεις τους δεν αλλάζει το γεγονός ότι και ο ίδιος έκανε τα ίδια.Και αυτά δεν έχουν να κάνουν με την «φάτσα» του που λες.
" έχουν προσφέρει στο δημόσιο ακίνητο στην Κάντζα Αττικής που υπερκαλύπτει τις οφειλές των 17 εκατομμυρίων που έχουν στο ενεργητικό της εταιρείας τους"Έχω μια απορία. Με ποιο τρόπο θα υπερκαλύψει το ακίνητο τις οφειλές την στιγμή που ΔΕΝ θα εκποιηθεί;;; Κατά τα λοιπά το ακίνητο θα στεγάσει την αργοκίνητη γραφειοκρατία των καρεκλοκένταυρων ΔΥ της περιφέρειας Σγουρού ο οποίος όσα θα χρήματα θα εξοικονομήσει από ότι φαίνεται θα τα διαθέσει στην χρηματοδότηση του γηπέδου της ιδιωτικής ΑΕ ιδιοκτησίας Μελισσανίδη (και μεγαλομετόχου ΟΠΑΠ) ΑΕΚ. http://www.tovima.gr/society/article/?aid=518811